Jabuk
bootcamp in autocad 2013
Jabuček

Jabuček

Pridružen/a: 29.03.2012
Prispevkov: 29
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 25.11.2012 19:16:13
bootcamp in autocad 2013
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Zdravo!

Na mac-u imam naložen windows 7 (64-bit) preko bootcamp-a. Na windows 7 pa imam naložen Autocad 2013. Imam pa težavo ko rišem v autocadu mi vse dela počasi (npr. če rišem ravno črto mi vse zaostaja). Kako naj odpravim to težavo, da bo delovalo kot je treba?
Jabi

Jabi

Pridružen/a: 05.03.2012
Prispevkov: 6
Kraj: Žiri
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #2   Objavljeno 25.11.2012 19:21:05
Re: bootcamp in autocad 2013
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Sem imel podoben problem...rešil na tak način da sem naložil AutoCAD 2013 za OS X in izbrisal Windowse.

lp
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Pridružen/a: 18.10.2010
Prispevkov: 238
Kraj: Veržej
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #3   Objavljeno 25.11.2012 23:00:58
Re: bootcamp in autocad 2013
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Sasop: Naredil enako, he, he.... Sedaj deluje kot treba.... Very Happy

_________________
My old house is now my smart home Smile
Jabužiček helper

Jabužiček helper

Pridružen/a: 28.06.2009
Prispevkov: 12238
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #4   Objavljeno 25.11.2012 23:27:27
Re: bootcamp in autocad 2013
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
meni se zdi da je 2013 za Maca veliko bolj buggy kot 2012... Mad
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Pridružen/a: 18.10.2010
Prispevkov: 238
Kraj: Veržej
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #5   Objavljeno 25.11.2012 23:40:43
Re: bootcamp in autocad 2013
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Well, imam oba, za WIN7 in MAC OSX. Potrebujem ga za risanje elektro sprememb v razne projekte (enopolne sheme, PZI, PID...) in ne opazim, da bi pri moji uporabi programa bilo kaj napak oz. razlik v delovanju...

_________________
My old house is now my smart home Smile
Jabužiček helper

Jabužiček helper

Pridružen/a: 28.06.2009
Prispevkov: 12238
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #6   Objavljeno 25.11.2012 23:57:22
Re: bootcamp in autocad 2013
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
meni se velikokrat crasha ob zagonu in ko ga zaprem ga nikoli ne ugasne in ga je potrebno force quitat.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Pridružen/a: 18.10.2010
Prispevkov: 238
Kraj: Veržej
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #7   Objavljeno 26.11.2012 19:12:07
Re: bootcamp in autocad 2013
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Jaz teh problemov na srečo nimam.... Very Happy Se mi je pa enkrat res zgodilo, da se je crashal, ampak to je bilo samo enkrat, potem pa nikoli več....

_________________
My old house is now my smart home Smile
Jabček

Jabček

Pridružen/a: 03.02.2012
Prispevkov: 10
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #8   Objavljeno 30.11.2012 21:16:09
Re: bootcamp in autocad 2013
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
sm tud naložu 2013 za mac tudi vse posodobitve ampak pri odpiranju že narejenih projektov mi na začetku kr dolgo nalaga in potem tudi pri zoomiranju ful šteka, sem se posetoval tudi z autodeskovim prodajalcem pri nas in pravijo tehniki, da je neka napaka v grafiki in autocad 2012 2013. PREDLAGA NAJ GREM NA WINSE.... NOT Devil

uporabljate mogoče kakšen drug program za CAD?
Jabužiček helper

Jabužiček helper

Pridružen/a: 28.06.2009
Prispevkov: 12238
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #9   Objavljeno 30.11.2012 21:24:28
Re: bootcamp in autocad 2013
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
ArchiCAD
Jabček

Jabček

Pridružen/a: 03.02.2012
Prispevkov: 10
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #10   Objavljeno 30.11.2012 21:40:45
Re: bootcamp in autocad 2013
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
bolj 2D uporabljam v svojem poslu
Jabužiček helper

Jabužiček helper

Pridružen/a: 28.06.2009
Prispevkov: 12238
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #11   Objavljeno 30.11.2012 21:57:13
Re: bootcamp in autocad 2013
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
se da tudi 2D super. Za tlorise je še lažji in hitrejši saj z enim klikom postviš okno, vrata... samo treba je probat in se navadit. Jaz sem zaenkrat samo probal. Sad
Jabček

Jabček

Pridružen/a: 03.02.2012
Prispevkov: 10
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #12   Objavljeno 30.11.2012 22:06:08
Re: bootcamp in autocad 2013
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
si bo treba za vikend kako urco časa vzet pa potestirat, da vidimo kako se obnese pri strojnih inštalacijah Smile
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Pridružen/a: 18.10.2010
Prispevkov: 238
Kraj: Veržej
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #13   Objavljeno 30.11.2012 22:10:07
Re: bootcamp in autocad 2013
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Jaz ArchiCAD 16 uporabljam predvsem za tlorise, ker z njim veliko hitreje narišem želen objekt, z AvtoCADom 2013 pa potem vrišem elektrotehnične stvari (saj gre tudi z ArchiCADom, a tukaj z AvtoCADom gre hitreje, poleg tega pa veliko projektantov uporablja AutoCAD...)....

Tako sem se zdaj pač navadil, prej na WINsih, zdaj pa na OSXu...

_________________
My old house is now my smart home Smile
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2014 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani