Jabuk
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 17, 18, 19, 20  Naslednja
Tovarniški odklep iPhonov?
Jabuček

Jabuček

Pridružen/a: 04.05.2013
Prispevkov: 26
Kraj: Dobrepolje
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #341   Objavljeno 29.12.2013 17:42:30
Re: Tovarniški odklep iPhonov?
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
iDavid4 je napisal/a:
Od iPhone 5 dalje ni potreben Restore,vstaviš Sim in ti vrže opozorilo,da je iPhone od tega trenutka dalje odklenjen.
Pri 4/s pa je potrebno Restorat... Like


se pravi da mi ga še niso odklenili od petka. Upam da bo jutri kaj

_________________
Ipad 4 (WIFI) 16GB

Iphone 5 White 16GB
Jabuk Staff

Jabuk Staff

Pridružen/a: 13.03.2011
Prispevkov: 7117
Kraj: Logatec
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #342   Objavljeno 29.12.2013 17:49:38
Re: Tovarniški odklep iPhonov?
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
jakobex je napisal/a:
se pravi da mi ga še niso odklenili od petka. Upam da bo jutri kaj


Lahko da so pozabili....pokliči jih in se pozanimaj kako to,da ti ga še vedno niso odklenili. Confused

_________________
Jabuk Staff

Jabuk Staff

Pridružen/a: 26.08.2009
Prispevkov: 14472
Kraj: Ljubljana
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #343   Objavljeno 30.12.2013 01:01:50
Re: Tovarniški odklep iPhonov?
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
jakobex je napisal/a:
se pravi da mi ga še niso odklenili od petka. Upam da bo jutri kaj


Moglo bi bit takoj... Probaj opravit se restore .. Mogoce se mu je malo zmesalo..

Sicer pa poklici jih.
Jabi

Jabi

Pridružen/a: 11.06.2014
Prispevkov: 2
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #344   Objavljeno 30.06.2014 11:30:38
Re: Tovarniški odklep iPhonov?
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Mene pa zanima ali ima kdo kakšne izkušnje s to spletno stranjo za tovarniški odklep: http://iphoneimei.info/factory_unlock

Iphone 5 je zaklenjen na ameriško omrežje AT&T
Jablanator

Jablanator

Pridružen/a: 17.11.2010
Prispevkov: 126
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #345   Objavljeno 09.07.2014 19:50:27
Re: Tovarniški odklep iPhonov?
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
pozdravljeni

ali je kdo tukaj, ki bi lahko tovarniško odklenil iphone 4 na Orange omržju?

lp

_________________
iPhone 7
MacBook Pro
MacBook Air
iPad 2
iPad Air
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Pridružen/a: 16.02.2012
Prispevkov: 1185
Kraj: Tam kjer cveti brnistra
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #346   Objavljeno 09.07.2014 19:51:23
Re: Tovarniški odklep iPhonov?
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
skalicky je napisal/a:
pozdravljeni

ali je kdo tukaj, ki bi lahko tovarniško odklenil iphone 4 na Orange omržju?

lp


Uporabnik @gpc17

_________________
Lp Andrej 



______________
Iphone X 64gb Space gray
Ipad air 2 wifi+cell 64gb ios 12
Ipad 6 wifi+cell 32 gb ios 13
MacBook Pro Retina 13" Early 2015 High Sierra
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Pridružen/a: 12.06.2014
Prispevkov: 1301
Kraj: Ljubljana
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #347   Objavljeno 17.07.2014 09:40:36
Re: Tovarniški odklep iPhonov?
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
za odklep priporočam uporabnika Gpc17! model je majster use zrihta kokr treba Wink peace !

_________________
People dont know,what they want,until you show it to them ! - Steve Jobs
Jabček

Jabček

Pridružen/a: 30.08.2014
Prispevkov: 10
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #348   Objavljeno 30.08.2014 20:42:18
Odklep iphone 5
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Lp imam iPhone 5, ki ima ios 7.1.2. In avstrijsko omrezje a1.Odklep z r sim kartico se ni mozn?ali je Kaksna druga moznost?hvala za odg.
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Pridružen/a: 12.06.2014
Prispevkov: 1301
Kraj: Ljubljana
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #349   Objavljeno 30.08.2014 20:43:43
Re: Odklep iphone 5
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
dober dan tudi tebi ! Sm imel isti problem kot ti r-sim ne priporočam saj je ceu kup problemov z njim in te kar hitro mine !!! Zgubiš zivce,priporocam da kontaktiras uporabnika GPC17 model je car ti odklene brez problema Wink

_________________
People dont know,what they want,until you show it to them ! - Steve Jobs
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Pridružen/a: 23.09.2010
Prispevkov: 924
Kraj: Štajerska
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #350   Objavljeno 30.08.2014 20:46:45
Re: Odklep iphone 5
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
a1 so zelo dragi odklepi, nevem, če se ti bo tole splačal odklepat.
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Pridružen/a: 12.06.2014
Prispevkov: 1301
Kraj: Ljubljana
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #351   Objavljeno 30.08.2014 20:48:38
Re: Odklep iphone 5
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
hehe v primeru da je telefon kupil mu se ne splača niti pod razno,v primeru da ga je dobil zastonj kot jaz se splača!! Konec koncou je pa r-sim sranje zivo....skoraj večje kot android Very Happy Very Happy drugče pa r-sim mini 2 podpira IOS 7.1.2 in tudi 3G dela v primeru da imaš stajeso sim kartico in si jo ročno spremenil v NANO! Smile

_________________
People dont know,what they want,until you show it to them ! - Steve Jobs
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Pridružen/a: 23.09.2010
Prispevkov: 924
Kraj: Štajerska
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #352   Objavljeno 30.08.2014 21:00:04
Re: Odklep iphone 5
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
verjamem tako se mu bo splačalo ja, če ga je dobil. Drugač pa factory unlocked je factory unlocked.

te kartice r-sim in podobno delajo samo težave, pa nemoreš update naredit in nič.
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Pridružen/a: 12.06.2014
Prispevkov: 1301
Kraj: Ljubljana
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #353   Objavljeno 30.08.2014 21:04:45
Re: Odklep iphone 5
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Ja R-sim je 35€ pri goblinu,ampak iphone kot iphone izgubi svoje vrednote ,ker potem ni nic bolši kot NOKIA 33 10 Very Happy klici in smsji delajo toj pa to haha brez interneta,mms-jov,update in tudi na itunes restore lahko pozabiš,ker takoj ko ga restoraš preko itunes baje tudi zakleneš r-sim! A1 odklep pa te pride od 150-200€,zj pa računej poba Rolling Eyes Idea

_________________
People dont know,what they want,until you show it to them ! - Steve Jobs
Jabček

Jabček

Pridružen/a: 30.08.2014
Prispevkov: 10
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #354   Objavljeno 30.08.2014 21:12:09
Re: Odklep iphone 5
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Sam koristim iPhone 4s ampak sem dobil dost ugodno 5 pa nisem vedel da je drago odkodiranje.sedaj ga lahko koristim le za net brez sim.za r sim sem pa Slisal da imas potem Tezave.
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Pridružen/a: 12.06.2014
Prispevkov: 1301
Kraj: Ljubljana
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #355   Objavljeno 30.08.2014 21:24:23
Re: Odklep iphone 5
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Jaz sem uporabljal R-sim,par mescou in res pravim to je metanje denarja stran saj je APPLE prevec "smart" in kakršnokoli forico se bojo spomnili bo apple vedno zaklenil! Vsak update ki bos naredil ti zaklene r-sim! Primer ! kKupis r-sim mini in imas IOS 7.1 plačaš ga 35€ cez 10 dni pa pride IOS 7.1.2 in ti ta r-sim ne koristi vec mores kupit spet r-sim mini 2,3,4,5...itd Smile osebno ti priporočam da kontaktiras GPC17,saj on ti lahko kej pomaga glede tega mogoče je cena padla! Smile PS:avstrici imajo najdrazji odklep ker majo neki kao "special" za druge baje ni tok drago Smile Odloči se sam Wink

_________________
People dont know,what they want,until you show it to them ! - Steve Jobs
Jabuk Staff

Jabuk Staff

Pridružen/a: 26.08.2009
Prispevkov: 14472
Kraj: Ljubljana
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #356   Objavljeno 30.08.2014 22:02:54
Re: Odklep iphone 5
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Ce se odlocis je cena 170€, caka pa se do enega mesca ... Pisi na ZS..
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Pridružen/a: 04.11.2010
Prispevkov: 2315
Kraj: Črnomelj
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #357   Objavljeno 04.09.2014 19:10:56
Re: Tovarniški odklep iPhonov?
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Mi lahko kdo preveri na kerega operaterja je tale telefon vezan,...

013624009545403

Hkrati bi tudi prosil za ceno za odklep,...
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Pridružen/a: 02.02.2012
Prispevkov: 1483
Kraj: Celje
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #358   Objavljeno 04.09.2014 19:16:19
Re: Tovarniški odklep iPhonov?
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
scoop je napisal/a:
Mi lahko kdo preveri na kerega operaterja je tale telefon vezan,...

013624009545403

Hkrati bi tudi prosil za ceno za odklep,...


Kupljen je bil na hrvaškem tako, da je zaklenjen na katero od njihovih omrežij. Cena pa ne more biti kej visoka.
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Pridružen/a: 04.11.2010
Prispevkov: 2315
Kraj: Črnomelj
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #359   Objavljeno 04.09.2014 19:19:34
Re: Tovarniški odklep iPhonov?
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Vem da je hrvaski,... Sam operater me zanima,... Da potem mal pogooglam kako je s potekom pogodbe,... kdaj so upraviceni odklepa,... Ali pa koliko stane predcasni odklep,... Very Happy
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Pridružen/a: 02.02.2012
Prispevkov: 1483
Kraj: Celje
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #360   Objavljeno 04.09.2014 19:19:40
Re: Tovarniški odklep iPhonov?
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
za odklep si pa poglej tukaj: http://iunlocker.net/unlock_price.php
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2014 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani