Močno dvomim da gre za kako zadevo, ki bi se jo lahko popravilo s kapljico ali dvema alkohola. Tako da če je kak poznavalec kje oz. kdo, ki ima enak problem, se priporočam za nasvet kako to poštimat brez obiskov pri serviserjih.
| Home button problem | |||||
Moj home button je pa popolnoma odziven, samo klika.
Močno dvomim da gre za kako zadevo, ki bi se jo lahko popravilo s kapljico ali dvema alkohola. Tako da če je kak poznavalec kje oz. kdo, ki ima enak problem, se priporočam za nasvet kako to poštimat brez obiskov pri serviserjih. |
|||||
Po kolikem času se ti je pa to pojavilo? Moj kolega ma isti problem, pa so mu na servisu rekli da nemore to reklamirat ker gre za "kozmetično" napako in ne ovira funkcionalnosti.. |
|||||
Um, dejansko pred kakim tednom ali dvema, pa tako, dost brez razloga. Telefon nikoli padel po tleh ali karkoli. Kar naenkrat je začelo klikat. Ne ovira sicer funkcionalnosti, samo me "skominja".
|
|||||
Ne, mislim cas od nakupa pa do pojave napake.. Po koliksnem casu od nakupa se ti je to pojavilo? |
|||||
Brez da bi odpru telefon se neda nič narediti, možno je da so se šraufi ki držijo home gumb mal razlahljali in je več "lufta" umes. Bi bilo za probat, samo kot pravim, ne brez odpiranja telefona.
|
|||||
Pol leta bo kmalu. |
|||||
Tudi sam imam zadnje čase težave z odzivnostjo home buttona. Pregledal sem veliko strani in poskusu vse mogoče "soft" variante, ampak kakšnega posebnega učinka ni. Tako sem skoraj popolnoma prepričan da gre za hardware težavo. Ker telefon ni nov, se bi servisa lotil kar sam, pa me zanima, ali se da kje v Sloveniji, poleg iDoktorja, kupit tale gumbek. Pri slednjem je cena smešno visoka: 40 (!!!) evrov. WTF ja.
Za primerjavo pri iFixit stane 24 dolarjev vštevši poštnino, kar je pol ceneje. |
|||||
http://www.globepoint.si/Apple-iPhone-4-home-button--vezje-crn-6476 |
|||||
Thx, že naroču. |
|||||
30€ hoče iDoktor za delo za menjavo gumba??????
|
|||||
Nekateri ne razumete, on more plačat prostor kjer dela, ter vse mesečne stroške, ki ima s podjetjem in potem naj dela z 2€ zaslužka ali kako si vi to predstavljate?
|
|||||
LOL, kere budale najbols da vam zastonj menjajo gumb, a je kdo probu od vas zamenjat gumb, kolk je to drkanja in ene odgovornosti ...
30-40€ je cisto normalna cena ... |
|||||
...da pa 4ko podreš in prideš do gumba je pa enako kot na 3ki...ane? _________________ lp Andrej https://www.cassettedeck-service.com Električne naprave delujejo na dim... ko dim iz njih uide... ne delujejo več! |
|||||
tako je Anddrej.
|
|||||
Od petka 27.9.13 lahko v EPL servisu v garancijsko in izven garanicjsko popravilo sprejmemo tudi iPhone 5, ki je kupljen kjerkoli na svetu (ne le EGS)-izjema je naša domovina Slovenija, saj je servis le podjetje Emonagram-vemo zakaj (1 leto garanije ob menjavi).
Da ne bo nepotrebnih vprašanj velja samo za iPhone 5 in NE velja za noben drug iPhone. Seveda vsi ostali Apple izdelki imajo world wide garancijo in EPL kot AASP-Apple Authorized Service Provider lahko garancijsko in izven garancijsko popravi vse to. Druga pomembna Apple novost v servisu je da mora biti vsaka iOS naprava ob oddaji v servis unlinkana iz Find my iPhone/iPad. V primeru, da to ni opravljeno naprave NI možno sprejeti v servis. Če je naprava popolnoma fuč in se ne prižge se to naredi na spletnem dostopu icloud.com. Vprašanja? |
|||||
Ja jaz imam vprašanje.
Če kje točno piše oz. če zna kdo točno odgovorit kako se popolnoma unlinka telefon. Zanima me uradni odgovor. Sepravi ja da pobrises na icloud.com , ampak s tem se mi zdi da se vedno ne gre potem telefona aktivirat. |
|||||
Walda gre
|
|||||
Lp.
Na iphone 3gs imam že kar precej "udrt" POWER gumb ... A mi lahko kdo koga svetuje ki lahko to popravi ? Je že kr moteče to .. |
|||||
kontaktiraj uporabnika @ocnop ali idoktor.si
_________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
ce je home button neodziven zna tole pomagat- jaz sem to naredu in sedaj dela k puška
http://www.redmondpie.com/how-to-recalibrate-iphone-home-button-to-make-it-more-responsive/ |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone težave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... 24, 25, 26, 27 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |