Jabuk
Apple Warranty
Šerif

Šerif

Pridružen/a: 01.12.2007
Prispevkov: 10325
Kraj: EPL
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 10.05.2013 09:17:16
Apple Warranty
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Ob nakupu izdelkov družbe Apple vam poleg kritja, ki ga prejmete v okviru enoletne omejene garancije družbe Apple in izbirnega paketa zaščite AppleCare Protection Plan, zakoni o varstvu potrošnikov, ki veljajo na celotnem območju Evropske unije, zagotavljajo pravice, ki so zagotovljene z zakonom določeno garancijo. Do kritja v okviru zakonov o varstvu potrošnikov, ki veljajo na celotnem območju EU, so upravičeni tudi izdelki, ki niso znamke Apple, kupljeni pri družbi Apple.

Kje najti informacije o zakonih o varstvu potrošnikov, ki veljajo za celotno območje EU

Evropski potrošniški centri v prvi vrsti ponujajo brezplačne potrošniške nasvete in podporo za državljanke in državljane ter prebivalce držav EU, Islandije in Norveške v zvezi blagom in storitvami, kupljenimi pri trgovcih, ki poslujejo v drugih državah EU, Islandiji in na Norveškem.*

Dodatne informacije o zakonih o varstvu potrošnikov, ki veljajo za celotno območje EU, najdete na spletnem mestu Evropskega potrošniškega centra na naslovu http://ec.europa.eu/consumers/ecc/contact_en.htm.

Dodatne informacije o zakonih o varstvu potrošnikov v določenih državah najdete na straneh z dodatnimi pravnimi pravicami na naslovu www.apple.com/legal/additional_legal_rights.html.

Če za vašo državo niso navedene nobene posebne informacije ali če imate katera koli vprašanja o zakonih o varstvu potrošnikov v svoji državi, obiščite spletno mesto lokalnega Evropskega potrošniškega centra na naslovu http://ec.europa.eu/consumers/ecc/contact_en.htm.
_________________
  

Apple Premium Reseller
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani