| gpc17 je napisal/a: |
| Js pa puckota |
Pucko je vedu, da nebo zlatih pa ni hotu pridt
| iPhone 5s/5c - Simobil | |||||
Pucko je vedu, da nebo zlatih pa ni hotu pridt |
|||||
Cakas v vrsti? Katero zaporedno stevilko imas? |
|||||
ob 6 sm šu mimo in jih je blo že 20+ tko da Lublana je sold out
|
|||||
Letos bo pomojem bolj žalostno. Začetni hype je že malo pošel, velika večina vseh, ki so jih res želeli, so jih dobili...
![]() |
|||||
A 5s bo na bombastik pa iphone net paket res samo 1 euro?
_________________ Človeka vse življenje muči lakota po priznanju. (Jan Parandowski) |
|||||
Jaz sem pameten človek ni zaslužka ni Dejc0ta tko je to simpl k pimpl kaj naj čakam na iPhone da ga na koncu komaj prodam za 20€ več sej tud za bencin nam dobu hihi.
Mene iPhone ne zanima ker prvič mi je oblika res grda materjali še bolj iOS7 hhahaha lepo prosm tega ne bi mogel met pa da me ubiješ sem ga dal na iPad minija in od takrat naprej je iPad mini ne zanimiv sam prah nabira sem pa ke tv pogledam. Drugo leto če bo 6ka kakšna huda oblika in kak nov os potem bom čakal dva dni prej v DE in 5 dni prej na prešercu Zgleda sem že prestar vidim da mi 4s pomeni res veliko sploh nimam potrebe po daljincih |
|||||
sej maš cene na simobilovi strani.. če hočeš orto bombastic z 20€ na mesec plačaš 599€ za iphone.. v redni prodaji pa je 699€.. |
|||||
Je ble so zdj jih ne najdem vec?
_________________ Človeka vse življenje muči lakota po priznanju. (Jan Parandowski) |
|||||
http://www.simobil.si/sl/mobilePhones.cp2?uid=AABFF331-FED2-AA39-40DB-CD5967D828B3&linkid=phone&cid=308ED48E-9A30-57B0-F1D0-37BDD9C2898F |
|||||
Prvi v MB, kje še je 6 zjutraj.
|
|||||
Bi proso če lahko kdo malo objavla kako je stanje v mb pred simobilom
|
|||||
Po kolk bojo pol telefoni od jutr naprej na bolhi?
|
|||||
koliko vas je zdaj na Prešernovem v LJ?
|
|||||
vidim ja.. odstranili so.. očitno bodo mal pocenili, ker te cene so ble res pretirane, v primeru če bi se odločil za naročnino 20€ mesečno.. za tiste ki bi vzeli za 1€ je blo kul.. |
|||||
40 nas je trenutno. _________________ Apple Watch Ultra 2 iPhone 17 Pro Max Macbook Pro 14 M5 Pro Apple Airpods Pro |
|||||
a kdo ve kdaj bodo začeli pošiljat aparate ki so bili danes naročeni preko siM.?
|
|||||
Saj je napisano, da gre za rezervacijo, torej ne za narocil, in za dobave po 25.10.2013.
Kdaj pa bo to, pa verjetno se sami ne vedo. |
|||||
Popravek… v bistvu je 5S 569,00€ na paketu Orto Bombastik LP _________________ Macbook Pro 13'' M1 2020 8GB RAM 256GB SSD iMac 21.5 Late 2013 Apple Watch SE 44mm iPhone 13 PRO Max 256GB |
|||||
možno.. zdej bodo itak dali nove cene vn, kot kaže.. |
|||||
Prvi v NM:)...
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone od vsepovsod - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 57, 58, 59 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |