Jabuk
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Telemach D3GO - mobilna televizija
Jablanator

Jablanator

Pridružen/a: 13.06.2009
Prispevkov: 97
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #201   Objavljeno 02.11.2016 00:39:20
Re: Telemach D3GO - mobilna televizija
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
f0r3st727 je napisal/a:
Mene ta viewright tudi heca... Ponavadi samo zprem stran in jo ponovno odprem. Tako naredim ene 5 krat in potem zacne delati... Vse one fole ki jih downloada, pa lepo zbrisem...

Vcasih pomaga tudi to, da browser popolnoma zaprem (quit safari) in ga ponovno odprem..


Probal tudi to (še restart of whole system), nič ni pomagalo. Tudi extensions/plug-in section sem pobrskal, vse dal na ON, še kar nič.
Jablanator

Jablanator

Pridružen/a: 10.06.2008
Prispevkov: 119
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #202   Objavljeno 02.11.2016 20:42:26
Re: Telemach D3GO - mobilna televizija
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Frozen je napisal/a:
Probal tudi to (še restart of whole system), nič ni pomagalo. Tudi extensions/plug-in section sem pobrskal, vse dal na ON, še kar nič.


Imel sem enako težavo, katero sem rešil z namestitvijo Firefoxa, kjer d3go dela brez težav.

_________________
Atari 130xe, xc12, 2x cx40, SIO2SD in kabli
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Pridružen/a: 22.11.2010
Prispevkov: 744
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #203   Objavljeno 02.11.2016 21:34:26
Re: Telemach D3GO - mobilna televizija
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Daleč najslabša mobilna in spletna aplikacija za TV med vsemi ponudniki. Naj si pogledajo malo prenovljeno mobilno aplikacijo od T-2. Deluje res odlično.
Jablanator

Jablanator

Pridružen/a: 13.06.2009
Prispevkov: 97
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #204   Objavljeno 03.11.2016 00:04:58
Re: Telemach D3GO - mobilna televizija
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
ktm640 je napisal/a:
Imel sem enako težavo, katero sem rešil z namestitvijo Firefoxa, kjer d3go dela brez težav.

Sprobal tudi to - še kar nič. Javlja enako “napako“.
Jabuček

Jabuček

Pridružen/a: 06.05.2016
Prispevkov: 21
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #205   Objavljeno 03.11.2016 00:15:32
Re: Telemach D3GO - mobilna televizija
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Meni deluje app bp od lanskega leta, ko sem ga prvič uporabil. Moti me edino samo to, da če podrsam po zaslonu od spadaj navzgor, da bi recimo bolj ali manj osvetlil zaslon, no takrat mi dvigne ta zavihek vendarr ali mi prekine predvajanje, ali prestavi na drug program.

_________________
Lep pozdrav
Jabček

Jabček

Pridružen/a: 14.11.2013
Prispevkov: 11
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #206   Objavljeno 20.03.2017 11:41:11
Re: Telemach D3GO - mobilna televizija
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Je še kakšna rešitev z viewrightom na safariju? Probal že čisto vse, reset safarija, extensions/plug-in vse na on, update jave, update flash-a, ene 10x pobrisal viewright in ga ponovno namestil, vendar še kar ne deluje. Še je kakšna rešitev da bi to delovalo?

hvala
Jablanator

Jablanator

Pridružen/a: 05.11.2009
Prispevkov: 112
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #207   Objavljeno 06.05.2017 20:07:00
Re: Telemach D3GO - mobilna televizija
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
a še komu ne deluje d3go na Safariju z ViewRightWeb-3.7.1.0? In vsakič ko želim gledat mi znova in znova potegne program dol pm....
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Pridružen/a: 22.11.2010
Prispevkov: 744
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #208   Objavljeno 06.05.2017 21:40:19
Re: Telemach D3GO - mobilna televizija
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Pri telemachu nič ne dela. Sem jim pisal, da bi kaj rešili, pa se ni šlo zmenit. Na safariju sploh ne dela, na firefoxu se zatika, na chromu pa mi je javilo da sem že v preveč napravah vpisan. Potem so me ročno izbrisali, ker sam seveda ne moreš izbrisati naprav in se je zgodba ponovila čez 3 dni. Tako da sem obupal nad telemachom generalno in šel na bob. Imam še tvin in t-2. Oba delata kot se šika.

_________________
imam / ich habe / i have:
 Apple Keyboard with Numeric Keypad
Jablanator

Jablanator

Pridružen/a: 28.06.2012
Prispevkov: 136
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #209   Objavljeno 06.05.2017 22:03:14
Re: Telemach D3GO - mobilna televizija
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
antimadridista je napisal/a:
a še komu ne deluje d3go na Safariju z ViewRightWeb-3.7.1.0? In vsakič ko želim gledat mi znova in znova potegne program dol pm....


Meni d3go deluje čisto normalno na OSX El Capitan v Safariju. Na OSX Sierra pa mi d3go ne deluje. Oboje napisano velja tudi za Amis Mobio.


rokoko je napisal/a:
Pri telemachu nič ne dela. Sem jim pisal, da bi kaj rešili, pa se ni šlo zmenit. Na safariju sploh ne dela, na firefoxu se zatika, na chromu pa mi je javilo da sem že v preveč napravah vpisan. Potem so me ročno izbrisali, ker sam seveda ne moreš izbrisati naprav in se je zgodba ponovila čez 3 dni. Tako da sem obupal nad telemachom generalno in šel na bob. Imam še tvin in t-2. Oba delata kot se šika.


Sam lahko izbrises naprave na spletni strani od telemacha.

_________________
 iPhone 6 64gb Silver
 Macbook Air mid 2013, i5, 8GB, 256GB SSD
 iPad Mini 16GB Silver
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Pridružen/a: 22.11.2010
Prispevkov: 744
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #210   Objavljeno 06.05.2017 23:18:31
Re: Telemach D3GO - mobilna televizija
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Vidim, da je nova nadzorna plošča. Dojeli so, da so enih 5 let zadaj. Prepozno.

_________________
imam / ich habe / i have:
 Apple Keyboard with Numeric Keypad
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Pridružen/a: 02.02.2012
Prispevkov: 1398
Kraj: Celje
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #211   Objavljeno 06.05.2017 23:20:20
Re: Telemach D3GO - mobilna televizija
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
rokoko je napisal/a:
Vidim, da je nova nadzorna plošča. Dojeli so, da so enih 5 let zadaj. Prepozno.


Odkar imam telemach (2 leti) sem vedno lahko brisal naprave, če sem jih imel preveč Smile
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Pridružen/a: 15.05.2009
Prispevkov: 1643
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #212   Objavljeno 07.05.2017 23:23:49
Re: Telemach D3GO - mobilna televizija
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
netgear je napisal/a:
Sam lahko izbrises naprave na spletni strani od telemacha.


Malo morgen, meni vedno pokaže tole


Jablanator

Jablanator

Pridružen/a: 28.06.2012
Prispevkov: 136
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #213   Objavljeno 08.05.2017 15:07:01
Re: Telemach D3GO - mobilna televizija
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Goran je napisal/a:
Malo morgen, meni vedno pokaže tole



Ti trenutno gledas unifi naprave, namesto d3go naprave (pojdi pod televizija->d3go) Smile Ocitno pa imajo nekaksno tezavo pri unifiju.

_________________
 iPhone 6 64gb Silver
 Macbook Air mid 2013, i5, 8GB, 256GB SSD
 iPad Mini 16GB Silver
Jablanator

Jablanator

Pridružen/a: 05.11.2009
Prispevkov: 112
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #214   Objavljeno 10.05.2017 09:04:31
Re: Telemach D3GO - mobilna televizija
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
za mac os bi lepo dali aplikacijo kot imajo za telefon in tablico.. ne pa da se moraš preko teh browserjev jebat. Na sierri pa ne pali Smile
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2014 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani