Jabuk
Sesuvanje appov v iOS-u
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Pridružen/a: 06.04.2013
Prispevkov: 1651
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 17.04.2020 16:24:32
Sesuvanje appov v iOS-u
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Dolgo sem živel v očitno idiličnem prepričanju, da app na iOS-u laufa, ko mora laufat, in tako ostane. Pa sem se očitno motil.

Pri Runkeeperju sem opazil, ko sem prišel domov, da mi je (zaenkrat "šele" enkrat) mrknil sredi poti. Bil je v foregroundu med uporabo. Očitno je bil konkretno terminiran, ker je rabil tisto sekundo dve, da se popolnoma zalaufa, ko sem tapnil ikono.

Podobno se mi je zgodilo pri FileBrowserju, ko sem poslušal glasbo (app je bil ravno tako v foregroundu, zaslon ugasnjen). Enkrat je vse potihnilo in čakam na naslednji komad, pa ni bilo nič, "odprem" zaslon in app-a ni bilo.

Za Runkeeper je bil danes v analytics napisan vnos "cpu resource fatal".

Se to da kaj rešiti? Nekako bi pričakoval, da če se vmes kaj zgodi, potem iOS za tovrsten app (še zlasti, ker je bil v foregroundu z ugasnjenim zaslonom ob uporabi) poskrbi za ponoven zagon in nadaljevanje od tam naprej, kjer je bilo prekinjeno.
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani