Jabuk
IPTV in Mediacentral
Jablanator

Jablanator

Pridružen/a: 24.04.2006
Prispevkov: 95
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 22.11.2007 10:50:45
IPTV in Mediacentral
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
A je kdo probal si nastavit siolovo ali T-2 IPTV preko recimo MediaCentral ( http://www.equinux.com/us/products/mediacentral/index.html ) ali kakega podobnega programa, recimo CenterStage ( http://centerstageproject.com/ )?

Bi bilo fino izvedet od tistih, ki majo IPTV če je kdo kaj probal.
Jabuk Staff

Jabuk Staff

Pridružen/a: 15.05.2006
Prispevkov: 119
Kraj: Maribor / Slovenija
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #2   Objavljeno 22.11.2007 14:48:10
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Kolko vem se da z VLCjem to uredit Smile

LP, Rok
Jabuk Staff

Jabuk Staff

Pridružen/a: 21.04.2007
Prispevkov: 1036
Kraj: Ljubljana
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #3   Objavljeno 22.11.2007 19:13:55
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Jaz sem na MacBook priklopil T-2 TV. Priklopil se na VLC in je delalo super. Tako standardna kot HDTV.
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Pridružen/a: 04.02.2006
Prispevkov: 4758
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #4   Objavljeno 22.11.2007 21:23:51
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Menda je razlika v tem, ali imaš VDSL oz. ADLS ali optiko. Na optiki dela BP, na ostalih je treba vtakniti drug ethernet kabel, ki je namenjen tv recivrju.
Jabuk Staff

Jabuk Staff

Pridružen/a: 20.06.2007
Prispevkov: 596
Kraj: LJ
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #5   Objavljeno 08.12.2007 17:05:44
Re: IPTV in Mediacentral
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
matjazm je napisal/a:
A je kdo probal si nastavit siolovo ali T-2 IPTV preko recimo MediaCentral ( http://www.equinux.com/us/products/mediacentral/index.html ) ali kakega podobnega programa, recimo CenterStage ( http://centerstageproject.com/ )?

Bi bilo fino izvedet od tistih, ki majo IPTV če je kdo kaj probal.


Ne dela. Sem sprobal oba.
Rabu bi tak program, da bi importu playlisto programov, kar pa noben od naštetih nima.
Jablanator

Jablanator

Pridružen/a: 08.08.2006
Prispevkov: 196
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #6   Objavljeno 08.12.2007 19:25:55
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
MitjaP je napisal/a:
Menda je razlika v tem, ali imaš VDSL oz. ADLS ali optiko. Na optiki dela BP, na ostalih je treba vtakniti drug ethernet kabel, ki je namenjen tv recivrju.

Saj nima veze drugi kabel. Pač pri VDSL in neki razdalji je velika verjetnost da ne boš mogel hkrati različnih kanalov gledat na TV in VLC, istega pa brez problema z enim ethernet kablom v računalniku. Samo router (ne switch!) je treba postaviti med modem in ostalo opremo, pa gre (pri optiki pa še tega ni treba).
Mogoče si pa hotel kaj drugega povedati in nisem razumel.
lp
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2019 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani