Jabuk
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Naslednja
LPP aplikacija za iPhone
Jabuk Staff

Jabuk Staff

Pridružen/a: 26.08.2009
Prispevkov: 14463
Kraj: Ljubljana
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #161   Objavljeno 06.04.2011 16:41:20
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Net si przgi Razz
Jabček

Jabček

Pridružen/a: 26.08.2009
Prispevkov: 13
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #162   Objavljeno 06.04.2011 20:20:28
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Kateri OS rabiš, da aplikacija deluje? Ko odprem se mi takoj zapre. Imam namreč Iphone 2g 3.0 OS.
Prej mi je aplikacija delovala pravilno.
Jabužiček helper

Jabužiček helper

Pridružen/a: 28.06.2009
Prispevkov: 12238
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #163   Objavljeno 06.04.2011 20:22:22
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih

Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Pridružen/a: 14.06.2006
Prispevkov: 900
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #164   Objavljeno 06.04.2011 20:36:02
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
baga je napisal/a:
Kateri OS rabiš, da aplikacija deluje? Ko odprem se mi takoj zapre. Imam namreč Iphone 2g 3.0 OS.
Prej mi je aplikacija delovala pravilno.

kolega ima enak telefon in isti problem
Jabček

Jabček

Pridružen/a: 26.08.2009
Prispevkov: 13
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #165   Objavljeno 06.04.2011 20:41:12
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
weed|boy je napisal/a:
baga je napisal/a:
Kateri OS rabiš, da aplikacija deluje? Ko odprem se mi takoj zapre. Imam namreč Iphone 2g 3.0 OS.
Prej mi je aplikacija delovala pravilno.

kolega ima enak telefon in isti problem


jooj. fak komaj sem čakal, da pride nazaj, zdaj pa mi ne deluje. Sad
Jabuček

Jabuček

Pridružen/a: 08.03.2011
Prispevkov: 69
Ženska

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #166   Objavljeno 06.04.2011 21:09:46
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
internet mi normalno deluje, zato mi ni jasno :S
Jabuček

Jabuček

Pridružen/a: 31.08.2009
Prispevkov: 46
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #167   Objavljeno 06.04.2011 22:52:15
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Poskusite aplikacijo izbrisati in ponovno namestiti. Načeloma bi morala delovati na 3.0, nisem pa posebaj testiral.

Če ne pomaga pa poiščite crash report in mi ga pošljite na matej afna bukovinski pika com .

EDIT: očitno je bug pri napravah ki ne podpirajo muti-tasking. Popravek pride ASAP.
Jabuček

Jabuček

Pridružen/a: 08.03.2011
Prispevkov: 69
Ženska

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #168   Objavljeno 07.04.2011 12:39:57
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
ja zdej sem poskusla app in ugotovila, da mi prek wifija ne deluje, normalno pa dela prek simobilovega prenosa podatkov.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Pridružen/a: 13.03.2011
Prispevkov: 379
Kraj: London
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #169   Objavljeno 07.04.2011 13:30:36
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
bukovinski, bi popravil tudi ikonce, da bi bile v višji ločljivosti za iPhone 4?
Jabuček

Jabuček

Pridružen/a: 05.04.2011
Prispevkov: 40
Kraj: LJ
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #170   Objavljeno 07.04.2011 17:04:34
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
jz sm naredu update, pa se vsakič sesuje.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Pridružen/a: 15.01.2010
Prispevkov: 891
Kraj: apple
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #171   Objavljeno 08.04.2011 23:37:08
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Meni tudi!!! Apps ne deluje kot je nekoč; iOS 4.2.1, 3g; wifi, 3g
iPhone Developer

iPhone Developer

Pridružen/a: 19.09.2008
Prispevkov: 9368
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #172   Objavljeno 09.04.2011 08:24:35
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Saj je napisal, da je hrošč na napravah, ki ne podpirajo multitaskinga.
Jabuček

Jabuček

Pridružen/a: 31.08.2009
Prispevkov: 46
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #173   Objavljeno 09.04.2011 11:28:29
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Popravek že čaka na review.

---
Mimogrede, za tiste ki se malo spoznate na te zadeve, bil je zelo zanimiv porblem pri allokaciji prostora za singleton objekte (v mojem primeru core location in en medpomnilnik). Očitno se je pojavil z novim(-i) SDK-jem/i, pa še to samo pri starejših napravah in z vključeno optimizacijo (recimo Debug bild dela ok). Zelo zanimivo.

Vglavnem to, kar tudi vedno uporabljam pri novejših projektih deluje, to (kar bi se smatralo kot uradno priporočilo) pa očitno več ne. No, mogoče je kak specifičen porblem pri LPPbus.
iPhone Developer

iPhone Developer

Pridružen/a: 19.09.2008
Prispevkov: 9368
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #174   Objavljeno 09.04.2011 11:44:44
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Ja... to sem že opazil pred parimi meseci. Če je singleton ustvarjen tako kot to apple predlaga in je aplikacija prilagojena tako za armv6 kot tudi armv7, se bo na starejših napravah, ki podpirajo le armv6, sesula. Kakor da bi bil singleton dostopen le v armv7 arhitekturi. Debug verzija je pa večinoma nastavljena le na eno arhitekturo in zato deluje.
Jabužiček helper

Jabužiček helper

Pridružen/a: 28.06.2009
Prispevkov: 12238
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #175   Objavljeno 12.04.2011 08:40:53
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Na voljo je nov update ki odpravi buge na napravah ki ne podpirajo multitaskinga.
Jabček

Jabček

Pridružen/a: 26.08.2009
Prispevkov: 13
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #176   Objavljeno 12.04.2011 14:18:56
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
u zakon. deluje. HVALA!!
Jabuček

Jabuček

Pridružen/a: 08.03.2011
Prispevkov: 69
Ženska

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #177   Objavljeno 12.04.2011 16:01:57
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
jzam pa zdej eno drugo tezavo... za katerokoli postajo dam mi pokaze prihode nekaj po polnoci. nad tem mi zgoraj lepo pise eta for st. postaje, at 15:59
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Pridružen/a: 25.11.2010
Prispevkov: 327
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #178   Objavljeno 12.04.2011 16:05:56
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
To so prihodi, cez kolk minut bus pride to te postaje.... Klikni gor pa se ti bo spremenlo XD

drugac pa pohvale za supel uporabno applikacijo
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Pridružen/a: 15.01.2010
Prispevkov: 891
Kraj: apple
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #179   Objavljeno 12.04.2011 16:08:18
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
mogoče bi bilo dobro spremeniti, da če je npr. postaja na Štude.....

da ti jo najde ob tipkanju studen..., ker drugače moraš š- uporabljati da najde...
Jabuček

Jabuček

Pridružen/a: 31.08.2009
Prispevkov: 46
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #180   Objavljeno 13.04.2011 12:20:23
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
sebastijan je napisal/a:
bukovinski, bi popravil tudi ikonce, da bi bile v višji ločljivosti za iPhone 4?


thaking je napisal/a:
mogoče bi bilo dobro spremeniti, da če je npr. postaja na Štude.....
da ti jo najde ob tipkanju studen..., ker drugače moraš š- uporabljati da najde...


Oboje bo urejeno v kratkem.
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2014 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani