| Ocenite vrednost mojega Mac-a | |||||
Saj ne rabiš točno istega iskat
|
|||||
lol okoli 600 eur? Prej tam nekje 1000. Kljub temu, da gre za starejši i7 je CPU zmogljiv. 27-inch zaslon je tudi max iz ponudbe apple. Rami so pri apple itak standard 4gb edino grafična je že malo stara.
_________________ MacBook Pro (Late 2016) 2.7 GHz, 16 GB, SSD 512 GB, Radeon 455 2 GB |
|||||
Optimist.. Dobiš za 750 že boljšo konfiguracijo pa še mlajši je..
http://www.bolha.com/pc-apple/apple-imac-2-93ghz-quad-i7-68-6cm-8gb-1tb-ati-5750-1gb-ddr5-os-x-lion-oglas1276318391 |
|||||
@alenbec: Z vsem spostovanjem, ki ga cutim do tebe,... Ampak ta link, ki si ga prilimal, so tisti jebeni nigerijci !!!
|
|||||
it's true
|
|||||
@scoop možno da je kaj na tem, sem šele zdaj opazil, da ima račun šele 11.9.2011 ustvarjen, prodaja pa enih miljon stvari
|
|||||
Mac kot je uporabnik ga napisal, se komot lahko proda za 1000eur. Se vedno huda zverina.
|
|||||
se prav pr tistemu uporabniku ni za kupovati.. vse je nekam smešno poceni ja
|
|||||
Ni logicno? Ne more biti leto stari Mac vec kot 60% cenejsi... Nateg.
|
|||||
A lahko tukaj vprašam kakšna je vrednost macbook pro 13, late 2010, 2,2 core 2 duo (unibody), 250 gb, star slabo leto dni, kot nov?
Hvala |
|||||
Pozdravljeni jabowkashi. Odkar sem kupil prvega iPhone-a sem se "nadgradil" se na iMac-a, AirPorta in iPad-a.
Nazalost pa moram na hitro prodat Mac mini i5 2. 3GHz/2GB/500GB, Skoraj nov (jul2011). Zelim dobit vsaj cca 420€ in iPhone 4 32GB black (maj 2011) cca 400 €? Realno? Vnaprej hvala za odg brusli(at)đimejl _________________ effencon |
|||||
za iPhone lahko dobiš vsaj 430.
|
|||||
ne ga zavajat... |
|||||
saj ga ne, 32GB je...
|
|||||
Prosim, če mi poveste koliko je vreden 2 leti star Macbook pro 13” 2.53GHz 4 gb ram 250 gb diska itd, z os x Lion in računalnik lepo ohranjen in porihtan (nikol problemov še niti zašteku mi ni pa ga mam za grafično oblikovanje, ker sm fotograf. Zanima me, ker bi ga rad prodal punci in ga bom itaq ji dal za simboličen denar, ker pač hoče pa plačat, sam da vidim kolk je dejanska vrednost, če sploh še je kej vredn
Je pa če kdo beri ki razmišlja o nakupu Maca, vam povem BOMBA! po teh letih bi vse drugo že vrgu direkt v smeti, tale je pa zlata vreden zame lp in hvala za odgovor |
|||||
Pa, lej, če to prodajaš punci, pol veš v kateri valuti se to računa in cena je: priceless |
|||||
v urah? |
|||||
nene dejansko oceno rabim js zarad njenih staršev, ki so sevede vedno na mestu z vprašanji itd
|
|||||
bi rekel da 500-600€
|
|||||
ok super men se je tut zdelo tu nekje, sam tolk da znam rečt da je to tut dejansko neka objektivna cena. Čeprou bolj kot se dogovarjamo bolj razmišljam da bi novega kupu in ji ga dal, ker ta je enostavno moj
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Strojna oprema - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 49, 50, 51 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |