Jabuk
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4  Naslednja
Parallels - težave
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Pridružen/a: 18.10.2007
Prispevkov: 25212
Kraj: Medvode
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #21   Objavljeno 22.07.2011 09:19:48
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
TilenH je napisal/a:
Aja....BTW

še eno nujno vprašanje.

V kolikor se sedaj odločim, da bom dejansko kupil Parallels.....a nova namestitev mi izbriše windows in pro klik - s slednjim sem imel namreč nenormalne težave pri nastavitvi.

Prosim za pomoč!

Lp


Sicer ne uproabljam Parallels... pri VMWare je tako, da je vse skupaj shranjeno v enem image-u v mapi Virtual Machines. Ce to datoteko skopiram drugam, jo normalno odprem na drugem racunalniku z VMWare Fusion ... Predvidevam, da je enako oz. podobno tudi pri Parallels ...

_________________
Lp
Thomas
________________________________________________


Jabuček

Jabuček

Pridružen/a: 23.10.2008
Prispevkov: 21
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #22   Objavljeno 22.07.2011 09:23:46
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Shrani si samo image od WIN in nato v "uradne" parallelse samo uvozis ta image.
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Pridružen/a: 26.07.2010
Prispevkov: 1080
Kraj: Kamnik
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #23   Objavljeno 22.07.2011 09:26:28
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Hvala! Razumem!

Mene zanima ce bom vse zgubil...ko bom na novo namestil parallels...torej Jest, ce sem te prav razumel, bi moral nekje obstajati image od parallelsa, ki bi naj ostal?
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Pridružen/a: 18.10.2007
Prispevkov: 25212
Kraj: Medvode
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #24   Objavljeno 22.07.2011 09:33:24
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Ja... verejtno se nahaja v mapi Documents ... /Users/tvoje uporabnisko ime/Documents/Paralells ... ce si seveda od namescanju izbral privzeto lokacijo... Ce imas prostor na disku, kopiraj to datoteko se kam na varno za vsak slucaj... naceloma pa pri nadgradnji ne bi smel biti problem ...

http://goo.gl/lmHu0



_________________
Lp
Thomas
________________________________________________


Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Pridružen/a: 26.07.2010
Prispevkov: 1080
Kraj: Kamnik
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #25   Objavljeno 22.07.2011 09:36:47
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Sorry za neumno vprasanje: kje najdem image od Windowsa? Da vem kako postopati:)
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Pridružen/a: 18.10.2007
Prispevkov: 25212
Kraj: Medvode
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #26   Objavljeno 22.07.2011 09:44:15
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
TilenH je napisal/a:
Sorry za neumno vprasanje: kje najdem image od Windowsa? Da vem kako postopati:)


Se enkrat preberi eno sporocilo nad tvojim Very Happy

_________________
Lp
Thomas
________________________________________________


Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Pridružen/a: 26.07.2010
Prispevkov: 1080
Kraj: Kamnik
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #27   Objavljeno 22.07.2011 09:46:37
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Aja, ups!

Jest ti si rekel da uporabljas Vmwar fusion...kako si zadovoljen? Imas slucqjno pro klik in ves ali so kaksne tezave pri namescanju (dolocene so bile pri meni) a ga priporocas?

Lp
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Pridružen/a: 18.10.2007
Prispevkov: 25212
Kraj: Medvode
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #28   Objavljeno 22.07.2011 09:48:52
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Sicer ne uproabljam pogosto... takrat, ko pa ze uporabljam, pa nimam nekih problemov... vsaj ne spomnim se, da bi kaj bilo Smile ... ProKlika ne uporabljam, ker nisem pravna oseba... in tudi ce bi bil, bi verjetno ravno zaradi tega raje menjal banko... kot pa cakal, da se pri NLBju prebudijo Very Happy

_________________
Lp
Thomas
________________________________________________


Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Pridružen/a: 26.07.2010
Prispevkov: 1080
Kraj: Kamnik
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #29   Objavljeno 22.07.2011 09:52:43
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Sem se eno temo odprl in upam da mi bo kdo kaj zbal povedati!

Hvala Jest za pomoc!!!
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Pridružen/a: 19.08.2009
Prispevkov: 2246
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #30   Objavljeno 12.08.2011 10:32:48
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Mi zna kdo povedat kako kaj delajo igrce na parallelsu? se to splaca al je bols met drugo varjanto?

_________________
http://www.bolha.com/uporabnik/pimzek
MacBook 12" (2017)
iPhone X 256GB Black
Apple Watch Series 3
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Pridružen/a: 14.09.2008
Prispevkov: 3285
Kraj: Ljubljana
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #31   Objavljeno 12.08.2011 10:38:29
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Joj ljudje, o 3D pospešenih igrah lahko sanjate na virtualki, da bo kadarkoli delalo spodobno, vsaj zaenkrat. Najboljša varjanta je bootcamp.
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Pridružen/a: 15.05.2009
Prispevkov: 1897
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #32   Objavljeno 29.08.2011 18:24:49
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
No jaz pa sem prelen da bi menjal banko in se tako zafrkavam s parallelsi. Ob prehodu na lion sem seveda nadgradil parallelse, najprej s trial verzijo potem sem kupil upgrade ampak nikoli dobil glasu od parallelsov. Poslal sem jim že kup mailov pa sploh ne trzajo. Ker brez ne morem bom dokler se ne javijo moral zadeve urediti temneje Very Happy
Zanima me če odstranim parallelse mi tistega fila windows.pvm najbrž ne bo zje...lo. Drugo me zanima ali lahko odstranim parallelse in namestim vmware in bom lahko zagnal winse brez da jih ponovno nameščam. Glede na jestove odgovore predvidavam da ..... ampak raj vprašam da bo za ziher Very Happy
Jabuk Staff

Jabuk Staff

Pridružen/a: 08.11.2006
Prispevkov: 842
Kraj: Žalec
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #33   Objavljeno 29.08.2011 18:27:34
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Goran je napisal/a:
No jaz pa sem prelen da bi menjal banko in se tako zafrkavam s parallelsi. Ob prehodu na lion sem seveda nadgradil parallelse, najprej s trial verzijo potem sem kupil upgrade ampak nikoli dobil glasu od parallelsov. Poslal sem jim že kup mailov pa sploh ne trzajo. Ker brez ne morem bom dokler se ne javijo moral zadeve urediti temneje Very Happy
Zanima me če odstranim parallelse mi tistega fila windows.pvm najbrž ne bo zje...lo. Drugo me zanima ali lahko odstranim parallelse in namestim vmware in bom lahko zagnal winse brez da jih ponovno nameščam. Glede na jestove odgovore predvidavam da ..... ampak raj vprašam da bo za ziher Very Happy


vse se da iz vmwara na paralles ter kontra in ti ni treba nameščati na novo. Glede licence pa me zanima zakaj se nisi na katerega od Slo. prodajalcev obrnil?

lp.

_________________
SISTEMKO Gregor Zdolšek s.p.
MCPS, MSCA, MCSAM, MCNPS,MCSE
CISCO CCNA LINUX RHCE
mail: grega@sistemko.net
web: www.sistemko.net
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Pridružen/a: 15.05.2009
Prispevkov: 1897
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #34   Objavljeno 29.08.2011 18:36:35
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
darklord je napisal/a:
Goran je napisal/a:
No jaz pa sem prelen da bi menjal banko in se tako zafrkavam s parallelsi. Ob prehodu na lion sem seveda nadgradil parallelse, najprej s trial verzijo potem sem kupil upgrade ampak nikoli dobil glasu od parallelsov. Poslal sem jim že kup mailov pa sploh ne trzajo. Ker brez ne morem bom dokler se ne javijo moral zadeve urediti temneje Very Happy
Zanima me če odstranim parallelse mi tistega fila windows.pvm najbrž ne bo zje...lo. Drugo me zanima ali lahko odstranim parallelse in namestim vmware in bom lahko zagnal winse brez da jih ponovno nameščam. Glede na jestove odgovore predvidavam da ..... ampak raj vprašam da bo za ziher Very Happy


vse se da iz vmwara na paralles ter kontra in ti ni treba nameščati na novo. Glede licence pa me zanima zakaj se nisi na katerega od Slo. prodajalcev obrnil?

lp.


Kaj pa vem na netu sem pačkliknu upgrade ...... Niti ne vem, da kdo to pri nas prodaja.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Pridružen/a: 10.11.2010
Prispevkov: 261
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #35   Objavljeno 29.08.2011 19:22:10
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Jest je napisal/a:
Sicer ne uproabljam pogosto... takrat, ko pa ze uporabljam, pa nimam nekih problemov... vsaj ne spomnim se, da bi kaj bilo Smile ... ProKlika ne uporabljam, ker nisem pravna oseba... in tudi ce bi bil, bi verjetno ravno zaradi tega raje menjal banko... kot pa cakal, da se pri NLBju prebudijo Very Happy


A ima katera banka v sloveniji sploh podporo za OS X... Program za pravne osebe (kot pro klik).
Nisem to še nikjer zasledil.
Pri NLB bi pa res lahko narideili kaj v to smir...

LP
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Pridružen/a: 15.05.2009
Prispevkov: 1897
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #36   Objavljeno 29.08.2011 20:26:16
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
vem da pri SKB vse narediš preko browserja. ampak mi ni preveč všeč.
Jablanator

Jablanator

Pridružen/a: 05.06.2012
Prispevkov: 171
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #37   Objavljeno 03.08.2012 13:22:04
macbook and parallers
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Zdravo,

narocil sem MacBook Air vendar nima za CD. Mi lahko prosim poveste na kaksen nacin instaliram parallers desktop 7
Mogoce lahko downloadam dol mam original verzijo
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Pridružen/a: 08.10.2008
Prispevkov: 4541
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #38   Objavljeno 03.08.2012 13:58:50
Re: macbook and parallers
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
http://www.parallels.com/download/desktop/
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Pridružen/a: 06.09.2008
Prispevkov: 495
Kraj: Celje
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #39   Objavljeno 06.10.2012 08:51:46
Re: Parallels - težave
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Pozdrav!

Eno vprašanje. Do sedaj smo imeli v sluzbi na macbook airu SL, z parallelsi 6. Kupujemo nov racunalnik ki bo prisel z Lionom in ga bomo nadgradili na Mountain lion in uporabili Parallels 8.
Če bi skopiral virtual image in jo prilepil v nov računalnik bo moralo vse delovati? Je ze kdo delal kaj podobnega? Iz parallels 6 na parallels 8?
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Pridružen/a: 18.10.2007
Prispevkov: 25212
Kraj: Medvode
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #40   Objavljeno 06.10.2012 08:59:06
Re: Parallels - težave
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
dixidoov je napisal/a:
Pozdrav!

Eno vprašanje. Do sedaj smo imeli v sluzbi na macbook airu SL, z parallelsi 6. Kupujemo nov racunalnik ki bo prisel z Lionom in ga bomo nadgradili na Mountain lion in uporabili Parallels 8.
Če bi skopiral virtual image in jo prilepil v nov računalnik bo moralo vse delovati? Je ze kdo delal kaj podobnega? Iz parallels 6 na parallels 8?


Da... edino ob prvem zagonu ti bo mogoce ponudilo, da pretvori format image-a ...

_________________
Lp
Thomas
________________________________________________


Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2014 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani