Jabuk
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 96, 97, 98, 99  Naslednja
Slovensko LTE omrežje
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Pridružen/a: 16.02.2012
Prispevkov: 1174
Kraj: Tam kjer cveti brnistra
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1921   Objavljeno 27.11.2014 23:45:07
Re: Slovensko LTE omrežje
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Meni na mobitelu priklopi al na 3g al pa na 2g odvisno kje sem. Če je boljši signal 3g mi priklopi na 3g če ne pa na 2g. Ko sem bil na simobilu se tudi ni dalo med pogovorom odpirat maile...

_________________
Lp Andrej 



______________
Iphone X 64gb Space gray
Ipad air 2 wifi+cell 64gb ios 11
MacBook Pro Retina 13" Early 2015 High Sierra
Jabček

Jabček

Pridružen/a: 16.09.2012
Prispevkov: 10
Kraj: Polzela
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1922   Objavljeno 15.12.2014 16:34:52
Re: Slovensko LTE omrežje
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Zdravo danes sem dobil 5s imam
gor verzijo 7.0.4 in ali moram
Posodobiti na novejšo verzijo
da Bo delal LTE kajti sedaj
ga ne morem vklopiti.
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Pridružen/a: 23.07.2013
Prispevkov: 1328
Kraj: Ljubljana
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1923   Objavljeno 15.12.2014 17:12:08
Re: Slovensko LTE omrežje
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Tony29 je napisal/a:
Zdravo danes sem dobil 5s imam
gor verzijo 7.0.4 in ali moram
Posodobiti na novejšo verzijo
da Bo delal LTE kajti sedaj
ga ne morem vklopiti.


Men se zdi da moras updajtat ce na na Telekomu.

_________________
Lep pozdrav, Mark
YouTube: youtube.com/c/MarkBreznik
Jabuk Staff

Jabuk Staff

Pridružen/a: 26.08.2009
Prispevkov: 14458
Kraj: Ljubljana
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1924   Objavljeno 15.12.2014 20:04:30
Re: Slovensko LTE omrežje
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Tony29 je napisal/a:
Zdravo danes sem dobil 5s imam
gor verzijo 7.0.4 in ali moram
Posodobiti na novejšo verzijo
da Bo delal LTE kajti sedaj
ga ne morem vklopiti.

poglej pod settings - general in about če imaš carrier update. Like
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Pridružen/a: 08.01.2012
Prispevkov: 373
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1925   Objavljeno 15.12.2014 20:18:22
Re: Slovensko LTE omrežje
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Iphone 6 in LTE imam pod about 18.0 carrier.

_________________
Lep pozdrav,

David


Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Pridružen/a: 16.02.2012
Prispevkov: 1174
Kraj: Tam kjer cveti brnistra
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1926   Objavljeno 15.12.2014 21:34:49
Re: Slovensko LTE omrežje
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Tony29 je napisal/a:
Zdravo danes sem dobil 5s imam
gor verzijo 7.0.4 in ali moram
Posodobiti na novejšo verzijo
da Bo delal LTE kajti sedaj
ga ne morem vklopiti.


Bos moral updetat ker na telekomu ni delalo takrat sem imel jaz tako in k sem dal na 7.0.6 je bil gumb lte.

_________________
Lp Andrej 



______________
Iphone X 64gb Space gray
Ipad air 2 wifi+cell 64gb ios 11
MacBook Pro Retina 13" Early 2015 High Sierra
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Pridružen/a: 17.12.2011
Prispevkov: 530
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1927   Objavljeno 22.01.2015 22:42:52
Re: Slovensko LTE omrežje
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
imam iPhone5c in iOS 7.0.6 in pod About mobitel carrier 15.6.

Pod Cellular nimam nožnosti Enable LTE, ampak samo Enable 3G. A moram updateati na iOS8, da bo LTE deloval? Tisto USim tud mislim da imam glede na to, da sem dobil poleti novo na Telekomu.
iPhone Developer

iPhone Developer

Pridružen/a: 19.09.2008
Prispevkov: 9339
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1928   Objavljeno 22.01.2015 23:30:27
Re: Slovensko LTE omrežje
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Telekom je dobil uradno podporo za LTE z iOS 7.1... tako da ja... boš moral nadgraditi.
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Pridružen/a: 17.01.2011
Prispevkov: 1846
Kraj: Škofja Loka
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1929   Objavljeno 03.02.2015 12:52:11
Re: Slovensko LTE omrežje
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Danes sem oz. so mi uredili prehod iz simobila na mobitel. Vse ze dela samo LTE se ne. Poslal sem LTE 100 in dobil obvestilo da je aktivirano. Na telefonu sem ga tudi vklopil vendar se nic ne zgodi.

Imam pa iPhone 5, ios 8.1.3

A to mogoce traja kak dan da se aktivira al kako je s tem?
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Pridružen/a: 02.02.2012
Prispevkov: 1481
Kraj: Celje
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1930   Objavljeno 03.02.2015 13:44:10
Re: Slovensko LTE omrežje
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
excalibur je napisal/a:
Danes sem oz. so mi uredili prehod iz simobila na mobitel. Vse ze dela samo LTE se ne. Poslal sem LTE 100 in dobil obvestilo da je aktivirano. Na telefonu sem ga tudi vklopil vendar se nic ne zgodi.

Imam pa iPhone 5, ios 8.1.3

A to mogoce traja kak dan da se aktivira al kako je s tem?


Resetiraj telefon.
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Pridružen/a: 17.01.2011
Prispevkov: 1846
Kraj: Škofja Loka
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1931   Objavljeno 04.02.2015 12:29:19
Re: Slovensko LTE omrežje
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
to sicer ni pomagalo, je pa začelo samo od sebe delat pozno popoldan. mogoče je mal trajal, ker je blo včeri vse naenkrat (prenos iz simobila, aktivacija, lte itd) Very Happy

sicer pa pokritost daleč pret simobilom Very Happy
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Pridružen/a: 16.02.2012
Prispevkov: 1174
Kraj: Tam kjer cveti brnistra
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1932   Objavljeno 04.02.2015 13:01:02
Re: Slovensko LTE omrežje
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
excalibur je napisal/a:
to sicer ni pomagalo, je pa začelo samo od sebe delat pozno popoldan. mogoče je mal trajal, ker je blo včeri vse naenkrat (prenos iz simobila, aktivacija, lte itd) Very Happy

sicer pa pokritost daleč pret simobilom Very Happy


Dosti boljši od simobila 😄

_________________
Lp Andrej 



______________
Iphone X 64gb Space gray
Ipad air 2 wifi+cell 64gb ios 11
MacBook Pro Retina 13" Early 2015 High Sierra
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Pridružen/a: 12.10.2008
Prispevkov: 2040
Kraj: Kočevje
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1933   Objavljeno 17.04.2015 10:23:29
Re: Slovensko LTE omrežje
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
se mi ne da prebirat vseh strani, za to bom kar vprašal, in sicer zanima me, ali je pri lte omrežju večja poraba zakupljenih količin prenosa podatkov, kot recimo pri 3G. sprašujem za to, ker opažam, da mi je že dva meseca porabilo 2G v roku 10 dneh, s tem, da zadevo uporabljam samo za emaile, prebiranje FBja in kakih novic, brez poslušanje glasbe, gledanje YT, prenosov aplikacij in posodobitev
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Pridružen/a: 22.01.2010
Prispevkov: 2574
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1934   Objavljeno 17.04.2015 10:26:30
Re: Slovensko LTE omrežje
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Ne, 1MB je 1MB če ga prenašaš z 1mbps ali pa 50mbps. Je pa res, da se strani, slike, videi itd. nalagajo hitreje in posledično lahko v 1 uri pregledaš več vsebin, kar pa prinese večjo porabo. Pa kak speedtest pri večji hitrosti prenese večje datoteke in tako skuri več podatkov. FB kuri podatke kot sam satan! Poglej v cellular usage katera aplikacije rada papa podatke.

_________________
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.
Steve Jobs 1955 - 2011
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Pridružen/a: 12.10.2008
Prispevkov: 2040
Kraj: Kočevje
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1935   Objavljeno 17.04.2015 10:44:05
Re: Slovensko LTE omrežje
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
iApple je napisal/a:
Ne, 1MB je 1MB če ga prenašaš z 1mbps ali pa 50mbps. Je pa res, da se strani, slike, videi itd. nalagajo hitreje in posledično lahko v 1 uri pregledaš več vsebin, kar pa prinese večjo porabo. Pa kak speedtest pri večji hitrosti prenese večje datoteke in tako skuri več podatkov. FB kuri podatke kot sam satan! Poglej v cellular usage katera aplikacije rada papa podatke.


glih kar sem preveril in mi kaže prenos 920mb, na telekomu pa so mi odščipnili 2Gb

kak interval pa se dela pri tem cellular usage? na koliko časa se to oveži?

stvar je v tem, da sedaj cirka 10 mesecev na telekom in prej vsa leta na simobilu, nisem imel tako visoke porabe, sedaj pa že dva meseca zaporedoma, mi podatke kuri kot zmešano.
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Pridružen/a: 18.10.2007
Prispevkov: 25029
Kraj: Medvode
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1936   Objavljeno 17.04.2015 10:57:33
Re: Slovensko LTE omrežje
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
codeguru je napisal/a:
glih kar sem preveril in mi kaže prenos 920mb, na telekomu pa so mi odščipnili 2Gb

kak interval pa se dela pri tem cellular usage? na koliko časa se to oveži?

stvar je v tem, da sedaj cirka 10 mesecev na telekom in prej vsa leta na simobilu, nisem imel tako visoke porabe, sedaj pa že dva meseca zaporedoma, mi podatke kuri kot zmešano.


Kje ti kaze prenos 920 MB? Steti moras vse... tako upload kot tudi download ... Poleg tega je se odvisno, kaksen je obracunski interval v tvojem paketu... Ce je recimo obracunski interval 100 kb in pokuris v eni seji 1 kb, ti obracuna 100 kb ...

_________________
Lp
Thomas
________________________________________________


Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Pridružen/a: 28.03.2008
Prispevkov: 1496
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1937   Objavljeno 17.04.2015 19:50:41
Re: Slovensko LTE omrežje
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
To res ne gre skupaj. Resetiraj cellular porabo in zapiši si porabo na Telekomu, potem pa spremljaj 1 teden.

Največji porabnik je speedtest (če ga delaš) ker porabi čez 100 mb na en test na LTE.

_________________
Jabuček

Jabuček

Pridružen/a: 27.09.2014
Prispevkov: 51
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1938   Objavljeno 18.04.2015 10:17:13
Re: Slovensko LTE omrežje
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
codeguru je napisal/a:
se mi ne da prebirat vseh strani, za to bom kar vprašal, in sicer zanima me, ali je pri lte omrežju večja poraba zakupljenih količin prenosa podatkov, kot recimo pri 3G. sprašujem za to, ker opažam, da mi je že dva meseca porabilo 2G v roku 10 dneh, s tem, da zadevo uporabljam samo za emaile, prebiranje FBja in kakih novic, brez poslušanje glasbe, gledanje YT, prenosov aplikacij in posodobitev


Facebook autoplay videos?
https://www.facebook.com/help/ipad-app/1406493312950827
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Pridružen/a: 08.03.2009
Prispevkov: 1208
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1939   Objavljeno 18.04.2015 13:24:16
Re: Slovensko LTE omrežje
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Meni se zdi, da ima ios8 večjo porabo. Prej sem mel max 2GB porabe, od oktobra do zdaj pa povprečno 3,5GB na mesec.
Jablanator

Jablanator

Pridružen/a: 04.02.2006
Prispevkov: 102
Kraj: Kamnik
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1940   Objavljeno 02.06.2015 16:13:56
Tušmobil / Telemach LTE
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Je kdo testiral, kako se vam zdi ?
http://nadgradnje.telemach.si/lte/

Pošljite SMS s ključno besedo LTE na 7070 in uspešno boste aktivirali profil LTE. Za dokončno aktivacijo boste prejeli navodila za spremembo dostopne točke in izbor načina omrežja.

Apple APN nastavitve: http://nadgradnje.telemach.si/wp-content/uploads/sites/6/2015/06/Nastavitve-LTE-Apple.pdf
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2014 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani