Jabuk
Facebook oglaševanje in Adblock
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Pridružen/a: 02.03.2015
Prispevkov: 222
Ženska

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 22.03.2017 07:53:01
Facebook oglaševanje in Adblock
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Učim se biznisa. Med ostalim tudi FB oglaševanja. Ko hočem narediti oglas, se mi vedno ispisuje, da bo mogoče prikazovanje moteno, ker imam na računalniku blokirane oglase.
Kaj naj bi to pomenilo? Ne upam se pa kar tako izključiti adblock.

Nedolgo nazaj sem se prijavila na Pocket Hits -novice. Pri nekaterih, ko jih hočem odpreti, mi se izpiše, da imam blokirane oglase in naj bi umaknila adblock. Tudi tukaj ne upam to narediti. Oz. vprašanje je, ali naj bolj verjamem adblocku ali pa tistim, ki me pregovarjajo naj umaknem adblock.

Imam pa še eno kronično vprašanje. Gre za D3GO -internetno televizijo Telemacha. Kar naprej so problemi. Pred nekaj meseci so me peljali da sem ne vem kaj naredila, pa da je spet začelo delati. Potem so mi sporočili da ga lahko gledam samo na Firefoxu. Sedaj pa se menda tudi Firefox posodobil in spet ne gre. Izpiše, da je od neidentificiranega "proizvajalca". Na Telemachu me pa na hitro odklukajo s tem, da če sama ne vem, naj najamem računalničarja in naj mi nazaj montira staro verzijo Firefoxa. Sploh več ne odgovarjajo. Seveda me ne marajo ko jih primerjam z siolovo TVIN, s katerim nikoli ni problema. Sicer imam pri njih vse in paket bi bil primeren (poceni!). Pa ne vem, ali naj zamenjam operaterja in plačam več ali pa naj ne gledam D3GO.
Hvala za pomoč

_________________
NellyPT
www.kornelija-pt.com
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani