Jabuk
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
T-2 GO in apple tv
iPhone Developer

iPhone Developer

Pridružen/a: 19.09.2008
Prispevkov: 9727
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #141   Objavljeno 19.04.2020 12:40:49
Re: T-2 GO in apple tv
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Za nastavljeno snemanje:
Odpreš nastavljeno snemanje iz seznama in imaš spodaj gumb "Odstrani snemanje".

Za posnetek:
Odpreš posnetek iz seznama in imaš notri (desno od gumba predvajaj) gumb Izbriši.

Za oboje moraš biti prijavljen s profilom, s katerim je bil posnetek narejen.


Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Pridružen/a: 20.02.2010
Prispevkov: 373
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #142   Objavljeno 20.04.2020 07:15:52
Re: T-2 GO in apple tv
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
mikrohard je napisal/a:
Za oboje moraš biti prijavljen s profilom, s katerim je bil posnetek narejen.

Aha super to je bil problem, hvala.
Jabuček

Jabuček

Pridružen/a: 06.11.2014
Prispevkov: 20
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #143   Objavljeno 20.04.2020 07:36:43
Re: T-2 GO in apple tv
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
mikrohard je napisal/a:
Evo... konec čakanja: https://apps.apple.com/si/app/t-2-tv/id1485365397


Podpira tudi kake Siri funkcije npr. za prevrtavanje?
iPhone Developer

iPhone Developer

Pridružen/a: 19.09.2008
Prispevkov: 9727
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #144   Objavljeno 20.04.2020 08:48:22
Re: T-2 GO in apple tv
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Ne.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Pridružen/a: 05.01.2012
Prispevkov: 245
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #145   Objavljeno 29.04.2020 15:33:12
Re: T-2 GO in apple tv
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Zdravo Wink

A morda koga izmed vas v zadnjih dveh/treh dneh zajebava AirPlay-anje iz iPada na AppleTV?

Predvidevam, da problem ni v T-2 aplikaciji, ker sem poizksuil tudi z EONom, in je isto. Na iPadu dela normalno, na AppleTV se (vcasih) poveze, a zmrzne.

Sem ze restoral AppleTV in ni pomagalo...
iPhone Developer

iPhone Developer

Pridružen/a: 19.09.2008
Prispevkov: 9727
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #146   Objavljeno 29.04.2020 16:23:04
Re: T-2 GO in apple tv
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Za AirPlay je potrebna povezava med iPadom in Apple TV-jem. Si kaj spreminjal nastavitve na mreži? Poskusi resetirat modem/router (ven iz elektrike in nazaj not).
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Pridružen/a: 28.09.2010
Prispevkov: 786
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #147   Objavljeno 01.07.2020 16:54:14
Re: T-2 GO in apple tv
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Je mogoče kdo uspel najti radijske postaje na T-2 aplikaciji za Apple TV?
iPhone Developer

iPhone Developer

Pridružen/a: 19.09.2008
Prispevkov: 9727
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #148   Objavljeno 01.07.2020 18:14:01
Re: T-2 GO in apple tv
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Zaenkrat jih še ni.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Pridružen/a: 28.09.2010
Prispevkov: 786
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #149   Objavljeno 03.10.2020 19:40:31
Re: T-2 GO in apple tv
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Pa so tu : ) Sedaj morajo uredit samo še ikone za posamične postaje kot jih ima Music






Jabček

Jabček

Pridružen/a: 06.12.2007
Prispevkov: 8
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #150   Objavljeno 03.10.2020 22:37:32
Re: T-2 GO in apple tv
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Ali se da prevrtet programe naprej nazaj? Ali je nujno potegnit po daljincu dol in slajdat med programi?
iPhone Developer

iPhone Developer

Pridružen/a: 19.09.2008
Prispevkov: 9727
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #151   Objavljeno 03.10.2020 22:41:16
Re: T-2 GO in apple tv
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Če imaš v nastavitvah vklopljeno "Menjavanje programov s sledilno ploščico", potem lahko preklapljaš med programi s pritiskom na zgornji/spodnji del trackpada. Če imaš daljinec brez trackpada (npr CEC ali star apple tv daljinec), lahko preklapljaš med programi s tipkama gor/dol.
Jabček

Jabček

Pridružen/a: 06.12.2007
Prispevkov: 8
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #152   Objavljeno 07.10.2020 08:24:39
Re: T-2 GO in apple tv
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
mikrohard je napisal/a:
Če imaš v nastavitvah vklopljeno "Menjavanje programov s sledilno ploščico", potem lahko preklapljaš med programi s pritiskom na zgornji/spodnji del trackpada. Če imaš daljinec brez trackpada (npr CEC ali star apple tv daljinec), lahko preklapljaš med programi s tipkama gor/dol.


Hvala. Ne vem, zakaj mi prvi program preskakuje...
iPhone Developer

iPhone Developer

Pridružen/a: 19.09.2008
Prispevkov: 9727
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #153   Objavljeno 07.10.2020 12:49:27
Re: T-2 GO in apple tv
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Mogoče imaš vklopljeno preskakovanje na programu.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Pridružen/a: 13.08.2010
Prispevkov: 820
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #154   Objavljeno 16.10.2020 14:20:22
Re: T-2 GO in apple tv
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Mikrohard ,
en bug vezan na vse brskalnike... =) ...

1. na tv2go.t-2.net izbereš prvi program
2. klikneš zograj levo na gumb z 3 crticam (seznam programov)
- seznam se odre in skroll je aktiven ..
3. pritisneš na tipkovnici puščico gor da se premikaš naprej po programih
- po prvem pritisku gor scroll zgine kar je tud se kul
- pritiskaš na tipkovnici tipko "gor/up" tok cajta da prideš do programa enega naprej kot v mojem primeru TV maribor... zgodi se to da se scroll postavi cisto dol se pravi vids cisto zadne programe na listi ..tiste na 300 =) ... bi blo fajn da ko preskočiš TV Maribor kot v mojem primeru da bi se scroll avtomatsko zascrollal da bi se nasledni program od TV Maribor pojavil na sredi . tko nekak kot će to listo zapreš in ponovno odpreš....

pač ko odpreš seznam in če za premik uporablaš tipkovnico (gor in dol) je seznam neuporaben ker se pozicija scrolla ne posodablja..

sploh problem je že maš brežičn dalinc k nima scrolla in se lahko samo premikaš z tipkam gor in dol..




_________________
Fuck new MacOS'es! X, El Capitan is at the TippyTop!
« Poglej prejšnjo temo - TV - Poglej naslednjo temo » Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani