| Slovenski vmesnik za iPhone 2.0 ali iPhone 3G | |||||||
|
No zdaj sem regionalne nastavitve iz slo spremenil v UK, ga ugasnil in prižgal ............ in zdaj niti med regional nastavitvami ni slovenije
|
|||||||
![]() |
|||||||
|
Tako je. Namestil sem pravilen datum iz slovenskega paketa in povsod se je pojavila slovenščina.
Hvala za potrpljenje |
|||||||
![]() |
|||||||
A tukaj imajo ljudje težavo |
|||||||
![]() |
|||||||
Probavam že celo dopoldne v Cydi-ji dodat source slovenski paket.Na Installer-ju sem ga dodal brez problema na Cydi-ji mi pa napiše Did Not Find Repository in vse ostalo v oknu.Ali ima kdo kakšno idejo?
lp prowo. |
|||||||
![]() |
|||||||
|
Ocitno je server padu. Nisem doma pa ne morem do vecera popravit.
|
|||||||
![]() |
|||||||
|
Hvala za odgovor bom probal zvečer.lp prowo.
|
|||||||
![]() |
|||||||
|
Danes je moj iPhone 3G spet začel govoriti samo angleško. Slovenščine ni več med izbirami, ponovna namestitev Slovenskega vmesnika 2.2 in reboot ne pomagata. Je lahko kriv novi iTunes 8.1?
|
|||||||
![]() |
|||||||
Imaš nameščene datume? Namestitev datumov omogoča izbiro slovenskega vmesnika. iTunes 8.1 ni priporočeno nalagati, dokler ne vemo, kaj pokvari. |
|||||||
![]() |
|||||||
Nisem imel, ampak je pa bil datum vseeno v slovenščini. Hvala! Zdaj sem ga lahko izbral.
A ni življenje dolgočasno, če malo ne tvegamo? Sem se pa prej že malo ustrašil, ker se mi je aplikacija za SMS-e zapirala takoj, ko sem jo odprl. Ampak zdaj po ponovnem vklopu vmesnika je spet vse v redu. |
|||||||
![]() |
|||||||
Dela.
|
|||||||
![]() |
|||||||
Danes sem dobil nov iPhone in probavam instalirati slovenski paket pa mi zopet napiše Did not find Repository |
|||||||
![]() |
|||||||
Spet dela |
|||||||
![]() |
|||||||
|
thx
|
|||||||
![]() |
|||||||
![]() |
Repo ni dosegljiv
|
||||||
![]() |
|||||||
Je, je. Poskusi. Sicer pa poizkusi z IP številko. |
|||||||
![]() |
|||||||
![]() |
Ja, sm res potem z IP številko in je šlo normalno - tnx
|
||||||
![]() |
|||||||
|
Repository ni dosegljiv.
|
|||||||
![]() |
|||||||
Jp, res je. Upam, da se bo kmalu našlo kakšnih 15 novih uporabnikov, da nabavim UPS. Danes preventivno ne deluje, zaradi neviht. Bo vključen popoldne, zvečer. |
|||||||
![]() |
|||||||
imam 2.1 in brez težav namestim vmesnik preko installerja na 2.2.1 se pa menda , da samo preko cydie ampak meni noče namestit preko cydie.
|
|||||||
![]() |
|||||||
|
V 1 postu nad tvojim govori, da je server preventivno izključen zaradi neviht in podobnega sranja...
|
|||||||
![]() |
|||||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone težave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2008 Jabuk.si |
Domov Na vrh strani |