V dveh dneh sem večkrat poskusil poklicati Kotarja na njihovo mobilno številko na katero bi naj bili "dosegljivi 24ur" ampak mi ni nihče dvignil. Istočasno sem poslal email podjetju Tannaris.
Še isti dan sem dobil odgovor od podjetja Tannaris, da naj ključek pošljem njim in da ga bodo pregledali. Sem ga njim poslal. Že drugi dan me je poklical Peter s podjetja Tannaris in mi sporočil, da ima USB ključek neko napako na hardware. Rekel mi je tudi kakšni bodo stroški popravila, le ti bodo fiksno 60€. Sem se odločil za reševanje. Za en teden me je poklical in mi sporočil, da podatkov ne more rešit, sicer jih je lahko prebral s ključka ampak jih ne more prenesti, ker je čip v ključku redek na trgu. Ker ni mogel rešiti podatkov mi ni bilo potrebno plačati nič. Mi je pa rekel, da bo še poskusil rešiti ključek s online asistenco, ampak to za dva tedna, saj odhaja na dopust.
Pred enim tednom sem dobil klic, da so podatki rešeni in da bo DVD s podatki poslal še isti dan.
Cena je ostala ista, 60€, podatke sem dobil v večini nazaj, manjka le nekaj slik, katerih se ni dalo rešit.
Svetovanje ter razlaga defekta ključa je bilo zelo strokovno, imel sem res občutek, da človek ve kaj počne.
Tannaris s.p. priporočam naprej.
Tako, da se je končalo s happy endom
To je ta USB ključ.