| Yagi je napisal/a: | 
| No, no.... nisem ne Murko ne dolžan denarja. Včasih zna bit OK aplikacija, če imaš nadležnega sodelavca itd. !
 Lp,Yagi  | 	
al pa kakšnega stalkerja
BREZ ZAMERE YAGI
| Uporabne aplikacije za iPhone | ||||||||

al pa kakšnega stalkerja BREZ ZAMERE YAGI  | 
	||||||||

| 

Mogoče pa se pripravlja, da bo končal s punco...tako da ga pol ne bo klicarila...  

Pa brez zamere, da se hecam na tuj račun. Ni slabo namerno  | 
	|||||||

al pa je mogoče tisti ki ga ne smemo imenovati njegov "prijatelj"  

| 
	||||||||

| 

Pa mu skoz mori, da ga more blokirat 

@sussi: se počutim kot da berem Harry Potter knjigo ko se piše "o tistem ki ga ne smemo imenovati" hehehe  | 
	|||||||

verjetno smo od tam pobrali ta izraz  

| 
	||||||||

| 

sussi imaš ZS 

| 
	|||||||

Ne vem, če ste že opazili... rtvslo.si ima sedaj iPhone in iPad aplikacijo. Sicer je še malo buggy... ampak je dober začetek:

http://itunes.apple.com/si/app/rtvslo-si/id398838531?mt=8  | 
	||||||||

Woopala to je pa big surprise  | 
	||||||||

nisem opazil, sem pa zato zdaj snel. hvala za to informacijo Mikro. Lepo je videt da se tudi v naši deželi nekaj premika v pravo smer  

| 
	||||||||

No video?   

| 
	||||||||

Najbrž je staro, ampak v itunesih sem si včeraj naložil VLC player... zastonj. Priporočam;) 

| 
	||||||||

Dela samo na iPhone 3GS in 4!!!...na 2G in 3G žal ne dela  | 
	||||||||

Že na 3Gs in 4 se dosti filmčkov zatika... pač je zadeva zelo procesorsko zahtevna. Poleg tega je pa skompajlano za armv7 (2G in 3G imata armv6). 

| 
	||||||||

mene zanima kera aplikacije je ta: da zaklene aparat, če zamenjaš sim kartico. odkleneš ga z geslom.

iProtect ma eno funkcijo mensezdi, kjer ti zaklene vse aplikacije, če menjaš sim kartico. a je to to?  | 
	||||||||

mene zanima katerishazam naj kupim in kakšna je razlika med njima č kdo slučajno zna...

in sicerm med shazm encore in shazam red  | 
	||||||||

Razlike ne poznam cena  je sicer ista, uporabljam pa encore in sem zadovoljna z njim 

| 
	||||||||

Ni je... preberi si opis na itunsih... Če že kupuješ ti bolj priporočam soundhound ∞  | 
	||||||||

Ti si ga preberi   

| 
	||||||||

Finta je samo PRODUCT RED™.... Kao za pomoč v boju proti AIDS-u... to je to.. ostalo je fix enako.

podobno kot ipod-i - product red™)  | 
	||||||||

hvala za pomoč

slišal sem da je soundhound slabši od shazama ker naj nebi prepoznal toliko pesmi kot shazam....-  | 
	||||||||
| « Poglej prejšnjo temo - Aplikacije za iOS - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 Naslednja | 
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |