Jabuk
Pojdi na stran 1, 2, 3, 4, 5  Naslednja
Logotipi slovenskih operaterjev: apple-way
Ali naj se Mobitelov logo vidi v celoti?
Da, nič me ne moti, da bo potem manjši.
72%
 72%  [ 16 ]
Ne, ustreza mi večji logo brez napisa mobitel.
27%
 27%  [ 6 ]
Skupaj glasov : 22
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Pridružen/a: 04.02.2006
Prispevkov: 4758
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 10.03.2008 23:18:38
Logotipi slovenskih operaterjev: apple-way
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Do dodatka pridete tako, da pod Sources v Installerju kliknete Refresh, zatem pa pod "Slovenski paket" izberete "Logotipi GSM operaterjev".

Zanima pa me, ali želite spremeniti mobitelov logo, tako da se bo v celoti videl. Glasujte v anketi (odprta 15 dni).


EDIT: SPOROČILA, KI SE NE NANAŠJAO NA LOGOTIP, BRIŠEM.


Nazadnje urejal/a MitjaP Tor 05. Avg 2008 11:12; skupaj popravljeno 3 krat
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Pridružen/a: 18.10.2007
Prispevkov: 24934
Kraj: Medvode
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #2   Objavljeno 10.03.2008 23:33:57
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Še screenshooti, kako izgledajo logotipi:













Nazadnje urejal/a Jest Pon 10. Mar 2008 23:35; skupaj popravljeno 1 krat

_________________
Lp
Thomas
________________________________________________


Jablanator

Jablanator

Pridružen/a: 01.03.2008
Prispevkov: 146
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #3   Objavljeno 10.03.2008 23:34:42
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Ampak meni že cel dan ko poskušam to naložit, napiše Error, Package download failed :S
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Pridružen/a: 18.10.2007
Prispevkov: 24934
Kraj: Medvode
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #4   Objavljeno 10.03.2008 23:37:33
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
klemen2 je napisal/a:
Ampak meni že cel dan ko poskušam to naložit, napiše Error, Package download failed :S


Se je se delalo na tem... tako da poskusi najprej refreshat source... in pa verjetno imas se kaj v cakalni vrsti, zato preden namestis klikni najprej enkrat na gumb "CLEAR QUEUE", nato pa poskusi se enkrat ...

_________________
Lp
Thomas
________________________________________________


Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Pridružen/a: 05.03.2007
Prispevkov: 613
Kraj: Maribor
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #5   Objavljeno 10.03.2008 23:44:13
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Meni deluje: refrashal source in clear que

Z ostalimi paketi kjer se je pojavljala podobna težava sem jo odpravil po vodiču ki sem ga napisal TUKAJ
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Pridružen/a: 04.02.2006
Prispevkov: 4758
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #6   Objavljeno 11.03.2008 07:41:54
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Za Mobitel je dodan nov logotip, ki sestoji iz majhnega logotipa in imena operaterja. Do tega pridete tako, da v installerju stisnete refresh source in updejtate logotipe.
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Pridružen/a: 18.10.2007
Prispevkov: 24934
Kraj: Medvode
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #7   Objavljeno 11.03.2008 08:28:02
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
MitjaP je napisal/a:
Za Mobitel je dodan nov logotip, ki sestoji iz majhnega logotipa in imena operaterja. Do tega pridete tako, da v installerju stisnete refresh source in updejtate logotipe.


Novi M@ logo pa izgleda takole:





_________________
Lp
Thomas
________________________________________________


Stevie Jobs

Stevie Jobs

Pridružen/a: 04.02.2006
Prispevkov: 1784
Kraj: MS
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #8   Objavljeno 11.03.2008 10:01:40
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Citiram:
... n izključil prikazovanje posredovanih klicev (ne potrebujete namestiti dodatka).


Kaj to pomeni, kakšno prikazovanje? Embarassed
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Pridružen/a: 18.10.2007
Prispevkov: 24934
Kraj: Medvode
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #9   Objavljeno 11.03.2008 10:04:58
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Feren je napisal/a:
Citiram:
... n izključil prikazovanje posredovanih klicev (ne potrebujete namestiti dodatka).


Kaj to pomeni, kakšno prikazovanje? Embarassed


Tisto nadlezno obvestilo, ko pri vsakem klicu skoci gor okno, kjer pise, da so aktivne preusmeritve...

http://tabla.mobile.si/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=32399#Post32399

_________________
Lp
Thomas
________________________________________________


Stevie Jobs

Stevie Jobs

Pridružen/a: 04.02.2006
Prispevkov: 1784
Kraj: MS
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #10   Objavljeno 11.03.2008 10:13:35
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Jest je napisal/a:
Feren je napisal/a:
Citiram:
... n izključil prikazovanje posredovanih klicev (ne potrebujete namestiti dodatka).


Kaj to pomeni, kakšno prikazovanje? Embarassed


Tisto nadlezno obvestilo, ko pri vsakem klicu skoci gor okno, kjer pise, da so aktivne preusmeritve...

http://tabla.mobile.si/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=32399#Post32399


:shock: Meni se to ne dogaja Confused Res je, da nimam aktivnih preusmeritev. BTW: kje se nastavijo preusmeritve? V Settings-Call Forwarding? Mišljeno to? Je možno izbirati kdaj se naj klic preusmeri, podobno kot pri Nokii?


Nazadnje urejal/a Feren Tor 11. Mar 2008 10:17; skupaj popravljeno 1 krat
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Pridružen/a: 18.10.2007
Prispevkov: 24934
Kraj: Medvode
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #11   Objavljeno 11.03.2008 10:16:45
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Feren je napisal/a:
Jest je napisal/a:
Feren je napisal/a:
Citiram:
... n izključil prikazovanje posredovanih klicev (ne potrebujete namestiti dodatka).


Kaj to pomeni, kakšno prikazovanje? Embarassed


Tisto nadlezno obvestilo, ko pri vsakem klicu skoci gor okno, kjer pise, da so aktivne preusmeritve...

http://tabla.mobile.si/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=32399#Post32399


:shock: Meni se to ne dogaja Confused


Potem nimas aktivnih nobenih preusmeritev ...

Ponavadi ima vecina aktivno stortiev "zgrseni klici", ki je neke vrste preumseritev... ali pa so aktivne preusmeritve ob nedosegljivosti, zasedenosti,...

_________________
Lp
Thomas
________________________________________________


Jabuček

Jabuček

Pridružen/a: 11.03.2008
Prispevkov: 60
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #12   Objavljeno 11.03.2008 15:35:51
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Insalirar vse kot pise in resetiral telefon...Kako dejansko spremeniš logotip?
lpm
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Pridružen/a: 04.02.2006
Prispevkov: 4758
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #13   Objavljeno 11.03.2008 15:58:57
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
avtobus je napisal/a:
Insalirar vse kot pise in resetiral telefon...Kako dejansko spremeniš logotip?
lpm


To je to. Katera verzija telefona?
Jabuček

Jabuček

Pridružen/a: 11.03.2008
Prispevkov: 60
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #14   Objavljeno 11.03.2008 15:59:20
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
1.1.1.
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Pridružen/a: 04.02.2006
Prispevkov: 4758
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #15   Objavljeno 11.03.2008 16:16:13
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
avtobus je napisal/a:
1.1.1.


Prestara verzija. Najmanj 1.1.2 mora bit.
Jabuček

Jabuček

Pridružen/a: 11.03.2008
Prispevkov: 60
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #16   Objavljeno 11.03.2008 16:19:23
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
aha...hvala...bom kar obdržal tole verzijo Cool
Šerif

Šerif

Pridružen/a: 01.12.2007
Prispevkov: 10325
Kraj: EPL
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #17   Objavljeno 11.03.2008 16:31:45
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Super logotip! Very Happy

tnx MitjaP Wink

btw: kako kaže za telefonske številke in to ..
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Pridružen/a: 04.02.2006
Prispevkov: 4758
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #18   Objavljeno 11.03.2008 17:37:35
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Puck0 je napisal/a:
Super logotip! Very Happy

tnx MitjaP Wink

btw: kako kaže za telefonske številke in to ..


Bo dodano Wink

Je pa stvar podrejena eni drugi, bolj pomembni Smile
Jablanator

Jablanator

Pridružen/a: 29.08.2006
Prispevkov: 199
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #19   Objavljeno 11.03.2008 19:26:11
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Mitja, tole za logotip si ful dobro zrihtal.Hvala.

Imam Simobil in je velik boljš kot prej, ko se je zaradi dolžine imena "gunacalo" sem ter tja Very Happy
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Pridružen/a: 04.02.2006
Prispevkov: 1784
Kraj: MS
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #20   Objavljeno 11.03.2008 20:23:55
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Lahko izvedeš le statični napis Mobitel, brez mafne?
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2014 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani