Jabuk
Pojdi na stran 1, 2, 3, 4  Naslednja
Kako vklopiti / nastaviti tipko "Voicemail"?
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Pridružen/a: 14.06.2008
Prispevkov: 1957
Kraj: Kamnik
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 01.07.2008 20:00:44
Kako vklopiti / nastaviti tipko "Voicemail"?
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
zdravo.

Ali kdo ve kako bi se dalo aktivirat voicemail
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Pridružen/a: 18.10.2007
Prispevkov: 25230
Kraj: Medvode
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #2   Objavljeno 01.07.2008 20:12:54
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Ne mores ga aktivirat, ker pri nas nihce ne ponuja te storitve...

Lahko pa nadomestis gumb, da bo samodejno klical v telefonski predal... malo uporabi iskanje, kako se to naredi... nimam casa zdajle poiskat... Ce pa se ne bos nasel, bom pa kasneje pobrskal...

_________________
Lp
Thomas
________________________________________________


Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Pridružen/a: 18.10.2007
Prispevkov: 25230
Kraj: Medvode
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #3   Objavljeno 01.07.2008 22:05:42
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Nekaj na to temo je ze tukaj >> http://www.jabuk.si/pbb/viewtopic.php?t=3649&highlight=voicemail

Navodila za dolocanje tipke za klic predala pa so tukaj >> http://tabla.mobile.si/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=33333#Post33333

_________________
Lp
Thomas
________________________________________________


Jablanator

Jablanator

Pridružen/a: 09.01.2009
Prispevkov: 191
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #4   Objavljeno 02.02.2009 20:15:40
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Se opravičujem za obujanje teme, ampak me zanima ali obstaja kakšna podobna aplikacija, ki ne bi imela veze z operaterjem. Recimo telefon pozvoni 6x, če se ne oglasim se sproži aplikacija-tajnica na telefonu?

Hvala lepa, lp.
Jabuček

Jabuček

Pridružen/a: 01.09.2008
Prispevkov: 69
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #5   Objavljeno 02.02.2009 22:36:10
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Simobil ponuja tajnico...pokliči 444 navodila najdeš pa na njihovi strani, da lažje skačeš po menujih.
Za mobitel ne vem...
Jablanator

Jablanator

Pridružen/a: 09.01.2009
Prispevkov: 191
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #6   Objavljeno 02.02.2009 22:53:38
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Mam glih mobitel, pa mislim da se ne da posnet lastne tajnice Sad
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Pridružen/a: 18.10.2007
Prispevkov: 25230
Kraj: Medvode
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #7   Objavljeno 02.02.2009 23:03:04
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Vrocipes je napisal/a:
Mam glih mobitel, pa mislim da se ne da posnet lastne tajnice Sad


Pri vsakem operaterju se da posnet lastno sporocilo...

Navodila za Mobitel >> KLIK

_________________
Lp
Thomas
________________________________________________


Jablanator

Jablanator

Pridružen/a: 09.01.2009
Prispevkov: 191
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #8   Objavljeno 02.02.2009 23:46:31
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
U hvala, to sem iskal, zgleda sem narobe iskal zadevo (telefonski odzivnik).

Lp!
Jabuček

Jabuček

Pridružen/a: 27.10.2008
Prispevkov: 45
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #9   Objavljeno 03.03.2009 22:08:49
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Mene pa zanima kako naj naštimam, da ko me nekdo kliče in mu klic zavrnem, da se njemu nato javi tajnica.
Jabuček

Jabuček

Pridružen/a: 28.04.2009
Prispevkov: 69
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #10   Objavljeno 29.04.2009 10:22:00
Kako vklopiti / nastaviti tipko "Voicemail"
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Zanima me, kako oz. kje se da nastaviti tipko "Voicemail" v meniju "Phone". Namreč v svojem paketu imam tudi "tajnico". Pri prejšnem mobitelu sem lahko določil tipko za dostop do sporočil oz. tajnice.

V telefonu nisem nikjer našel opcije za to nastavitev. Ko pritisnem sedaj na to tipko mi napiše: "Cannot Connecto to Viocemail" Call your servvice provider for assistance. Moj operater je Mobitel, kjer imam pač to opcijo vklopljeno.

Vsaks pomoč je dobrodošla.

lp
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Pridružen/a: 14.09.2008
Prispevkov: 3285
Kraj: Ljubljana
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #11   Objavljeno 29.04.2009 10:35:39
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
http://www.haklabs.com/2007/iphone-voicemail-button-fix/
Jabuček

Jabuček

Pridružen/a: 28.04.2009
Prispevkov: 69
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #12   Objavljeno 29.04.2009 11:06:55
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Hvala, zadeva deluje (vsaj pri operatreju "Mobitel").

Poenostavljen postopek:

- pritisni tipko za klic / tipkovnico;
- vtipkaj naslednje: *5005*86*102# (102 je pri Mobitelu tel.predal)
- pritisni zeleno tipko za klic,
- ko vzpostavi zvezo, pritisneš Voicemail tipko.

Zadeva je tako zaključena. Pri vsakem naslednjem izbiranju enostvno pritisneš samo tipko voicemail.

Lp
Jabi

Jabi

Pridružen/a: 03.07.2009
Prispevkov: 2
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #13   Objavljeno 03.07.2009 15:32:44
Voicemail
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Ali je možno nastaviti voicemail na iphonu? Ko kliknem nanj mi napise cannot connect to voicemail.
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Pridružen/a: 14.09.2008
Prispevkov: 3285
Kraj: Ljubljana
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #14   Objavljeno 03.07.2009 15:42:24
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
http://www.jabuk.si/pbb/search.php?mode=results
Jablanator

Jablanator

Pridružen/a: 27.11.2010
Prispevkov: 164
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #15   Objavljeno 10.04.2011 11:53:09
Voicemail
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Hello Smile

Zanima me ali je možno aktivirat voicemail na slovenske omrežiju pri simobilu ?
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Pridružen/a: 18.10.2007
Prispevkov: 25230
Kraj: Medvode
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #16   Objavljeno 10.04.2011 12:07:09
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Ne... da se edino nastavit, da s to tipko poklice telefonski predal ...

Vpises naslednji niz in kliknes tipko za klic
Mobitel: *5005*86*102#
Si.mobil: *5005*86*444#
izimobil: *5005*86*102#
T-2: *5005*86*21200#
Tusmobil: ne najdem na njihovi strani stevilke za klic v telefonski predal Sad ...

Ce zelis, da deluje tudi v tujini, moras pred zadnjim znakom (#) vpisati celo stevilko (recimo za Si.mobil je ta 0038640444000, za Mobitel je 0038641102000,...)

http://tabla.mobile.si/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=33333#Post33333


Sicer pa tudi funkcija ISKANJE vcasih kaj najde Smile

http://www.jabuk.si/pbb/viewtopic.php?p=83745#83745

http://www.jabuk.si/pbb/viewtopic.php?p=71044#71044

http://www.jabuk.si/pbb/viewtopic.php?p=29119#29119

_________________
Lp
Thomas
________________________________________________


Jablanator

Jablanator

Pridružen/a: 27.11.2010
Prispevkov: 164
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #17   Objavljeno 10.04.2011 12:18:13
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Hvala za odgovor Smile
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Pridružen/a: 26.01.2009
Prispevkov: 311
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #18   Objavljeno 10.04.2011 12:49:31
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
@Jest

Včasih se je dalo nastaviti klic v telefonski odzivnik tako, da ni bil potreben vnos gesla in (na Mobitelu ne vem kako pri ostalih operaterjih) enice za predvajanje prvega sporočila. Potem so, pri Mobitelu nekaj spreminjali in vnos "p-ja" (pavze) ne prime več, vsaj na iPhonu ne, kar zakomplicira stvari sploh v avtu... Sem klical na Mobitel pa se jim ni nič sanjalo. Imaš ti kakšno idejo, še bolje če v povezavi z Voice mail ikonco. Hvala...
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Pridružen/a: 18.10.2007
Prispevkov: 25230
Kraj: Medvode
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #19   Objavljeno 10.04.2011 13:00:40
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Ne vem... pri Si.mobilu ni ptorebno geslo, ce klices iz te stevilke, kateri ta predal pripada ... Pri Mobitelu vem, da se je vcasih dalo s pomocjo kode... kako pa je sedaj, pa ne vem Smile ...

_________________
Lp
Thomas
________________________________________________


Jablanator

Jablanator

Pridružen/a: 27.11.2010
Prispevkov: 164
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #20   Objavljeno 10.04.2011 16:14:57
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Mi je vse slo brez kode Smile
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2014 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani