Jabuk
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3  Naslednja
A1
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Pridružen/a: 14.11.2012
Prispevkov: 552
Kraj: Ljubljana
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #21   Objavljeno 16.05.2017 20:23:56
Re: A1
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
a bom lahko ta paket vklopil tudi, če odplačujem telefon in mam trenutno gigastar paket?

_________________
tv 4
MacBook Pro 2018 15"
Watch 4
iPad Pro
iPhone Xs Max
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Pridružen/a: 12.03.2012
Prispevkov: 728
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #22   Objavljeno 16.05.2017 20:26:05
Re: A1
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Lahko, vendar bo verjetno kot je v navadi najprej potrebno odplacati pogodbeno kazen.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Pridružen/a: 14.11.2012
Prispevkov: 552
Kraj: Ljubljana
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #23   Objavljeno 16.05.2017 20:27:03
Re: A1
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
si prepričan? jaz sem že enkrat paket spreminjal, brez kazni... odplačevanje mojega telefona mi izgleda ločeno od paketa.

_________________
tv 4
MacBook Pro 2018 15"
Watch 4
iPad Pro
iPhone Xs Max
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Pridružen/a: 12.03.2012
Prispevkov: 728
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #24   Objavljeno 16.05.2017 20:38:51
Re: A1
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Jaz sem marca menjal iz navadnega tripsterja na tripster+ in sem moral odplacati se 30€ za telefon, tako da sklepam, da bo v tvojem primeru isto.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Pridružen/a: 15.06.2010
Prispevkov: 446
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #25   Objavljeno 16.05.2017 21:26:52
Re: A1
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Ker sem se tudi sam spraševal enako vprašanje...
Odgovor:
Ponudbo za pakete A1 ORTO EU za ceno 17,99 EUR lahko od 23. 5. 2017 do 30. 6. 2017 izkoristijo vsi novi in po Pogojih predčasnega nakupa telefona obstoječi naročniki A1.

Če prav razumem lahko vsak zamenja paket, vendar kdor je v vezavi bo plačal pogodbeno "kazen".

_________________
 Macbook Pro Retina ... iPhone XS Max
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Pridružen/a: 12.03.2012
Prispevkov: 728
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #26   Objavljeno 16.05.2017 21:28:30
Re: A1
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Tocno tako!
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Pridružen/a: 06.09.2008
Prispevkov: 490
Kraj: Celje
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #27   Objavljeno 16.05.2017 21:31:37
Re: A1
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Pakete so naredili tako, da si rečeš kurc, a se mi za 6 EUR na mesec splača menjat. Če primerjam Orto EU z Hot Maxi+ LTE opcija.. Za vas ne vem, ampak jaz na mesec ne porabim več kot 5gb neta, že to težko. Povsod kjer sem po več ur na dan (doma/služba) je wifi...
Jabuček

Jabuček

Pridružen/a: 25.03.2017
Prispevkov: 69
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #28   Objavljeno 22.05.2017 14:28:47
Re: A1
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Zdravo,

nevem a samo jaz ne zastopim tega SMS-a ali je res nerazumljivo napisano, dobil sem ga danes:



Imam ORTO TRIPSTER+ paket, konec junija grem na morje, kaj to pomeni da lahko namesto tistih 1GB sedaj porabim vseh 8GB interneta dol in klicem, posiljam sms-e zastonj nazaj domov kolegom v Slovenijo? Iz tega SMS-a razberem tako?

Ker ko grem pa malo brat na A1 stran pa:



Kaj zdaj jsto kot prej al kako?
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Pridružen/a: 06.09.2008
Prispevkov: 490
Kraj: Celje
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #29   Objavljeno 22.05.2017 14:48:39
Re: A1
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Tukaj lahko preveriš za svoj paket:

https://www.a1.si/tujina/kolicine-doma-in-v-eu

A1 ORTO Tripster+

∞ min klicev v domačem omrežju in v državah EU/EEA
∞ SMS sporočil v domačem omrežju in v državah EU/EEA
8192 MB prenosa podatkov v domačem omrežju in v državah EU/EEA

Paket dodatno vsebuje 1 GB za prenos podatkov mesečno v 33 državah izven EU/EEA. Ogled na spletni strani (saj moraš paziti na operaterja).
Jablanator

Jablanator

Pridružen/a: 07.06.2016
Prispevkov: 83
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #30   Objavljeno 22.05.2017 15:17:25
Re: A1
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
A ni blo rečeno, da bodo vsi EU operaterji od 15.6. morali omogočiti uporabnikom brezplačno gostovanje znotraj EU z enakimi količinami klicev, smsov in prenosa podatkov, kot jih imajo v svoji državi? (Pač ker je A1 napisal, da so edini v Sloveniji) Confused
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Pridružen/a: 23.07.2013
Prispevkov: 1328
Kraj: Ljubljana
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #31   Objavljeno 22.05.2017 15:51:59
Re: A1
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Ne to bo sele 2022. Od letos naprej moras imeti vrednost paketa (npr. 19,99) / cca. 8eur = st. gb (v tem rpimeru 2,5GB)... a! pa se je odlocil da bo ze vse dal notri..

_________________
Lep pozdrav, Mark
YouTube: youtube.com/c/MarkBreznik
Jablanator

Jablanator

Pridružen/a: 14.05.2015
Prispevkov: 128
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #32   Objavljeno 22.05.2017 16:23:26
Re: A1
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Hudo. Kar naenkrat 8GB v vseh drzavah EU za moj paket Very Happy
Godrnjač

Godrnjač

Pridružen/a: 22.11.2010
Prispevkov: 1069
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #33   Objavljeno 22.05.2017 16:31:01
Re: A1
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
maartin je napisal/a:
Hudo. Kar naenkrat 8GB v vseh drzavah EU za moj paket Very Happy


Kaj pa če bi mel 8mio na tekočem računu? To bi te kap ruknila 100%. Smile

_________________
Najprej , potem pa žena in otroci.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Pridružen/a: 14.11.2012
Prispevkov: 552
Kraj: Ljubljana
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #34   Objavljeno 22.05.2017 17:20:15
Re: A1
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Jaz mam pa 15 giga, moj bog! Question
Jablanator

Jablanator

Pridružen/a: 07.06.2016
Prispevkov: 83
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #35   Objavljeno 07.08.2017 09:35:20
Re: A1
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
V aplikaciji Moj A1 ne najdem podmenija »Jamstvo 4G/LTE omrežja« (za vklop 24 ur zastonj neomejenega interneta). Je ga kdo drug slučajno opazil v aplikaciji in kje? Confused
Link do strani kjer je napisan "postopek": https://www.a1.si/pomoc-in-informacije/akcije/jamstvo-omrezja
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Pridružen/a: 18.10.2007
Prispevkov: 25040
Kraj: Medvode
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #36   Objavljeno 07.08.2017 10:37:12
Re: A1
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Kcin2000 je napisal/a:
V aplikaciji Moj A1 ne najdem podmenija »Jamstvo 4G/LTE omrežja« (za vklop 24 ur zastonj neomejenega interneta). Je ga kdo drug slučajno opazil v aplikaciji in kje? Confused
Link do strani kjer je napisan "postopek": https://www.a1.si/pomoc-in-informacije/akcije/jamstvo-omrezja


Si posodobil aplikacijo? Drugace je v meniju, ki se odpre, ce na levi zgoraj tapnes na ikono (tri vodoravne crte) ...



_________________
Lp
Thomas
________________________________________________


Jablanator

Jablanator

Pridružen/a: 07.06.2016
Prispevkov: 83
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #37   Objavljeno 07.08.2017 11:09:33
Re: A1
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Sem posodobil, pa ni blo nic. Zato sem izbrisal aplikacijo in jo ponovno nalozil, zdaj pa imam. Hvala.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Pridružen/a: 10.04.2015
Prispevkov: 268
Kraj: Maribor
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #38   Objavljeno 22.11.2017 20:50:16
Re: A1
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Ali ima kdo kakšno informacijo glede VoLTE pri A1? Telekom ima to omogočeno že pol leta "najboljši" in "najmodernejši" A1 pa niti 1 informacije razen, da je leta 2015 nekaj testiral BAJE......

_________________
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Pridružen/a: 18.10.2007
Prispevkov: 25040
Kraj: Medvode
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #39   Objavljeno 22.11.2017 20:54:15
Re: A1
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
AlexWein je napisal/a:
Ali ima kdo kakšno informacijo glede VoLTE pri A1? Telekom ima to omogočeno že pol leta "najboljši" in "najmodernejši" A1 pa niti 1 informacije razen, da je leta 2015 nekaj testiral BAJE......


Testirali so res... sem bil na predstavitvi kica preko VoLTE >> KLIK Smile ... Zakaj pa ne implementirajo pa ne bi vedel ... Sicer pa je pri Telekomu menda kar nekaj problemov s tem ... Mogoce je to razlog, da A1 tega ne da ven za vse ...

_________________
Lp
Thomas
________________________________________________


Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Pridružen/a: 25.04.2014
Prispevkov: 309
Kraj: Maribor
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #40   Objavljeno 22.11.2017 23:26:42
Re: A1
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
AlexWein je napisal/a:
Ali ima kdo kakšno informacijo glede VoLTE pri A1? Telekom ima to omogočeno že pol leta "najboljši" in "najmodernejši" A1 pa niti 1 informacije razen, da je leta 2015 nekaj testiral BAJE......


Meni niso znali povedati, kar bi pri meni doma rešilo težavo signala (3G in 2G skoraj ni in prekinja), je pa rekla da še ne v kratkem (kar po mojem da drugo leto ne bo, če pa v drugi polovici). Sem potem šel na Telekom, kjer dela in imam normalen signal, mi je žal, da nisem tega naredo že prej (bi si prišparal živce).

_________________
MacBook Pro Retina 13" 256Gb (Late 2013) | Airpods | Huawei Mate 20 Pro
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2014 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani