Jabuk
Monolyth
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Pridružen/a: 18.10.2007
Prispevkov: 27193
Kraj: Medvode
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 08.07.2014 12:59:50
Monolyth
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Visoko tehnološko slovensko podjetje Entia d.o.o., specializirano za sisteme za avtomatizacijo doma začenja s crowdfunding kampanjo na platformi Indiegogo.com za izdelek Monolyth, ki vašo obstoječo klimatsko napravo naredi pametno. Monolyth preko internetne povezave nadzoruje vašo klimatsko napravo, z namenom optimizacije temperature in kakovosti zraka in posledično povečanjem vašega udobja in energijskih prihrankov.

Entia d.o.o., slovensko podjetje aktivno na področju razvoja, proizvodnje in implementacije produktov inteligentnega doma, je razvilo produkt, s pomočjo katerega naredite vašo obstoječo klimatsko napravo "pametno". "Potrošniki, ki uporabljajo sisteme centralnega ogrevanja in hlajenja v svojih domovih že imajo možnost, da uporabljajo pametne in energetsko učinkovite sisteme, medtem, ko so ostali uporabniki stenskih in okenskih klimatskih naprav precej omejeni pri upravljanju le teh." je dejal Mark Umberger, direktor podjetja Entia do.o.. "Večina klimatskih naprav nudi le osnovne funkcije. Tako na primer, preden zapustiš hišo, lahko le vklopite ali pustite prižgano klimatsko napravo ali pa poizkušate uporabiti nekatere osnovne funkcije za časovno programiranje, ki pa so precej neprijazne do uporabnika. V vsakem primeru pa nimate nadzora nad klimatsko napravo, po tem ko zapustite svoj dom," je zaključil.



Monolyth – pametni upravljalec klimatskih naprav
Izdelek Monolyth je opremljen s številnimi senzorji, s pomočjo katerih zbira in analizira podatke iz okolja. Na osnovi pridobljenih podatkov se Monolyth ''nauči'' vaših življenskih navad in posledično optimizira vaše življenjsko okolje za večje udobje in manjšo porabo energije. Monolyth se upravlja preko brezžičnega omrežja WiFi s pomočjo iOS ali Android aplikacije za pametne telefone ali tablične računalnike.





Več >> KLIK

_________________
Lp
Thomas
________________________________________________


Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani