MxDaviD je napisal/a: |
Če prav vem,je to slika,ki jo imaš nastavljeno na iCloudu.
Tukaj pa so navodila kako jo zamenjaš na icloud.com https://support.apple.com/kb/PH19392?locale=en_US&viewlocale=en_US |
žal ni, kakšna druga ideja?
macOS Sierra | |||||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
žal ni, kakšna druga ideja? _________________ iPhone 6S, iOS 9.1 MacBook Pro (Retina, 15-inch, Mid 2014) OS X El Capitan, 10.11.1 |
![]() |
Vendar si prej v kontaktih ne pozabi zamenjat slike. _________________ iPad Air 2 32gb wifi iPhone X 64GB Macbook Pro 15 Late 2016 |
![]() |
![]() Kako obdržim menubar vedno viden? Ko pritisnem Safari ali kakšen drug app na zeleno icono se okno poveča čez cel ekran in se menubar skrije, mene pa jezi, ker moram s kurzorjem do vrha, da se mi spet pokaže. |
![]() |
Te opcije ni. To je ravno point fullscreena. Če pa nočeš fullscreen, pa si nastavi, da se ti dock skrije in potem povečaj okno čez celo (ročno ali uporabi kakšen software, kot je recimo Magnet). Tako boš mel menubar vedno viden, dock pa skrit. _________________ MacBook Pro Retina 13" 256Gb (Late 2013) | Airpods | Huawei Mate 20 Pro |
![]() |
![]() |
![]() |
No, jaz pa imam dock vedno na show, pa sem si pač zamislil, da bi pri fullscreenu bil samo menubar prikazan na vrhu in bi tudi ob kliku na zeleno ikono okno pomanjšal v majhen okenček, te opcije pa v Magnetu ni. Meni je res fajn, da je menubar stalno viden in mi je res butasto, da ni te opcije. |
![]() |
![]() _________________ Apple Watch Series 4 GPS 44mm Space Gray Aluminium with Black Sport Band (watchOS 5.1.3) iPhone XS Max 256GB Space Grey (iOS 12.1.2) + Apple Leather Case (Black) + Apple AirPods Apple TV 4K HDR 64GB (tvOS 12.0.1) iPad Pro 10.5" Wi-Fi 64GB Space Grey (iOS 12.1.2) + Apple Pencil iMac 27 5K i7 4.2GHz Kaby Lake, 3TB Fusion Drive, 64GB RAM DDR4, 8GB Radeon Pro 580, mid 2017 (MacOS Mojave v10.14.2) Še nimaš Dropbox-a? S klikom na http://db.tt/IT1kuwgf pridobiš še dodatnih 500 MB prostora! |
![]() |
|
![]() |
Ni šlo prenest, zato sem nadgradil na Mojave prej, kot sem nameraval, in evo, zdaj lahko dostopim do appa. Čudno. ![]() _________________ Apple Watch Series 4 GPS 44mm Space Gray Aluminium with Black Sport Band (watchOS 5.1.3) iPhone XS Max 256GB Space Grey (iOS 12.1.2) + Apple Leather Case (Black) + Apple AirPods Apple TV 4K HDR 64GB (tvOS 12.0.1) iPad Pro 10.5" Wi-Fi 64GB Space Grey (iOS 12.1.2) + Apple Pencil iMac 27 5K i7 4.2GHz Kaby Lake, 3TB Fusion Drive, 64GB RAM DDR4, 8GB Radeon Pro 580, mid 2017 (MacOS Mojave v10.14.2) Še nimaš Dropbox-a? S klikom na http://db.tt/IT1kuwgf pridobiš še dodatnih 500 MB prostora! |
![]() |
« Poglej prejšnjo temo - Mac OS - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... 19, 20, 21 |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |