nimam nastavljene mail aplikacije. Prek browsera(gmail) sem probal pa odpre beležnico.
če pa si ga odložim na iPhone pa tam kliknem me vpraša z čim naj odprem.
| Eduroam vs iPhone (vsebuje rešitev) | |||||||
nimam nastavljene mail aplikacije. Prek browsera(gmail) sem probal pa odpre beležnico.
če pa si ga odložim na iPhone pa tam kliknem me vpraša z čim naj odprem. |
|||||||
na kateri faks hodiš? |
|||||||
Nastavi si mail (vsaj začasno). |
|||||||
http://mail.google.com/support/bin/answer.py?hl=en&answer=72454 |
|||||||
Sem si nastavil gmail kot account. Spet mi pokaže v beležnici.
Kaj mora biti kaka druga končnica kot .mobileconfig? Kaj ni druge možnosti? |
|||||||
nekaj takega bi mogel videt, ko dobiš/odpreš mail...
![]() |
|||||||
Če bi to dobil bi blo tak vse ok.
Mi pa pokaze v beleznici celi kodirani fajl(polno črk in številk) |
|||||||
Mene pa zanima, če še vedno deluje tisti "stari" vodič, ko je objavljen na eduroam straneh za iPhona ali je prišlo do kakšnih sprememb? Predvsem mislim OS 3.0 +.
Na strani piše tole:
Sepravi če piše novejšim more delat ne? |
|||||||
Dela.
|
|||||||
Dela ja, pa morda je fajn še povedat, da ne potrebujete pošiljati maila. Sam sem uploadal datoteko kar preko iPhone Configuration uUtilityja in deluje BP.
|
|||||||
fantje ali se vedno uporabla arnesov certifikat za izdelavo svojega? al uzameš od svoje šole ki je u .zip datotekci?
|
|||||||
Saj ti ga sam predlaga in sname usaj meni je. |
|||||||
ubistvu sm jst usilu zdej arnesov certifikat... bom jutr vidu če dela |
|||||||
Evo... Dela.. Cisto enostavna zadeva...
|
|||||||
Res je. Meni je bilo potrebno samo vpisati uporabniško ime in geslo, potem pa sem še prenesel certifikat z accept gumbom in to je to. Medtem ko je imel kolega na windows mobile take probleme s certifikati da mu še sedaj ne deluje.. |
|||||||
Torej zgleda, da je izšel novi client za eduroam, in več ni tako kot je v vodičih. Ideje?
Zanima me tudi, kateri certifikat naložim, namreč mojega faksa ni na seznamu, spada pa pod mb. Torej kr uni_mb.ca.cer? Username in pass, sta pri nas kr številka indeksa in pač custom geslo. torej pod identity: name: 20023456@eduroam ? in pod identity: identifier: 20023456.eduroam.profile ? hvala, lp |
|||||||
mojega faxa tut ni na seznamu, sem uporabo arnesov certifikat (Arnes CA za strežnike Eduroam)
za ime pa identifier pa tko ko si reko: št.indeksa@eduroam št.indeksa.eduroam.profile lp |
|||||||
Eduroam na vegovi mi ne dela vec!
Ima kdo kaksno resitev? Kaksne nasravitve katere certifikate ste uporabili??? |
|||||||
Eduroam.si spletni čarovnik za Apple mobilne naprave.
Nastavitev dostopa *brez* configuration utility-a v nekaj sekundah! |
|||||||
jaz vpisem pod NETid nase uporabnisko ime od amis pa nakoncu @amis.net pa ne dela
|
|||||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone/iPad omrežja - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |