Jabuk
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
iOS 14
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Pridružen/a: 27.11.2009
Prispevkov: 1049
Kraj: Kamnik
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #181   Objavljeno 23.07.2020 19:51:10
Re: iOS 14
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Jest je napisal/a:
Po reboot-u iPhona je spet na voljo... Na iPadOS 14 beta 3 pa so ga ukinili...


Sicer pokaže,vendar podatkov nobenih ne kaže (le črno ozadje).

_________________
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Pridružen/a: 12.10.2008
Prispevkov: 2129
Kraj: Kočevje
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #182   Objavljeno 23.07.2020 21:39:49
Re: iOS 14
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
kolega ima problem. in sicer mu ni ponudilo bete 3. prej vse ok. lahko kdo pomaga, kaj bi to bilo?
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Pridružen/a: 10.04.2015
Prispevkov: 306
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #183   Objavljeno 24.07.2020 08:10:35
Re: iOS 14
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
codeguru je napisal/a:
kolega ima problem. in sicer mu ni ponudilo bete 3. prej vse ok. lahko kdo pomaga, kaj bi to bilo?


Poskusi lahko naslednje:

- nameščen config. profile naj preveri in po potrebi odstrani ter ponovno namesti (se mi zdi, da je pri public beti enako)
- telefon po "šraufanju" profila vedno ponovno zagnat
- nato naj ponovno preveri, če je posodobitev na voljo

_________________
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Pridružen/a: 05.06.2012
Prispevkov: 480
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #184   Objavljeno 25.07.2020 10:04:25
Re: iOS 14
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Ima se kdo tezave z vowifi pri telekomu? Po nadgradnji na beta 3 je prvi dan se delovalo nato pa ne vec. Nastavitev nisem spreminjal.
Jabuček

Jabuček

Pridružen/a: 20.09.2016
Prispevkov: 37
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #185   Objavljeno 25.07.2020 13:25:57
Re: iOS 14
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
denismu je napisal/a:
Ima se kdo tezave z vowifi pri telekomu? Po nadgradnji na beta 3 je prvi dan se delovalo nato pa ne vec. Nastavitev nisem spreminjal.


Probaj resetirat telefon. Meni je enako delalo v beti 1. zdaj mi deluje ok, je pa res da imam še vedno beta 2.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Pridružen/a: 25.05.2008
Prispevkov: 437
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #186   Objavljeno 04.08.2020 19:46:32
Re: iOS 14
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Dev beta 4 je na voljo.
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani