Jabuk
Pojdi na stran 1, 2, 3, 4  Naslednja
Parallels - težave
Jablanator

Jablanator

Pridružen/a: 17.01.2009
Prispevkov: 105
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 05.07.2011 09:43:41
Parallels - težave
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Pozdrav,

Do danes je paralles normalno delal, danes pa se ne zažene več. Piše naj restartam mac-a, to sem tudi storil, pa neuspešno.

Mislim, da je kriv update MAC OS??

Glavni problem, ki se ga bojim je baza strank v ABACOMU-halcom.

Prosim za kakšno pomoč, kaj naj naredim.


Hvala vam v naprej.

Lep dan še naprej!

_________________
Življenje je lepo (če živiš z apple-om Smile )
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Pridružen/a: 15.05.2009
Prispevkov: 1897
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #2   Objavljeno 05.07.2011 09:49:49
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
jest mam tud update pa dela ok.
Jablanator

Jablanator

Pridružen/a: 17.01.2009
Prispevkov: 105
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #3   Objavljeno 05.07.2011 09:53:38
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Hvala,

Kaj pa ima parallels kaksen restore ali kaj podobnega, oz kaj predlagate?

Tudi vsi tej certifikati me mal skrbijo Smile


UNABLE TO LOAD parlles driver, restar your mac...

_________________
Življenje je lepo (če živiš z apple-om Smile )
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Pridružen/a: 18.10.2007
Prispevkov: 25212
Kraj: Medvode
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #4   Objavljeno 05.07.2011 10:15:08
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Probleme povzroca MAX OS X 10.6.8 update ...

http://blogs.parallels.com/consumertech/2011/6/30/pd6-update-fixes-mac-osx-1068-performance.html

_________________
Lp
Thomas
________________________________________________


Stevie Jobs

Stevie Jobs

Pridružen/a: 08.10.2008
Prispevkov: 4541
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #5   Objavljeno 05.07.2011 11:00:09
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
pa lion tud Wink
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Pridružen/a: 10.11.2010
Prispevkov: 261
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #6   Objavljeno 05.07.2011 11:35:10
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
hhsk je napisal/a:
pa lion tud Wink



So problemi s Parallels na mac os x lion?
Ali je samo kakšen bug, ki ga bodo na hitro odpravili z update-om ali se ga sploh ne da zagnati?
Zgleda da nebom takoj sistem upgrade-u na lion in bom raje počakal, da vidim če bo Parallels delal tako kot je treba... sem precej odvisen od Parallels (nlb pro klik).
Ima slučajno kdo kake informacije če se stvar s halcom-om (nlb pro klik) kaj premika v smer maca?
Jablanator

Jablanator

Pridružen/a: 26.12.2009
Prispevkov: 136
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #7   Objavljeno 05.07.2011 11:54:50
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Ker že imate odprto temo, bi tudi sam zastavil vprašanje glede Parallelsov. Včeraj sem namestil Ubutnu 11.04 in me moti delovanje trackpada, ki ni enako kot v os-x (miška je slabo vodljiva). Ali je to zato, ker mi niso Parallelsi pravilno zaznali OS ali tako pač je?

Ima mogoče kakšn drug Virtual Machine boljšo podporo za Linux distiribucije?
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Pridružen/a: 08.10.2008
Prispevkov: 4541
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #8   Objavljeno 05.07.2011 12:12:20
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
lion555, ne deluje,mesič k ga dobim: virtualization is disabled on your mac, update firmware. restart your mac.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Pridružen/a: 29.12.2010
Prispevkov: 673
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #9   Objavljeno 05.07.2011 12:24:09
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
HIP_HOP je napisal/a:
Ker že imate odprto temo, bi tudi sam zastavil vprašanje glede Parallelsov. Včeraj sem namestil Ubutnu 11.04 in me moti delovanje trackpada, ki ni enako kot v os-x (miška je slabo vodljiva). Ali je to zato, ker mi niso Parallelsi pravilno zaznali OS ali tako pač je?

Ima mogoče kakšn drug Virtual Machine boljšo podporo za Linux distiribucije?


Meni VirtualBox nikoli ne dela težav

_________________
Gotterdammerung
Jablanator

Jablanator

Pridružen/a: 17.01.2009
Prispevkov: 105
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #10   Objavljeno 05.07.2011 16:10:16
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Se da nazaj odgradit update mac os? Wink?

_________________
Življenje je lepo (če živiš z apple-om Smile )
Jablanator

Jablanator

Pridružen/a: 17.01.2009
Prispevkov: 105
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #11   Objavljeno 06.07.2011 19:40:07
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
No pa sm resu.

Najprej sm naredu upgrade parallelsov 4. No..pol pa banka ni delala-halcom!...nato sm instaliru paralelse 6 in se mal pomatru pa spet dela...

Vse to zafrkavanje zaradi bancnistva, drugace bi bil samo mac os!

_________________
Življenje je lepo (če živiš z apple-om Smile )
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Pridružen/a: 26.07.2010
Prispevkov: 1080
Kraj: Kamnik
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #12   Objavljeno 21.07.2011 20:51:00
Parallels 6 - težave
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Pozdrav!

Ravnokar sem naletel na težave po tem, ko sem naredil upgrade iz SL na LIONA!
Sedaj mi, ko želim zagnati Windows napiše tole:

The virtual machine performance may be degraded because the hardware virtualization support is disabled on the host computer.

It is recommended to enable the hardware virtualization support in BIOS settings.


In pol kao reče da naj naredim restart mašine, vendar ta restart nič ne pomaga. Windows je itak gor samo zaradi pro klika. In sedaj imam ta problem!

A bi lahko kdo pomagal oz. se javil kdo, ki je naletel na enake težave morda?

Sam sem pogledal nekoliko preference, vendar nikjer ne najdem potrebnih nastavitev!

Lp

EVO ŠE TO:

The physical network adapter connected to virtual network adapter 1 does not exist. Do you want to save the virtual machine configuration anyway?

If you click Yes now, this virtual network adapter will not be connected at the virtual machine startup.

Jabuček

Jabuček

Pridružen/a: 23.10.2008
Prispevkov: 21
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #13   Objavljeno 21.07.2011 21:14:16
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Si instaliral zadnji upgrade parallels 6?
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Pridružen/a: 26.07.2010
Prispevkov: 1080
Kraj: Kamnik
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #14   Objavljeno 21.07.2011 21:17:08
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Pozdrav!

No, da povem po pravici...parallels ni kupljen in ga nikoli nekak nisem upal registrirati - to pa je potrebno za updejt...je pa aktiviran... upam, da nisem naletel sedaj na preveč kritike, ker imam hackan program na macu. A misliš da bi to bila lahko rešitev? A so pripravili kak update glede na pričakovan prihod Liona?

Lp
Jabuček

Jabuček

Pridružen/a: 23.10.2008
Prispevkov: 21
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #15   Objavljeno 21.07.2011 21:22:56
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Poglej na tej strani:

http://kb.parallels.com/en/111614

je bi pa včeraj izdan popravek za Parallels 6. Jest mam posodobljene in nimam teh težav.
Jabuček

Jabuček

Pridružen/a: 20.03.2011
Prispevkov: 20
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #16   Objavljeno 21.07.2011 21:24:48
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
popravki 6.0.12094 so za leva.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Pridružen/a: 19.06.2009
Prispevkov: 808
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #17   Objavljeno 21.07.2011 22:32:03
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Tale screen se je meni pokazal ob zadnjem updatu. Mam pa orginal, sem ga enkrat za par dolarjev kupil preko neke spletne strani (Akcija).


Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Pridružen/a: 26.07.2010
Prispevkov: 1080
Kraj: Kamnik
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #18   Objavljeno 22.07.2011 09:08:08
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Pozdrav!

Pri meni pa, zaradi tega, ker ni originalen, napiše, da ne more registrirati tega parallelsa....razlog je hackana aktivacija....

A mogoče pozna kdo rešitev?

Lep pozdrav!
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Pridružen/a: 26.07.2010
Prispevkov: 1080
Kraj: Kamnik
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #19   Objavljeno 22.07.2011 09:16:52
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Aja....BTW

še eno nujno vprašanje.

V kolikor se sedaj odločim, da bom dejansko kupil Parallels.....a nova namestitev mi izbriše windows in pro klik - s slednjim sem imel namreč nenormalne težave pri nastavitvi.

Prosim za pomoč!

Lp
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Pridružen/a: 18.10.2007
Prispevkov: 25212
Kraj: Medvode
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #20   Objavljeno 22.07.2011 09:18:09
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Normalno, da skrekane verzije ne mores uradno nadgraditi Smile ... Resitev je ta, da zadevo kupis ali pa novo verzijo najdes na tak nacin, kot si sedanjo ...

_________________
Lp
Thomas
________________________________________________


Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2014 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani