Jabuk
Pojdi na stran 1, 2, 3  Naslednja
iTunes ne zazna iPhone-a
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Pridružen/a: 28.02.2008
Prispevkov: 256
Kraj: vrhnika
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 20.05.2008 19:47:38
itunes ne zazna iphona
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
prebrskal sem po forumi vendar nisem uspel najti odgovora na moj problem, zato iščem pomoč. včeraj sem na macu nekaj '' update'' med drugim tudi iTunes, sedaj pa mi iTunes ne zazna iPhona. prosim za nasvet
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Pridružen/a: 16.10.2007
Prispevkov: 351
Kraj: Trzin
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #2   Objavljeno 20.05.2008 19:54:58
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Drži home button in telefon priključi v računalnik. Pomojem bi moralo jt
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Pridružen/a: 28.02.2008
Prispevkov: 256
Kraj: vrhnika
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #3   Objavljeno 20.05.2008 20:00:00
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
žal ne dela
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Pridružen/a: 18.10.2007
Prispevkov: 25228
Kraj: Medvode
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #4   Objavljeno 20.05.2008 20:08:41
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
slako je napisal/a:
žal ne dela


Probaj izkljucit kabel ... rebootaj racunalnik in prikljuci kabel nazaj ...

_________________
Lp
Thomas
________________________________________________


Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Pridružen/a: 28.02.2008
Prispevkov: 256
Kraj: vrhnika
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #5   Objavljeno 20.05.2008 20:22:53
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
tudi to ne deluje
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Pridružen/a: 18.10.2007
Prispevkov: 25228
Kraj: Medvode
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #6   Objavljeno 20.05.2008 20:33:42
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
drug USB port?

_________________
Lp
Thomas
________________________________________________


Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Pridružen/a: 28.02.2008
Prispevkov: 256
Kraj: vrhnika
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #7   Objavljeno 20.05.2008 20:37:55
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
sem tudi to probal pa ne dela
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Pridružen/a: 08.01.2008
Prispevkov: 396
Kraj: Novo mesto / Ljubljana
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #8   Objavljeno 20.05.2008 20:39:49
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Drug usb kabel?
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Pridružen/a: 28.02.2008
Prispevkov: 256
Kraj: vrhnika
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #9   Objavljeno 20.05.2008 20:47:14
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
ampak telefon se normalno polni stem kablom
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Pridružen/a: 28.02.2008
Prispevkov: 256
Kraj: vrhnika
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #10   Objavljeno 20.05.2008 20:50:29
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
probal tru z drugim kablom ne dela
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Pridružen/a: 18.10.2007
Prispevkov: 25228
Kraj: Medvode
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #11   Objavljeno 20.05.2008 20:52:59
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Potem pa ostane se vsevedni Google Smile

_________________
Lp
Thomas
________________________________________________


Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Pridružen/a: 18.10.2007
Prispevkov: 25228
Kraj: Medvode
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #12   Objavljeno 20.05.2008 20:56:15
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
In Google pravi, da naj pogledamo tukajle:

http://support.apple.com/kb/TS1591

http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=329067

http://forums.macrumors.com/archive/index.php/t-322784.html

http://support.apple.com/kb/TS1410

....

Probaj se enkrat namestiti iTunes ...

_________________
Lp
Thomas
________________________________________________


Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Pridružen/a: 28.02.2008
Prispevkov: 256
Kraj: vrhnika
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #13   Objavljeno 20.05.2008 21:33:27
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
problem rešen . še enkrat sem naložil iTuns in svar deluje normalno. hvala vsem za trud in pomoč
Jabček

Jabček

Pridružen/a: 13.01.2010
Prispevkov: 14
Kraj: Ljubljana
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #14   Objavljeno 17.02.2010 11:46:53
iTunes ne zazna iPhone-a
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Zdravo, imam iPhone 3G. Vse je delalo normalno do včeraj zvečer, ko sem ga priklopil na iTunes, iTunes pa ga ne zazna( Drugače, računalnik ga normalno zazna, samo pri iTunsu ga ne) Kaj je problem ? Ali uninstaliram iTunes in probam znova, ali je problem v iPhonu ?
Prosim za pomoč in hvala Smile

Lp
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Pridružen/a: 08.10.2008
Prispevkov: 4541
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #15   Objavljeno 17.02.2010 12:23:44
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
si včeri uporablju kej cydijo? nalagu kšne appse, fixe kar kol?
Jabček

Jabček

Pridružen/a: 13.01.2010
Prispevkov: 14
Kraj: Ljubljana
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #16   Objavljeno 17.02.2010 12:45:46
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Nekaj sem samo gledal na Cydii, nič drugega. Ali je mogoče to problem ?
Jabuk Staff

Jabuk Staff

Pridružen/a: 26.08.2009
Prispevkov: 14472
Kraj: Ljubljana
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #17   Objavljeno 17.02.2010 12:56:16
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Naredi reinstall iTunes-a. Drug usb port, restart računalnika..
Jabček

Jabček

Pridružen/a: 13.01.2010
Prispevkov: 14
Kraj: Ljubljana
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #18   Objavljeno 17.02.2010 12:59:38
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Sem že probal reinstalirati iTunes, vse sem probal.. Še vedno ga ne zazna.. Bom malo pogledal po netu, če je kje kakšna rešitev. Smile
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Pridružen/a: 08.10.2008
Prispevkov: 4541
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #19   Objavljeno 17.02.2010 13:07:42
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
restore.. pa pol klikn set as new.. ker pomoje si neki na cydiji naložu..
Jabuček

Jabuček

Pridružen/a: 01.04.2009
Prispevkov: 45
Kraj: Lj
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #20   Objavljeno 20.03.2010 11:41:00
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Zdravo,

na imacu z zadnjimi itunesi, sem z disk podom povlekel glasbo na disk. od takrat mi več ne zazna iphone 3G s 3.0 OS. napravil sem reinstal itunes-ov (po navodilih od aple-a).

jasno zgodi se ne kaj dosti. Disk pod je že letel dol. Na telefonu nisem nič instaliral med tem. Telefon se ne fila, torej ga komp ne zazna v celoti.

Kaki restori mi ne dišijo, ker imam podatkov in aplikacij ogromno. in to z mešanih računov, pa nebi potem ponovno vsega počel. Prav tako imam kak crack gor, ki mi je pri srcu (grdi jaz saj vem).

eto, če ima kdo kako pametno idejo sem dolžan pivo.

cheers!
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2014 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani