| iPhone 5 | |||||
no pa dejmo ...
_________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
Ok kdaj ga gremo iskat ali ga boste naročili preko spleta iz UK?
Mene so čisto prepričali. |
|||||
Meni osebno je novi iPhone 5 OK
Nič več nisem pričakova za zdej uporabljam 4-ko Tako da razlika bo očitna. Hvala bogu da so ga spremenili, design mi je NOR Ko je lani biu predstavljen 4S me ni tolko naudušu saj je biu identićen kod 4 Brat ga je kupu ampak iskreno nisem opazu neko veliko spremebo ... Obožujem Apple izdelke tako da se že veselim 5-ke in lih tako iOS6 Lp Elvis.M Nazadnje urejal/a Elkko™ Sre 12. Sep 2012 22:28; skupaj popravljeno 1 krat _________________ Lp Elvis M. |
|||||
Je mogoče Keynote že kje na internetu?
|
|||||
Upam samo da jih ne bo na simobilu 20komadov prisoo......pol pa do januarja nic
_________________ Lp, Miha |
|||||
Meni pa se je je zdela kr sprememba iz 4 na 4S. Že prvi trenutek sem opazil bolj smooth delovanje. |
|||||
dober hands on video.
|
|||||
Tisti ki ste zagovarjali, da je 3,5" ravno prav za dosego gumba "nazaj", si boste podaljšali palec?
|
|||||
Ta handson zgleda sexy
|
|||||
uf, tega se bojim, že zdaj včasih težko gre. Bom videl 28.
|
|||||
SIM torej manjša in tanjša?!
|
|||||
ja, nano sim.
|
|||||
5ka res deluje hitro na tistem videu.
Bi pa najbrš bili vsi danes bolj presenečeni in zadovoljni če nebi že pred mesci prišle ven slike iphona |
|||||
+1 ツ _________________ Lp Elvis M. |
|||||
Tole da je tanjši in Lažji mi je zelo všeč.
|
|||||
Bi bila pa bistveno manjša euforija že dva meseca prej! |
|||||
Mene pa zanima če bo res tako vzdžljiva baterija kot so navedli... 8 hours of 3G talk time, 8 hours of LTE browsing, 10 hours of Wi-Fi browsing, 30 hours of video and 225 hours of standby.
Ker to je ena izmed redkih stvari ki me je res motila pri 4s.. |
|||||
jaooo prvič sem v dvomih mislim da bo novi iphone kar v beli barvi…
_________________ |
|||||
kdo ve kejk nej bi bil v prosti prodaji v ameriki in če ga je možno kupit, če nisi njihov državljan?
|
|||||
Zakaj med novitetami nisi dodal še kako softversko noviteto. Recimo navigacija, iOS6, ... Pomoje so vsaj enoko ali pa še bolj pomembne. |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone od vsepovsod - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2, 3 ... 74, 75, 76 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |