Jabuk
MBP Zmrzne
Jablanator

Jablanator

Pridružen/a: 29.08.2006
Prispevkov: 199
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 17.10.2008 15:53:21
MBP Zmrzne
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Prosim za pomoč.
Kot rečeno, MPB, Dual code, 1,5 RAM, 10.4.11 in se mi dostikrat naredi,da sredi dela zmrzne.
Najlažja rešitev bi bil upgrade, me pa matra,kaj se mu plete po drobovju.
Repair permissions, Disk check in vse to sem poskusil z Onyxom, pa še zmer.

Dostikrat se naredi, da nariše kako črto na display.

Ko zmrzne, ga moram na silo ugasnit in ponavadi vse izklopit (keyboard,mouse,USB disk), drugače se ne zboota - pride samo do modrega zaslona.
Kaka ideja?
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Pridružen/a: 04.02.2006
Prispevkov: 4758
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #2   Objavljeno 17.10.2008 16:04:22
Re: MBP Zmrzne
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Uros je napisal/a:
Prosim za pomoč.
Kot rečeno, MPB, Dual code, 1,5 RAM, 10.4.11 in se mi dostikrat naredi,da sredi dela zmrzne.
Najlažja rešitev bi bil upgrade, me pa matra,kaj se mu plete po drobovju.
Repair permissions, Disk check in vse to sem poskusil z Onyxom, pa še zmer.

Dostikrat se naredi, da nariše kako črto na display.

Ko zmrzne, ga moram na silo ugasnit in ponavadi vse izklopit (keyboard,mouse,USB disk), drugače se ne zboota - pride samo do modrega zaslona.
Kaka ideja?


Tule bo kaj s strojno opremo narobe.
Jablanator

Jablanator

Pridružen/a: 29.08.2006
Prispevkov: 199
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #3   Objavljeno 17.10.2008 16:16:44
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
MitjaP hvala za hiter odg, bom še mal pogoolal,pa kokr se spomnim je Hardware test na DVDju.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Pridružen/a: 06.07.2008
Prispevkov: 383
Kraj: Celje
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #4   Objavljeno 17.10.2008 18:11:39
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Mogoče kaj z grafično? Mogoče pregrevanje?
Vsekakor zaženi Hardware test (daljši test, ne tisti krajši)
Jablanator

Jablanator

Pridružen/a: 29.08.2006
Prispevkov: 199
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #5   Objavljeno 18.10.2008 10:06:27
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
DejanX, sem loopal Hardware test več kot 6 ur, pa ni javil ene napake. Je pa možno, da se mi pregreva ja, ker sem ga zaradi tipkovnice porinil bližje steni + en adapter mu je vzel dost zraka. Sem to zrihtal, pa bom videl kako bo.
Dons se je zbootal tako kot je treba.

Hvala za enkrat, če je pa še kera ideja,pa prosim
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Pridružen/a: 04.02.2006
Prispevkov: 4758
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #6   Objavljeno 18.10.2008 15:50:35
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Hardware test ni ok. Dej TechTools DVD, pa tam preveri. Zagotovo bolje najde.
Jablanator

Jablanator

Pridružen/a: 29.08.2006
Prispevkov: 199
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #7   Objavljeno 18.10.2008 22:28:47
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Techtool je opravil svoje. Rezultat:


Video Memory
Unsupported (32771)


Video Memory
Unsupported (32775)

Radeon X1600:
Vendor: ATI Technologies, Inc.
VRAM (Total): 128 MB
Bus: PCIe
EFI Driver Version:: 01.00.068

Ostalo je vse ok.
Grafika fuč?
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Pridružen/a: 20.02.2008
Prispevkov: 1700
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #8   Objavljeno 20.10.2008 09:45:51
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Zelo verjetno.
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2014 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani