Moja hči ima ipod touch in tudi njej je začela nagajat hb . Kako to rešit aparat je star 1 leto.
| Home button problem | |||||
Moja hči ima ipod touch in tudi njej je začela nagajat hb . Kako to rešit aparat je star 1 leto.
|
|||||
najbolje servis… kontaktiraj uporabnika @ocnopa… nekateri so pisali da so problem rešili sami s pomočjo alkohola(kapljica ali dva na Home butt.)…
_________________ |
|||||
To z alkoholom se verjetno hecate?
|
|||||
ne resno… ampak jasno ni navaden alkohol…
_________________ |
|||||
etanol ma zlo malo prevodnost, pa vsi alkoholi majo dost male prevodnosti. dobr razstaplja ostale snovi, zato se ga uporablja za čiščenje električnih veziji.
lako tud vodo uporabiš, pod pogojem da je destilirana. prevodnost tekočin: http://www.smartmeasurement.com/en/wizards/flowmeter/flmtr_mag_conductivity.asp |
|||||
Super .Hvala ,sprobam in sporočim če je uspelo.
|
|||||
Menda deluje ampak se čez čas problem spetojavi,vsaj tako so pisali nekateri uporabniki,ki so to metodo izkusili…
_________________ |
|||||
Fantje...brez fizicne zamenjave se zadeva ne porihta tako kot je treba. Scasoma se membrana pri home tipki zrahlja, materiali se utrudijo.
|
|||||
tud jaz tko mislm, moj prejšni komentar se je navezoval samo na uporabo alkohola v elektrotehniki. čeprov sem na emonagramu menju iphone 4 (slaba odzivnost home tipke) z refurbishanim in tipka še zdej ne deluje čist tko kot bi mogla, recimo tko kot mi je delovala na iphonu 2g |
|||||
zanima me v kolikšnem času rešite zadevo, sem pripravljen samo zaradi tega v lj, je možno da se naredi tekom dneva ? |
|||||
Bolj tezko, je kar precej telefonov na servisu. p.s. pa saj ga posljemo naslednji dan po posti nazaj, postitno vedno placamo mi |
|||||
Kok pa pride menjava home gumba ? Lahko na PM. Kšno leto nazaj so mi že dal nov (refurbished) telefon zarat problema z home buttnom. Zdj je pa spet začel (malenkost) hecat, samo žal ni več v garanciji. _________________ iPhone 4, black, 32GB, 2010. MacBook Air, 13-inch, Mid 2012, 256 GB. |
|||||
Ce si do dobu refurbishanga potem naj bi ti garancija veljala se 1 leto od takrat ko si dobil refurbishanega.
|
|||||
Nene, garancija velja do takrat kot je prej od originalnega iPhona...
|
|||||
V eni drugi temi je poteka debata da velja nova eno letna garancija, ne bom trdil da je res sam tko nej bi bilo. Je pa res da se na servisu temu upirajo.
|
|||||
odvisno od tega če je iPhone bil kupljen v Slo ali v tujini.
|
|||||
To je res. No, vsaj tako so mi takrat rekli na servisu, ko so mi dali novega (oz. refurb.). Vendar je žal že več kot eno leto od tega (sem ravno pogledal spravljen list o zamenjavi), tako da v vsakem primeru ne pride v poštev ta opcija. Drugače pa hvala za opazko _________________ iPhone 4, black, 32GB, 2010. MacBook Air, 13-inch, Mid 2012, 256 GB. |
|||||
Tudi meni če bi lahko ceno na PM. Imam pa iphone 4. Hvala! |
|||||
Isto tukaj! |
|||||
Lepo bi prosil, če lahko tudi meni. |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone težave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |