Jabuk
Windows/Acad/iOS
Jabi

Jabi

Pridružen/a: 24.10.2018
Prispevkov: 2
Ženska

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 25.10.2018 18:32:01
Windows/Acad/iOS
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Pozdravljeni!

Že nekaj časa se prebijam čez tale forum, pa še vedno nisem našla info. Lahko mi kdo prilepi link, če bo hitrejši ali pa mi pomaga s kakšnim nasvetom Very Happy

Torej, pred 3 meseci sem kupila maca z nekaj dodatnega spomina. Uporabljam ga za grafično risanje in imam licenco zakupljeno za iOS. Sem z vsem super zadovoljna. Zdaj sem malo razširila svojo dejavnost in bi potrebovala zraven programa, ki ga uporabljam še acad, ki bi moral biti inštaliran na windowse.

Koliko berem se vse te opcije z windowsi dajo in je super truper rešitev s preklapljanjem. Mene pa zdaj zanima ali je možno imeti en "grafični" program na enem in drugega na drugem OS? Seveda ne bosta delala oba hkrati. In ja, še to... a dela acad na virtualnih windowsih sploh ok? Ali so kakšne težave? Confused

Mogoče se zdi komu smešno vprašanje, samo se res ne spoznam na te stvari, jaz samo rišem Very Happy

Lp,

Maja
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Pridružen/a: 25.08.2008
Prispevkov: 1614
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #2   Objavljeno 25.10.2018 18:46:55
Re: Windows/Acad/iOS
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
če ni kakšne druge ovire, vzemu AutoCAD za MacOS, meni so BP delovale datoteke narejene v Win okolju in nato nadaljevanje dela na MacOS in obratno
Jabi

Jabi

Pridružen/a: 24.10.2018
Prispevkov: 2
Ženska

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #3   Objavljeno 25.10.2018 20:13:37
Re: Windows/Acad/iOS
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Zaenkrat ne bo šlo drugače kot z windowsi, ker je licenca, ki mi je na voljo (in je že kupljena) kupljena za windows Mad ... zato nebi rada silila zdaj v svojo smer, če imam možnost to izkoristiti.

Poznate morda programček, ki deluje v sklopu Acada Plateia? Je možno, da bi tukaj nastale težave? Sama predvidevam, da če je program vezan na windows, d abi pol v teh virtualnih to moralo delovati. Ker ne poznam nobenega primera, da bi imel tole na macu.

Ma, čisto sem zakomplicirala zdaj Sad

Drugače pa ja... naj se obrne kakšno leto še ali dve, pa bom dovolj velika, da kupim še Acad za MacOS Wink ... pa mirna Bosna Smile
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Pridružen/a: 11.03.2013
Prispevkov: 563
Kraj: Sac,CA
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #4   Objavljeno 25.10.2018 20:17:45
Re: Windows/Acad/iOS
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Enkrat sem bil primoran uporabiti acad na virtualnih win..zadeva mi je malo stekala, zna biti da sem imel podhranjeno masino . Naceloma pa je delovalo.
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2014 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani