| Mac OS X update 10.5.5. je zunaj! | |||||
Do zdaj je vse OK. Leopard postaja čedalje bolj stabilen
|
|||||
Jap, še X11 aplikacije kot so GiMP in Inkscape mi sedaj delujejo. Pred tem jih nikakor nisem uspel zagnati. Očitno je update X11 na 2.1.5, ki je del 10.5.5 popravka pomagal
|
|||||
Nekaj dela(TM)
|
|||||
Opazil v Leopardu, ne glede na verzijo ... kako naštimati sledeče ... pod Shared v finder meniju je nekaj diskov, kliknem na enega od teh, vpišem željeno besedo v search polje a začne iskati na This Macu (torej na lokalnem disku), želim pa da prvotno išče na izbranem disku. Zmeraj je potrebno klikniti na katerem naj išče (drugače išče na lokalnem), čeprav sem že kliknil izbrani disk. Upam da razumete
Tega problema na Tigerju ni. lp |
|||||
Tudi jaz sem imel te probleme. Ampak ne z GIMP-om ampak z NetBeans-om, ko sem compilal cpp datoteke. |
|||||
sploh ne omenjaj...živce mi para ker je dejansko ta Spotligh postal na pol hendikepirano orodje |
|||||
Meni se vedno bolj zdi, da je celi Leopard cuden. Saj ga je fajn uporabljat pa ima boljse dodelano vecino stvari kot windows ampak vcasih ma pa take cudne izpade (vceraj mi je (kvo ve zakaj) odpovedal spaces in sem bil full pieced off).
Pa tisto z iskanjem, ko izberes neki disk ali pa mapo pa zacnes iskat pa ti sam preklopi na this mac...grrr |
|||||
Jaz imam Spaces v celoti izklopljen, ker sem imel težave v InDesignu.
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Mac OS - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |