Dvomim... Ce pa ze pa samo ikona..
| Untethered Jailbreak 5.0.1 - iPhone 4s in iPad 2 | |||||
Dvomim... Ce pa ze pa samo ikona..
|
|||||
če ne verjameš, pa probaj
![]() |
|||||
Sem že pa se nikoli še ni to zgodilo.
|
|||||
Se ikona ne... ker restore na novo flasha firmware, ki je shranjen z backupom... ce je ista verzija... Ce je pa starejsa, pa ga obenem se nadgradi ... |
|||||
verjetno ker das restore from backup in si na istem firmware-u ti nalozi samo programe ki si jih imel gor prej in vse nastavitve... in ne gre na nov firmware-a nalagat ? Tako da potem cydia in JB ostane ?
|
|||||
če daš restore from backup (ti naloži še enkrat firmware) ti cydia in JB definitivno ne ostaneta. Backup vključuje programe (tudi tiste ki jih bi moral zalaufati preko appsync) in nastavitve, ne vključuje pa skrekanega firwarea ali sistemskih nastavitev narejenih s cydio... kar pomeni, ko da restore, ker seveda ni nameščen appsync ti tudi ne restora skrekanih programov... |
|||||
nekje sem zasledil, pa ne najdem: kako pa se cydia oz. JB deinštalira?
|
|||||
V itunes naredi restore in klikni set up as new.
|
|||||
Z restorom.
|
|||||
Restore iz backupa ne povozi JB, kar po moji kmečki logiki pomeni da Itunes-i ne delajo image celotnega Ipada (kot npr. Norton Ghost na Win), torej ne delajo backup iOS-a, ampak samo backup vseh podatkov, programov in nastavitvah. Mogoče se motim, kakšen stručko pa lahko pove kaj več. |
|||||
Kolikor vem, se sveze restora firmware ... in potem se prenesejo podatki, na koncu pa se sinhronizirajo se programi... Tako je meni dosedaj vedno delalo... Res pa, da nisem imel jailbreakanega ... |
|||||
Cydia definitivno ostane, saj sem v zadnjih dveh dneh že, kar nekaj robe pobral in kupil. Kdo ne verjame naj poskusi.
|
|||||
Tako, kot je že nekdo pred mano napisal.. backup vsebuje le podatke in ni kopija celotnega sistema.
|
|||||
Malo sem brskal po internetu in opazil na strani ( http://www.goblin.si/iphone ) da po ta novem ponujajo tudi JB+slovenski vmesnik (prej so imeli samo odklepe igralnih konzol ), cene so tako zasoljene da to res ni
! ! !
Vse to pa pravim samo zaradi tega, ker sem imel z to firmo res slabe izkušnje( glede xboxa ) in videl kako nategujejo ljudi ![]() |
|||||
Meni se pa zdi goblin.si super trgovina no vsaj glede xboxa so mi takoj odklenili in poštimali
_________________ Apple Watch S10 iPhone 16 Pro Max Mac Mini M2 Pro Apple Airpods Pro |
|||||
So tudi meni odklenili, več problemov sem imel ko sem kupil xbox pri njih. So pa čisto neresni, še sami "nevejo" kakšne cene imajo in danes plačaš toliko jutri toliko.
To se vidi že npr. na svoji spletni strani imajo odklep iphona in ostalo: 24.90€ med tem ko imajo na bolhi oglas, ista ponudbo 30€. In jezi me to ko se potem tam v štacuni naredijo nič vede, ko jim rečeš za kakšno ceno si se zmenil itd. ![]() |
|||||
aha no to nevem ker nisem pri njih kupila xboxa ampak z odklepom pa ni bilo problema
_________________ Apple Watch S10 iPhone 16 Pro Max Mac Mini M2 Pro Apple Airpods Pro |
|||||
Mene zanima kaksne so slabosti jailbreaka imel se ga na iphonu in sem dobil neka varnostna obvestila ne safe mode, pa sem potem restoru iphona. A kdo pozna koga k to dobr dela in kaksne so prednosti za jb in slabosti. Tnx
|
|||||
živjo.
imam ipad 2 in mi v installiousu nikakor ne rata namestit aplikaicj. ko jih prenesem, poskusim namestit mi napiše invalid ipa. Nameščen mam appsynch 5+(iz cydie) software 5.0.1 hvala in l.p. |
|||||
ker začenjam(o) čisto od začetka me zanima kako naj naložim na iPada2 navigacijo tomtom, ki sem jo v ta namen snel s torenta (ipa format). Pred tem sem že instaliral iz cydie syncapps 5 (če pa sem odkrit ga sploh ne najdem-kje je?) nekje sem slišal, da se ipa datoteka instalira preko itunesov z uporabo syncapp. Prosim za pomoč, lahko tudi na PM, če drugače ne gre :
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone posodobitve in jailbreaki - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 21, 22, 23 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |