http://www.macrumors.com/2014/10/08/apple-event-october-16/

| Apple event: It's Been Way Too Long, October 16 | |||||
|
|||||
Koncno.
_________________ Lep pozdrav, Mark |
|||||
Kul.. Lep logo
|
|||||
Ta It's been way too long se mogoče nanaša na kaj, razen tega, da iPhonov dogodek ni bil dolgo nazaj? Novi iPodi mogoče, kaj popolnoma novega v iPod industriji (barve logota, dolgo že ni bilo kaj novega v smeri iPodov)? Sicer se mi zdi, da bo vseeno iPad glavna zvezda, ampak se mi zdi da slogan nima neke povezave z iPadom.
Apple TV že dolgo ni imel posodobitve, mogoče to. Nazadnje urejal/a iApple Sre 08. Okt 2014 18:16; skupaj popravljeno 3 krat |
|||||
Če ne bo osveženega/posodobljenega Mac minija ... bom zelo jezen.
|
|||||
Pomojem bo nov macmini ker zdej je pa že čas,ter novi ipadi
Mogoče tudi iMaci oz bolj se čaka nov TB display,vsaj kolikor berem po macrumors. _________________ Apple Watch S10 iPhone 16 Pro Max Mac Mini M2 Pro Apple Airpods Pro |
|||||
|
|||||
|
|||||
Komi cakam na tanivega Aira da grem iz ipad 3...
_________________ Lep pozdrav, Mark |
|||||
in predstavili naj bi iphone 6c in 6s
|
|||||
It's been way too long; torej je blo neki čist predolgo in bojo zdaj skrajšal.
Recimo kabel od slušalk, al kaj? Tista črna okrogla zadeva bo pomoje nov apple tv, ki bo po novem v vlogi centralne naprave za drajvat home kit. Omenjali so tudi, da apple dela o nekakšnem centralnem hišnem serverju. |
|||||
Forbes pravi, da bodo iMaci z Retino.
|
|||||
To bo 100% to čakam že dolgo |
|||||
Dvomim. Kaj bo pa to poganjalo? _________________ Sent from my iPod shuffle |
|||||
Baje bodo Amd graficne... _________________ Lep pozdrav, Mark |
|||||
Long-rumored Apple TV app store could be reality soon:
http://news.investors.com/100814-720828-apple-said-close-to-announcing-apple-tv-app-store.htm |
|||||
Hm bi prej rekel, da kakšen Nvidia 980M ali 970M če že. Nazadnje urejal/a skika Čet 09. Okt 2014 12:23; skupaj popravljeno 1 krat _________________ Sent from my iPod shuffle |
|||||
Spet ne bo nič delal. Zmer, k sem mel AMD grafično, je blo kaj narobe. Predvsem software je bil zmeri nek polizdelek.
Upam, da se motim. So pa v projih amdjeve grafične. |
|||||
Že od vekomaj uporabljam ATI/AMD-jeve kartice (celo v pokojni G4-ki sem imel Radeona 8500) in je vedno vse delalo.
V Umax Pulsar pa je delovala ATI-jev Rage ... Da o PC-jih sploh ne govorim. Nikoli nobenih problemov. |
|||||
Sem bral enkrat da naj bi amd poganjal ta nov imac... _________________ Lep pozdrav, Mark |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Ostalo - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2, 3 ... 11, 12, 13 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |