Jabuk
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4  Naslednja
Kako vklopiti / nastaviti tipko "Voicemail"?
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Pridružen/a: 21.08.2007
Prispevkov: 584
Kraj: PREKMURJELAND
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #21   Objavljeno 11.04.2011 09:48:58
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
oj,

in kaj potem? samo stisnem voicemail ? in se mi avtomatsko poveže na mobitel? ali kako?

Hvala.

Lp
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Pridružen/a: 18.10.2007
Prispevkov: 25230
Kraj: Medvode
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #22   Objavljeno 11.04.2011 09:50:36
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Ko kliknes ikono Voicemail samodejno poklice stevilko telefonskega predala in lahko poslusas svoja sporocila ...

_________________
Lp
Thomas
________________________________________________


Jabuček

Jabuček

Pridružen/a: 27.12.2010
Prispevkov: 27
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #23   Objavljeno 09.06.2011 23:12:04
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
je kdo probal nastimat visual voicemail? z zadnjo posodobitvijo je mislim, da avtomatsko simobil dodal nastavitev da ko pritisnes voicemal, klice odzivnik, me pa zanima ce se da visual voicemail nastimat...
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Pridružen/a: 26.06.2009
Prispevkov: 718
Kraj: Ljubljana
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #24   Objavljeno 11.11.2011 15:03:34
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
A tole ne dela več na 4ki oz. 4s ?

_________________
lp

Andrej

www.hifiservice.si
Električne naprave delujejo na dim... ko dim iz njih uide... ne delujejo več!
Jablanator

Jablanator

Pridružen/a: 08.03.2011
Prispevkov: 133
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #25   Objavljeno 11.11.2011 15:32:09
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Deluje.
Jabužiček helper

Jabužiček helper

Pridružen/a: 03.01.2009
Prispevkov: 3823
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #26   Objavljeno 11.11.2011 19:17:56
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
kebrinho je napisal/a:
je kdo probal nastimat visual voicemail? z zadnjo posodobitvijo je mislim, da avtomatsko simobil dodal nastavitev da ko pritisnes voicemal, klice odzivnik, me pa zanima ce se da visual voicemail nastimat...


Ne.. tale visual voicemail je bil ustvarjen v sodelovanju z AT&T. Dvomim, da dosti operaterjev sploh ponuja... simobil zagotov ne.
iPhone Developer

iPhone Developer

Pridružen/a: 19.09.2008
Prispevkov: 9379
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #27   Objavljeno 11.11.2011 19:20:50
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Simobil ga nima... http://support.apple.com/kb/ht1937
Jabi

Jabi

Pridružen/a: 15.12.2011
Prispevkov: 1
Kraj: Ljubljana
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #28   Objavljeno 15.12.2011 16:09:27
Izklop voicemail gumba na iPhone 4s
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Po nesreči še sam ne vem kako sem vklopil voice mail tipko...ker te funkcije ne uporabljam sem jo izklopil pri simobilu rad pa bi jo tudi na samem telefonu saj dostikrat ponesreči pritisnem gumb za voicemail in po nepotrebnem kliče v moj predal. Kakšen predlog?

Za ugodno rešitev se že v naprej zahvaljujem.

_________________
__Klemen__
Jabužiček helper

Jabužiček helper

Pridružen/a: 28.06.2009
Prispevkov: 12238
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #29   Objavljeno 15.12.2011 22:18:09
Re: Kako vklopiti / nastaviti tipko "Voicemail"?
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
ne bo šlo.
Jabuček

Jabuček

Pridružen/a: 23.12.2011
Prispevkov: 52
Kraj: Vrh
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #30   Objavljeno 23.12.2011 10:56:58
Re: Kako vklopiti / nastaviti tipko "Voicemail"?
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Pozdravljeni, sem novo pečeni uporabnik Iphona in se je sevada pojavilo že prvo vprašanje.
Poskušam aktivirati tipko voicemail za pregled govornih sporočil na mobitelu.
Vendar mi ne deluje po vaših navodilih.
*5005*86*0038641102000#
poskusil sem tudi št na katero sem klical do sedaj na starem tel.
*5005*86*0038641101000#
ko pritisnem Call se ne zgodi nič (samo malo utripne), če dam brez # začne klicat vendar kmalu prekine.

Je pri novih 4s z 5.0.1. ta postopek drugačen?
Hvala za odgovore
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Pridružen/a: 18.10.2007
Prispevkov: 25230
Kraj: Medvode
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #31   Objavljeno 23.12.2011 14:39:29
Re: Kako vklopiti / nastaviti tipko "Voicemail"?
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Pa si probal, ce ti potem deluje tipka... Ker kolikor se spomnim, se itak ne zgodi nic... Samo potem, ko pritisnes tipko voicemail, zacne klicati tleefonski predal ...

_________________
Lp
Thomas
________________________________________________


Jabuček

Jabuček

Pridružen/a: 23.12.2011
Prispevkov: 52
Kraj: Vrh
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #32   Objavljeno 24.12.2011 10:30:22
Re: Kako vklopiti / nastaviti tipko "Voicemail"?
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Sem poskusil potem na voicemail pa vedno napiše:
Cannot Connect to Voicemail
Call your service provider for assistance.

če pa pokličem direkt št 0038641101000 deluje.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Pridružen/a: 26.06.2009
Prispevkov: 718
Kraj: Ljubljana
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #33   Objavljeno 24.12.2011 10:38:19
Re: Kako vklopiti / nastaviti tipko "Voicemail"?
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Ja jest tut ne morem tega vec nastimat, pa sem tudi vse poskusal...ce pa poklicem +38641102000 pa deluje normalno.

_________________
lp

Andrej

www.hifiservice.si
Električne naprave delujejo na dim... ko dim iz njih uide... ne delujejo več!
Jabuček

Jabuček

Pridružen/a: 17.03.2009
Prispevkov: 56
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #34   Objavljeno 24.12.2011 10:39:40
Re: Kako vklopiti / nastaviti tipko "Voicemail"?
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
BoštjanM je napisal/a:
Sem poskusil potem na voicemail pa vedno napiše:
Cannot Connect to Voicemail
Call your service provider for assistance.

če pa pokličem direkt št 0038641101000 deluje.


Ne dela tudi meni na 4S.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Pridružen/a: 26.06.2009
Prispevkov: 718
Kraj: Ljubljana
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #35   Objavljeno 24.12.2011 10:48:36
Re: Kako vklopiti / nastaviti tipko "Voicemail"?
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Hm...Applu poznana napaka:
https://discussions.apple.com/thread/3412917?start=15&tstart=0

_________________
lp

Andrej

www.hifiservice.si
Električne naprave delujejo na dim... ko dim iz njih uide... ne delujejo več!
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Pridružen/a: 18.10.2007
Prispevkov: 25230
Kraj: Medvode
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #36   Objavljeno 24.12.2011 11:16:29
Re: Kako vklopiti / nastaviti tipko "Voicemail"?
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Meni deluje ze samo po sebi...verjetno zato, ker imam Si.mobil in je to zapisano v uradni *.ipcc datoteki z nastavitvami (carrier.plist)...



_________________
Lp
Thomas
________________________________________________


Jabuček

Jabuček

Pridružen/a: 23.12.2011
Prispevkov: 52
Kraj: Vrh
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #37   Objavljeno 24.12.2011 14:24:38
Re: Kako vklopiti / nastaviti tipko "Voicemail"?
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Pravkar sem preveril še pri ženinem telefonu in pri njej pa deluje.
Sva skupaj kupila Iphon, ona ima belga jaz črnega. Pri meni je 5.0.1, pri njej pa 5.0..
Oba sva na Telekomu.
Po tem sklepam, da je problem v 5.0.1. in pričakujem, da bodo z naslednjim to odpravili.
Verjetno pa ji bo ta tipka ostala aktivna kjub posodobitvi na 5.0.1. ?
Jabuček

Jabuček

Pridružen/a: 23.12.2011
Prispevkov: 52
Kraj: Vrh
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #38   Objavljeno 24.12.2011 18:50:41
Re: Kako vklopiti / nastaviti tipko "Voicemail"?
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Tudi po nadgradnji na 5.0.1. tipka še vedno deluje.
Na 5.0.1. je samo aktivirat ne moreš. Upam da kmalu uredijo.
Jabi

Jabi

Pridružen/a: 30.12.2011
Prispevkov: 5
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #39   Objavljeno 30.12.2011 22:24:53
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Jabolčno seme je napisal/a:
@Jest

Včasih se je dalo nastaviti klic v telefonski odzivnik tako, da ni bil potreben vnos gesla in (na Mobitelu ne vem kako pri ostalih operaterjih) enice za predvajanje prvega sporočila. Potem so, pri Mobitelu nekaj spreminjali in vnos "p-ja" (pavze) ne prime več, vsaj na iPhonu ne, kar zakomplicira stvari sploh v avtu... Sem klical na Mobitel pa se jim ni nič sanjalo. Imaš ti kakšno idejo, še bolje če v povezavi z Voice mail ikonco. Hvala...




Vnesi takole, pa bo Very Happy

**5005*86*+38641101000,0000##

geslo je 0000
vejico dobiš z daljsim pritiskom na zvezdico.
Obvezna je dodatna lojtra na koncu.

tudi dve zvezdici na zacetku sta obvezni Idea

_________________
lp

MarkoC
Jabuček

Jabuček

Pridružen/a: 23.12.2011
Prispevkov: 52
Kraj: Vrh
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #40   Objavljeno 11.03.2012 19:30:21
Re: Kako vklopiti / nastaviti tipko "Voicemail"?
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Ali lahko še kdo poskusi nastavitev tipke voicemail. Tudi na 5.1 mi ne uspe.
Na 5.0 se je še dalo kasneje pa ne več, zakaj tega ne uredijo!?
Vsi tisti, ki smo kupili telefon že z 5.0.1. smo zvisel pri voicemail tipki.
Kdor koli je to nastavil pred 5.0.1. mu dela tudi na 5.1.

Lahko pa delam kaj narobe?
Poskusil sem *5005*86*0038641101000# in
*5005*86*+38641101000# in
**5005*86*0038641101000## in
**5005*86*0038641101000,0000## in
**5005*86*+38641101000##
Pol k noče delat poskusiš vse živa pa žal še vedno nič Sad
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2014 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani