Jabuk
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... , 19, 20, 21  Naslednja
Philips HUE
Jablanator

Jablanator

Pridružen/a: 02.03.2011
Prispevkov: 119
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #381   Objavljeno 30.11.2018 07:51:21
Re: Philips HUE
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Kateri model sesalca uporabljaš
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Pridružen/a: 03.09.2014
Prispevkov: 406
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #382   Objavljeno 30.11.2018 08:06:55
Re: Philips HUE
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Xiaomi Roborock 2 😎
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Pridružen/a: 24.07.2007
Prispevkov: 1666
Kraj: Celje
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #383   Objavljeno 30.11.2018 09:37:41
Re: Philips HUE
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Men Xiaomi naprave zadnje čase nagajajo. Ne morem jih dodat v MiHome. S temi regijami so kar zakompliciral zadevo. Na wifi se povežejo, MiHome jih pa ne zazna. Ko pa naredim hotspot s telefonom in jih nanj povežem pa deluje.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Pridružen/a: 03.09.2014
Prispevkov: 406
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #384   Objavljeno 30.11.2018 13:44:16
Re: Philips HUE
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Rainbow je napisal/a:
Men Xiaomi naprave zadnje čase nagajajo. Ne morem jih dodat v MiHome. S temi regijami so kar zakompliciral zadevo. Na wifi se povežejo, MiHome jih pa ne zazna. Ko pa naredim hotspot s telefonom in jih nanj povežem pa deluje.


Niso zakompliciral- večina xiaomi naprav deluje z popolno podporo na kitajskem , stem da so nekatere njihove naprave in vse več jih bo že povezane na mi home ostalih držav(evropa, USA ipd). pač če hočeš uporablajat vse njihove naprave moraš zbrat njihov server, ki je Mainland china.

Pojdi v mi home, probaj tole: pobriši hub če maš , ga resetiraj hub z dolgim držanje gumba ...pobriši cashe, dej signed out. in nato se prijavi nazaj. greš na izbiro regions in zbereš mainland china. (če še nimaš).To vsem, kar berem po netu dela 100%.
Naprave kot so sesalec, hub itd vglavnm naprave ki se povežejo z wifi moraš povezati preko ruterja na 2,4ghz frekfrenco, Če imaš to nevem pač ugibam zakaj bi ti nagajalo.
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Pridružen/a: 24.07.2007
Prispevkov: 1666
Kraj: Celje
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #385   Objavljeno 30.11.2018 15:28:38
Re: Philips HUE
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
karlosSLO je napisal/a:
Niso zakompliciral- večina xiaomi naprav deluje z popolno podporo na kitajskem , stem da so nekatere njihove naprave in vse več jih bo že povezane na mi home ostalih držav(evropa, USA ipd). pač če hočeš uporablajat vse njihove naprave moraš zbrat njihov server, ki je Mainland china.

Pojdi v mi home, probaj tole: pobriši hub če maš , ga resetiraj hub z dolgim držanje gumba ...pobriši cashe, dej signed out. in nato se prijavi nazaj. greš na izbiro regions in zbereš mainland china. (če še nimaš).To vsem, kar berem po netu dela 100%.
Naprave kot so sesalec, hub itd vglavnm naprave ki se povežejo z wifi moraš povezati preko ruterja na 2,4ghz frekfrenco, Če imaš to nevem pač ugibam zakaj bi ti nagajalo.


Hvala za nasvete. Sem poskusil že marsikaj in kot pravim deluje le če preko htospota dodam naprave. Imam pa Air purifier, kamero in yeelight. Vse se povezujejo na wifi in nobene ne gre povezat z MiHome. Yeelight tud v Yeelight aplikaciji ne. Ob pričetku MiHome app pravilno skomunicira z njimi podatke za network, se povežejo na wifi (ja, je 2.4 Ghz), MiHome jih pa ne zazna, tak da sem v enem takem šahmatu.
Zarad tega dajem Xiaomi mal na pavzo.
Sem prepričan, da je Philipsov HUE malo bolj ziher.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Pridružen/a: 14.06.2006
Prispevkov: 892
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #386   Objavljeno 30.11.2018 18:13:31
Re: Philips HUE
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Jaz uporabljam yeelight po celem stanovanju. Povezan sem na Singapurski server in dela vse bp ze kako leto.
Jablanator

Jablanator

Pridružen/a: 02.03.2011
Prispevkov: 119
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #387   Objavljeno 07.12.2018 07:36:57
Re: Philips HUE
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
https://vattenfall.tink.de/philips-hue-white-ambiance Če ima kdo kakega poznanega v nemčiji jst sem naročil cena se mi zdi topo
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Pridružen/a: 07.07.2010
Prispevkov: 459
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #388   Objavljeno 07.12.2018 10:37:11
Re: Philips HUE
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Če rabi kdo imam dve yeelight barvni žarnici, ki ju ne uporabljam.
Jablanator

Jablanator

Pridružen/a: 02.03.2011
Prispevkov: 119
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #389   Objavljeno 11.12.2018 20:57:15
Re: Philips HUE
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Lp dobil philips hue starter kit vse ok deluje ko pa kliknem na connect to apple home kit & siri pa dobim tole????
tel je normalno povezan na domače wifi omrežje
Jabuček

Jabuček

Pridružen/a: 18.05.2012
Prispevkov: 44
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #390   Objavljeno 11.12.2018 21:58:42
Re: Philips HUE
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Zbriši Hue app in ponovno naloži.
Jablanator

Jablanator

Pridružen/a: 02.03.2011
Prispevkov: 119
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #391   Objavljeno 12.12.2018 07:16:24
Re: Philips HUE
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Sem zbrisal in na novo naložil pa sedaj mi sploh ne najde hue bridge
Jabuček

Jabuček

Pridružen/a: 18.05.2012
Prispevkov: 44
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #392   Objavljeno 12.12.2018 07:17:27
Re: Philips HUE
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Ali si Hue Bridge resetiral?
Jablanator

Jablanator

Pridružen/a: 02.03.2011
Prispevkov: 119
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #393   Objavljeno 12.12.2018 16:08:19
Re: Philips HUE
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Ne nisem bom danes poizkusil
Jablanator

Jablanator

Pridružen/a: 02.03.2011
Prispevkov: 119
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #394   Objavljeno 12.12.2018 18:51:34
Re: Philips HUE
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Sedaj deluje zaenkrat sem pa dodal še eno žarnico v jedilnico najde jo philips hue app apple home kit pa ne
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Pridružen/a: 06.02.2008
Prispevkov: 3267
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #395   Objavljeno 15.12.2018 14:21:33
Re: Philips HUE
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Tole pa je ena super dobra novica.
To je bilo edino kar me je motilo.

https://www.iclarified.com/68764/philips-hue-smart-bulbs-can-now-stay-off-following-a-power-outage
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Pridružen/a: 08.03.2009
Prispevkov: 1187
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #396   Objavljeno 23.12.2018 17:23:27
Re: Philips HUE
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
V conrad.at je philips hue color starter kit 99e, na spletu 169e.

Ima kdo app iConnecHue? Se splača?
Kateri app priporočate za formule kot so na philips hue labs? Za menjavanje barv oz ambient
Jablanator

Jablanator

Pridružen/a: 02.03.2011
Prispevkov: 119
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #397   Objavljeno 23.12.2018 18:21:44
Re: Philips HUE
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Kje si našel to ceno???
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Pridružen/a: 08.03.2009
Prispevkov: 1187
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #398   Objavljeno 23.12.2018 19:27:36
Re: Philips HUE
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Conrad mega store Graz
Jablanator

Jablanator

Pridružen/a: 02.03.2011
Prispevkov: 119
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #399   Objavljeno 23.12.2018 22:59:49
Re: Philips HUE
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Ker na spletu nisem našel te cene zato
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Pridružen/a: 06.02.2008
Prispevkov: 3267
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #400   Objavljeno 24.12.2018 01:35:47
Re: Philips HUE
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Ce sem prav razumel jo ni preko spleta.
Torej samo v štacuni....nič bat, zaloge ni velik, sploh ne za to ceno.
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2014 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani