Ja kaj pa če tisti ki mi je prodal , mi je prodal ponaredek, kaj pa moram potem storiti?
| Nakup iphone 5 v ameriki | |||||
Ja kaj pa če tisti ki mi je prodal , mi je prodal ponaredek, kaj pa moram potem storiti?
_________________ Simon |
|||||
|
|||||
Grem v Ameriko in me zanima naslednje. (pa ne me kregat, če to že kje piše)
Če tam kupim iphone 5 v app storu, bo delal tukaj ali je potreben odklep? Kje naj ga kupim, da bo delal v mojem dragem simobilu? Hvala za vse prijazne odgovore. |
|||||
Ne sme biti zaklenjen na operaterja.
|
|||||
Grem tja. ga še kdo rabi?
|
|||||
Najprej: imej se fuul lepo!
Drugo: gres v Apple Store (in ne app store, tam kupis applikacije), reces za iphone 5, factory unlocked, no contract pa je. 👍 _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
Ja ok, app store mi je ušlo - mi je povsem jasna razlika. Hvala. Lp
|
|||||
Mi lahko kdo pove, kolk je cena iphone 5 16gb v ameriki - florida. Baje je neka fora z davki.
|
|||||
Davki se razlikujejo po zveznih drzavah USA. Najcenej bi prsu cez, ce bi ga v State of Nevada kupil, ker nimajo davka - Las Vegas. Vem za New York State, da je cca. 8,12% na osnovno ceno 😀
_________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
Mene zanima a dela Iphone 5s kupljen iz Amerike( omrezni operater sprint) v sloveniji oz. na mobitelovem omrezju?
|
|||||
Odklenjen mora bit na vsa omrežja pa bi moral delati _________________ Macbook Pro 2017 touch bar, i7, 16GB rama, 512 GB SSD iPhone 16 PRO 256 GB, Black, iOS 18 Apple Watch 44 mm, Series 8 Space Grey, watchOS 11 iPad pro 11 inch iPegla |
|||||
lp!
če ima kdo izkušnje kako spravit iPhona iz Amerike v SLO, naj me prosim kontaktira na zasebnem sporočilu, hvala |
|||||
Škatlo v kanto pa telefon v žep pa gor kakšne vsebine
|
|||||
Tocn tako pa cist nc drgac to bo najceneje.. _________________ Iphone 14 Pro 128GB Iphone 13 Pro 128GB Macbook pro M2 13" Apple TV 4K 128GB Apple watch Ultra Home pod mini Blue and yellow. |
|||||
Jaz mislim, da je bolj problem ta... da isce nekoga, ki bi dal telefon v zep in mu ga prinesel... ![]() |
|||||
Ne imam kolega v Ameriki pa pride cez slabi mesec pa je reko da mi prinese. Cene so okili 600-700$. Pa da ga nena ki na carino dajo.
|
|||||
Aha... ce je samo to problem... potem je najbolje tako, kot so svetovali ... |
|||||
Drugac pa more pazit samo da je oklenjen na vsa omrezja nic druga ne?
|
|||||
Ameriški telefoni znajo zajebavat z našimi LTE frekvencami... |
|||||
V mariboru se 3g nimamo vsepovsod kaj se le LTA, to lahko dobis ce si v simobilovi poslovalnici edino haha ... Ok hvala
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone od vsepovsod - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |