Račun več ni aktiven.
Nazadnje urejal/a opeter Pon 13. Apr 2015 12:15; skupaj popravljeno 18 krat
| Brezplačne igre na GOG.com za vse | |||||
Račun več ni aktiven.
Nazadnje urejal/a opeter Pon 13. Apr 2015 12:15; skupaj popravljeno 18 krat |
|||||
a to dela na Mac os x brez problema? Sem nov uporabnik Maca kakšen tedn ampak vseeno bi rad igral kakšno igrco kdaj pa kdaj
|
|||||
Maš posebi segment igr za Mac OS X
_________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
Hm nič kaj zanimivega za Mac, drugače pa vseeno hvala.
|
|||||
Najlepša hvala, ene par pa sem potegnil dol
Moram pa še steam malo "ogulit", da izpopolnim zbirko. |
|||||
Ni za kaj, samo veselo uporabljajte.
|
|||||
Stran ne dela
|
|||||
Sem preveril. Dela, dela, samo je nekdo poskušal spremeniti geslo.
Sedaj je ponovno lepvikend kot je zgoraj napisano. Preberi navodila za prijavo. * * * Sicer pa je to tudi neke vrste socialni eksperiment, da se vidi, kakšni so ljudje oz. kako hitro si bodo želeli nekateri neko zadevo (torej v tem primeru račun z knjižnico/zbirko iger na GOG-u) prilastiti. |
|||||
Ne moram verjet da dejansko nekdo spremnija geslo.
|
|||||
Hvala za tole.. Sicer pa nisem nič našel...
Lepa zbirka drugače.. _________________ MacbookPro (early 2011): dual-core i5 2.3gzh, 8GB ram, 320GB HDD iPhone 6s+, 64 GB, iOS 10 Own (history): iPhone 4s, 32 GB, iOS 6.1.1 |
|||||
Hvala!
|
|||||
Do sem je trajala zabava ... nekdo z el. pošto foreverjodli(afna)gmail.com je spremenil tako mail kot geslo.
Me je pa presenetilo, da je toliko časa bilo "odprto". |
|||||
Kaj če bi se ustvaril forum, kjer gostje na forumu ne bi mogli videt takih tem, in bi se to tja objavljalo? S tem zmanjšamo tveganje za kej takega na minimum...
_________________ MacbookPro (early 2011): dual-core i5 2.3gzh, 8GB ram, 320GB HDD iPhone 6s+, 64 GB, iOS 10 Own (history): iPhone 4s, 32 GB, iOS 6.1.1 |
|||||
Mentaliteta 90% prebivalstva v Slo. ![]() |
|||||
Se strinjam, seveda v kolikor obstaja takšna možnost. Imam še en račun, ki ga lahko delim z vami. Bom pa prej počakal na odzive modov. |
|||||
Pa glede nato da je bila to dobra volja, je res sramota. _________________ Iphone 4 16GB Iphone 4s 16Gb Iphone 4s 64Gb Iphone 5 16Gb |
|||||
Mater so ljudje pokverjeni no
Enostavna rešitev je, da OP deli uporabniški račun samo preko zasebnega sporočila uporabnikom, ki so z posti preko neke meje, da se ve da so stalni uporabniki. Res pa da se to potem lahko spet deli in prej ko slej pride do nekoga, ki bo požrešen. |
|||||
sploh nisem presenečen.. Se strinjam z iApple, ali pa da je neka tema vidna samo tistim uporabnikom, ki imajo dosežene nekatere kriterije.
|
|||||
Če je proti pravilom, pa kr odstranite |
|||||
Evo ga lepotca...
Facebook je fajna zadeva, lahko hitro najdeš uporabnika prek majla... ![]() _________________ MacbookPro (early 2011): dual-core i5 2.3gzh, 8GB ram, 320GB HDD iPhone 6s+, 64 GB, iOS 10 Own (history): iPhone 4s, 32 GB, iOS 6.1.1 |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Programska oprema - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2, 3 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |