Jabuk
Pojdi na stran 1, 2, 3 ... 19, 20, 21  Naslednja
Snow Leopard
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Pridružen/a: 20.08.2009
Prispevkov: 247
Kraj: Ljubljana
Ženska

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 28.08.2009 21:39:34
Snow Leopard
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
No, ga ima ze kdo?Ga je ze kdo preiskusil?
Rada bi, da malo poveste kako zgleda,kaj je novega, kako tece,... ker ga jaz tudi ze tezko pricakujem Smile !
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Pridružen/a: 09.01.2008
Prispevkov: 3236
Kraj: Zürich
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #2   Objavljeno 28.08.2009 21:52:47
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
http://www.apple.com/macosx/ tukaj izves vse Smile

Drugace pa je v vecini enak kot Leopard, le hitrejsi, dock expose mi je zelo uporaben...

Najvec razlike bo vidne, ko bodo prvi programi pisani za njega in ga znali izkoristiti. Upam predvsem na Adobe CS5 Smile


Nazadnje urejal/a haroker Pet 28. Avg 2009 22:07; skupaj popravljeno 1 krat
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Pridružen/a: 20.08.2009
Prispevkov: 247
Kraj: Ljubljana
Ženska

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #3   Objavljeno 28.08.2009 22:01:03
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Ja to potrebujem:
Citiram:
Drugace pa je v vecini enak kot Leopard, le hitrejsi, dock expose mi je zelo uporaben...
Najvec razlike bo vidne, ko bodo prvi programi pisani za njega in ga znali izkoristiti. Upam predvsem na Adobe CS5


izkusnje iz prve roke, ne pa eno golo pisarijo:
Citiram:
http://www.apple.com/mac/macosx
Smile, ce me razumes.

Sm mislila,da je ze kdo ga sprobal, kasne srecnez Smile, pa se bo malo pohvalil...

Kaj pa je tolko uporabnega v dock expose?

No, hvala lepa.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Pridružen/a: 20.08.2009
Prispevkov: 247
Kraj: Ljubljana
Ženska

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #4   Objavljeno 28.08.2009 22:02:34
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Drgace pa je pod tvojo povezavo, ki si jo dal:

Hmm, the page you’re looking for can’t be found.
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Pridružen/a: 09.01.2008
Prispevkov: 3236
Kraj: Zürich
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #5   Objavljeno 28.08.2009 22:07:11
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Meni je ql to, da mi sortira minimizirane datoteke in odprte, torej tiste na katerih delam in tiste, ki sem si jih dal na stran Smile

Razen hitrosti in tega, nekih drugih razlik nisem opazil. Finder kot je ze bilo receno dela hitreje, quicktime X je ql.

Sicer nisem siguren a obcutek mi pravi, da Lightroom 2 dela v 64b hitreje kot prej na leopardu v 32b...

Mail je tudi hitrejsi, iskanje je se hitreje...

Hm. Res ne vem kaj naj se napisem. Sedaj uporabljam 10A432 skoraj 2 tedna in je stabilnejsi od leoparda 10.5.7 ki je bil zadnja verzija ki sem jo uporablajl...

Cakam na Aperture 3, novi iWork in iLife, ki bodo verjetno podpirali vse dobrote 10.6...
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Pridružen/a: 20.08.2009
Prispevkov: 247
Kraj: Ljubljana
Ženska

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #6   Objavljeno 28.08.2009 22:11:55
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
A lahko tole 10A432 kje dobim? Je palcljivo oz. je to nadgradnja?
Kar se pa tice snow-a, kako ga potem istaliram?Ga dam sam v rac. na obstojeci osx in cakam navodila za naprej?Je tako?HVALA!!!1
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Pridružen/a: 09.01.2008
Prispevkov: 3236
Kraj: Zürich
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #7   Objavljeno 28.08.2009 22:14:51
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
10A432 je verzija ki se prodaja, sicer pa je tudi za dobiti na ilegalen nacin na torr...

Glede na ceno, verjamem, da je boljsi si kupiti v trgovini.

Utaknes cd (bodi v osx), kliknes install, nato utilities, tam reboot in pocakas da se zazene v instalacijo... tam pa le se sledis navodilom.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Pridružen/a: 20.08.2009
Prispevkov: 247
Kraj: Ljubljana
Ženska

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #8   Objavljeno 28.08.2009 23:02:03
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Haroker, mi lahko sam se poves, kje pogledas kolk bit-n sistem je?32 al 64 bit-n?
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Pridružen/a: 20.07.2007
Prispevkov: 1035
Kraj: Ig
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #9   Objavljeno 28.08.2009 23:05:17
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Sistem je 64 biten.

Posnel sem video zagona programov. Frišna inštalacija na 2007 Macbooku 2GB rama 2.16Ghz Core2duo.
http://www.youtube.com/watch?v=EjKLNCIybbo
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Pridružen/a: 09.01.2008
Prispevkov: 3236
Kraj: Zürich
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #10   Objavljeno 28.08.2009 23:06:17
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Jabcek (levo zgoraj), nato about this mac, nato more info in nato kliknes levo na software... tam ti bo desno pisalo med pdoatki...
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Pridružen/a: 20.08.2009
Prispevkov: 247
Kraj: Ljubljana
Ženska

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #11   Objavljeno 28.08.2009 23:11:23
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Kernel Version: Darwin 9.8.0
Sam to pise.Ampak, ker Luka pravi, da je 64 bit-en, je potem 64 biten?Ima to kasne veze z novim snow leopard softwarom?
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Pridružen/a: 09.01.2008
Prispevkov: 3236
Kraj: Zürich
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #12   Objavljeno 28.08.2009 23:14:47
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Ce ni darwin 10.0.o pomeni da se nisi na SL.
Potrebujes seveda SL Smile
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Pridružen/a: 20.08.2009
Prispevkov: 247
Kraj: Ljubljana
Ženska

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #13   Objavljeno 28.08.2009 23:17:12
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Aja, sm misla, da je tko kt pr win, ko pac ves kolk bitn je po defoltu 32 al pa 64.Pa npr. za vsito rabis 64 bitn system.
A tukj pr mac-u pa sele potem, ko nalozim SL-a izven kolk je bitn system?
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Pridružen/a: 09.01.2008
Prispevkov: 3236
Kraj: Zürich
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #14   Objavljeno 28.08.2009 23:19:26
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Katero masino imas?
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Pridružen/a: 20.08.2009
Prispevkov: 247
Kraj: Ljubljana
Ženska

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #15   Objavljeno 28.08.2009 23:21:50
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Version 10.5.8
Model Name:MacBook
Model Identifier:MacBook5,2
Processor Name:Intel Core 2 Duo
Processor Speed:2.13 GHz
Number Of Processors:1
Total Number Of Cores:2
L2 Cache: 3 MB
Memory: 4 GB
Bus Speed:1.07 GHz
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Pridružen/a: 09.01.2008
Prispevkov: 3236
Kraj: Zürich
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #16   Objavljeno 28.08.2009 23:23:14
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Kolkor vidim podpira EFI64 in mislim da bo podpiral tudi 64 bitni kernel, le rocno ga bos moral zagnati z tipkama 6 in 4 ob zagonu...

Seveda pa bos moral prvo imeti SL.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Pridružen/a: 20.08.2009
Prispevkov: 247
Kraj: Ljubljana
Ženska

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #17   Objavljeno 28.08.2009 23:24:40
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Kako to vidis, da podpira EFI64 ?
In kako to naredim: rocno ga bos moral zagnati z tipkama 6 in 4 in kdaj ?
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Pridružen/a: 09.01.2008
Prispevkov: 3236
Kraj: Zürich
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #18   Objavljeno 28.08.2009 23:27:01
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Glede na verzijo macbook-a.
SL ne zazene kernela avtomatsko v 64 nacinu. Moras rocno.
Mislim da je v eni drugi temi ze to opisano...
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Pridružen/a: 20.08.2009
Prispevkov: 247
Kraj: Ljubljana
Ženska

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #19   Objavljeno 28.08.2009 23:47:10
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Ja vem, da glede na verzijo, sam kje se to pogleda, da vidis EFI64?
Jabuček

Jabuček

Pridružen/a: 26.06.2009
Prispevkov: 65
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #20   Objavljeno 29.08.2009 01:42:43
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
haroker je napisal/a:
Kolkor vidim podpira EFI64 in mislim da bo podpiral tudi 64 bitni kernel, le rocno ga bos moral zagnati z tipkama 6 in 4 ob zagonu...

Seveda pa bos moral prvo imeti SL.


Kaj pa moj ? Embarassed

Model Name: MacBook
Model Identifier: MacBook2,1
Processor Name: Intel Core 2 Duo
Processor Speed: 2 GHz
Number Of Processors: 1
Total Number Of Cores: 2
L2 Cache: 4 MB
Memory: 2 GB
Bus Speed: 667 MHz
« Poglej prejšnjo temo - Mac OS - Poglej naslednjo temo » Pojdi na stran 1, 2, 3 ... 19, 20, 21  Naslednja
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2014 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani