Jabuk
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Naslednja
Nekaj vprašanj glede iPhona
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Pridružen/a: 16.10.2007
Prispevkov: 351
Kraj: Trzin
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #101   Objavljeno 04.02.2008 21:58:00
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
A pol lahko upgreadam kot piše na vodiču i.unlock.no . Najprej na 1.1.2 ter nato na 1.1.3 . Ali moram storiti še kaj drugega. Me je strah, da zaserjem in uničim telefon.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Pridružen/a: 16.10.2007
Prispevkov: 351
Kraj: Trzin
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #102   Objavljeno 05.02.2008 22:09:32
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Ali lahko kličem tudi iz verzije 1.1.3, ker na vodiču i.unlock.no ne piše, kako to verzijo odklenit. Piše samo kako jo jailbreakaš.
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Pridružen/a: 18.10.2007
Prispevkov: 25235
Kraj: Medvode
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #103   Objavljeno 05.02.2008 22:52:21
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Odvisno od tega, katero verzijo imas...

Ce je taka, da se softversko ne da odklenit, potem bo slo edino z nakupom TurboSIM (ali StealthSIM, X-SIM,...) kartice ...

_________________
Lp
Thomas
________________________________________________


Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Pridružen/a: 16.10.2007
Prispevkov: 351
Kraj: Trzin
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #104   Objavljeno 06.02.2008 16:29:29
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Ne. Jaz imam verzijo 1.1.1 in bi jo nadgradil najprej na 1.1.2 potem pa še na 1.1.3. Zanima me, če je verzija 1.1.3 tudi odklenjena za klicanje, saj piše unlock le za 1.1.1 in 1.1.2. Mislim vodič i.unlock.no
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Pridružen/a: 18.10.2007
Prispevkov: 25235
Kraj: Medvode
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #105   Objavljeno 06.02.2008 17:51:12
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
To je softupdate in telefon ostane odklenjen po nadgradnji ... sevea, ce je bil ze prej na 1.1.2 odklenjen...

_________________
Lp
Thomas
________________________________________________


Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Pridružen/a: 16.10.2007
Prispevkov: 351
Kraj: Trzin
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #106   Objavljeno 06.02.2008 18:25:16
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Ok. Najlepša hvala za odgovor. Bom poizkusil čez kakšno urco ali dve.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Pridružen/a: 16.10.2007
Prispevkov: 351
Kraj: Trzin
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #107   Objavljeno 06.02.2008 19:09:17
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Sem začel z delom. Pa sem prišel do prve težave. Medtem, ko imam pritisnjen alt button moram dati update. Levo od gumba update mi piše update to 1.1.3. Jaz pa telefon hočem nadgraditi na 1.1.2 . Ali pritisnem update ali ne?
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Pridružen/a: 18.10.2007
Prispevkov: 25235
Kraj: Medvode
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #108   Objavljeno 06.02.2008 19:21:30
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
To delas na MACu? ali na PCju?

Na Windowsih je kombinacija SHIFT+RESTORE ali SHIFT+UPDATE, na MACu pa ALT+RESTORE oz. ALT+UPDATE ...

V glavnem se roa odpret novo okno, kjer izberes prej downloadano datoteko s pravim firmwareom ...

_________________
Lp
Thomas
________________________________________________


Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Pridružen/a: 16.10.2007
Prispevkov: 351
Kraj: Trzin
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #109   Objavljeno 06.02.2008 19:24:05
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Uporabljam mac-a. Potem je vseeno če levo od gumba piše za verzijo 1.1.3, ker itak izbereš file, ki si ga downloadal. Me je strah pa sproti sprašujem.
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Pridružen/a: 18.10.2007
Prispevkov: 25235
Kraj: Medvode
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #110   Objavljeno 06.02.2008 19:27:49
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Levo od gumba ze pise...samo to velja samo, ce samo kliknes na gumb... Ce zraven pritisnes se ALT (na MACu) potem se odpre dodatno okno, kjer izberes svoj file ...

_________________
Lp
Thomas
________________________________________________


Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Pridružen/a: 16.10.2007
Prispevkov: 351
Kraj: Trzin
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #111   Objavljeno 06.02.2008 19:41:35
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Ok sem prišel do konca, kjer bi mi moralo pisati slide to unlock. Pa mi na ekranu kaže le znak od itunes in kabel za priklop na računalnik. Kaj sem naredil narobe in kako to popravim?
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Pridružen/a: 18.10.2007
Prispevkov: 25235
Kraj: Medvode
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #112   Objavljeno 06.02.2008 19:47:36
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Zalaufaj Indenpendance... in ce ne popravi, zazeni kar tisti jailbreak 1.1.2 ...

Sem se ravno pred nekaj z enim zafrkaval in sem tudi dobil tak ekran... pa sem naredil to, kar sem napisal Smile ...

_________________
Lp
Thomas
________________________________________________


Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Pridružen/a: 16.10.2007
Prispevkov: 351
Kraj: Trzin
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #113   Objavljeno 06.02.2008 19:48:39
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Kje je to?
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Pridružen/a: 18.10.2007
Prispevkov: 25235
Kraj: Medvode
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #114   Objavljeno 06.02.2008 19:49:09
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
http://code.google.com/p/independence/

_________________
Lp
Thomas
________________________________________________


Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Pridružen/a: 16.10.2007
Prispevkov: 351
Kraj: Trzin
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #115   Objavljeno 06.02.2008 20:04:13
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Mi je uspelo. Najlepša hvala. Sem bil že pošteno prestrašen.

Sedaj grem pa upgeadat na 1.1.3. Ali so bile kakšne težave, na katere bi lahko naletel?
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Pridružen/a: 18.10.2007
Prispevkov: 25235
Kraj: Medvode
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #116   Objavljeno 06.02.2008 20:09:58
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Kolikor sem bral, je manj problemov s tisto verzijo, ki je na voljo preko Installerja... Dev Team edition...

Jaz sem nalozil to verzijo...

_________________
Lp
Thomas
________________________________________________


Jabček

Jabček

Pridružen/a: 05.02.2008
Prispevkov: 8
Kraj: Maribor
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #117   Objavljeno 06.02.2008 20:30:56
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Zdravo potrebujem pomoč, danes sem si kupil iphone in me zanima kako to preko outlooka spravit stevilke iz sim kartice na iphone, namreč sem čisti lojz glede takih zadev. pa se kako in kje preverit z ser. st. iphone ki je bil kujen.. havala za odgovore ce pa je ze bla to tema pa sem jo spregledal pa prosim za link
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Pridružen/a: 18.10.2007
Prispevkov: 25235
Kraj: Medvode
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #118   Objavljeno 06.02.2008 20:51:00
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Preko Outlooka bos tezko spravil iz SIM kartice v telefon... Bo treba kar rocno prekopirat...

Za to obstoja ena aplikacija z imenom iSIM ( http://www.makayama.com/iphonesim.html )

Drugi nacin pa je, da s pomocjo kakega drugega telefona spravis imenik v Outlook... in potem iz utlooka preko iTunes v iPhone...

Glede serijkih stevilk pa je nekaj tukaj >> http://www.jabuk.si/pbb/viewtopic.php?t=3165

_________________
Lp
Thomas
________________________________________________


Jabuček

Jabuček

Pridružen/a: 15.12.2007
Prispevkov: 46
Kraj: Koper
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #119   Objavljeno 06.02.2008 21:00:30
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Pozna kdo rešitev za problem, če po restore na 1.1.3 prek iTunsov potem ne moreš več restorat na 1.1.1 za potrebe aktivacije in jaulbreaka.

Ko dam restore na 1.1.1 mi pokaže naslednje obvestilo:

The IPhone "iPhone" could not be restored. An unknown error occurred (1).

Poskušal sem z iTunsi 7.5, tudi 7.4 pa ne gre. imam 4.6 bootlouder

prosim za pomoč.
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Pridružen/a: 18.10.2007
Prispevkov: 25235
Kraj: Medvode
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #120   Objavljeno 06.02.2008 21:16:58
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Mogoce kaj od tega:

http://www.google.com/search?q=The%20IPhone%20%22iPhone%22%20could%20not%20be%20restored.%20An%20unknown%20error%20occurred%20(1).%20

http://www.modmyifone.com/forums/showthread.php?t=13691


You're in the wrong restore mode. A google search would have helped you

http://modmyifone.com/forums/showthread.php?p=73191

_________________
Lp
Thomas
________________________________________________


Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2014 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani