| iOS 6.0 | |||||
![]() |
auch, lih sm hotu it spat, ko me na ekranu pričaka sporočilo, da je beta 2 expired. kera beda. pa lih sm si posnel vse cracke hacke in uredil appse. no zdej vsaj vem da ko pride dan k bete potečejo, en dan prej upgrejdam na novo beto
|
||||
enako pri meni...kaj zdej je treba še enkrat narest restore pa si beta 3 gor vršt? ker mi nikakor ne uspe aktivirat in posodobt - preko wifi ali itunesov...
|
|||||
![]() |
ja zdej boš mogu nazaj na 5.1.1 (restore) aktiverat iphone in potem naložit beta 3. potem bo aktiviran na ios6 brez udid registracije pri apple dev.
zdej dela tud cydia na ios6 beta 3. ampak jaz si ne upam updetat zadev v cydiji ker nazadnje po updejtu mi je nehala delat, sicer na beta 2, tko da če boš updejtu tistih 8-10 zadev v cydiji mi sporoč če ti še zdej dela http://kr1sis.net/2012/07/380 |
||||
mnja...čudno mi je, kr mam registracijo UDID... Mi je javil, da je beta 3 sam nism posodobil, kr nisem imel wifija, dans zjutri mi pa samo piše, da moram aktivirat...
|
|||||
![]() |
ja potem pa sam updejti v itunsih. itunsi ti bodo lepo zaznal da je verzija potekla, čeprov na iphonu piše da morš aktivirat. jaz nimam udid registriranga zato sm mogu čez cel postopek.
|
||||
Če nardim update, mi napiše, da že imam najnovejši update, če pa dam restore, mi pa napiše, da requested source ni bil najden...
|
|||||
![]() |
ja seveda če si na beta 2 katera je potekla… priklopi na itunes,potegninsi ipsw za beto 3 in naredi update na beto3… pa ko boš na beta 3 pravočasnonopravi update… _________________ Lp DaviD |
||||
![]() |
naredi kar sem napisal… rabis ipsw za beto3 _________________ Lp DaviD |
||||
gut...hvala za pomoč
|
|||||
![]() |
v developer centru če tega nimaš…
http://imzdl.com/ in naredi ročni update preko itunes na beto 3 če bo šlo,drugače restore in potem update na beto 3… _________________ Lp DaviD |
||||
Se opravičujem če ste to že kje omenili.
Strani je ogromno res da nisem pregledal vseh le preletel sem jih in nisem zasledil odgovora. iOS 6.0 na iphone 3gs? ja ne? PREPROSTO _________________ When you make peace with yourself, you make peace with the world. iPhone 4 16GB iPod touch 4 16GB iPod shuffle 8GB |
|||||
![]() |
_________________ Lp DaviD |
||||
![]() |
njega pomoje zanima če ios6 da ali ne iz uporabniškega vidika, torej a dela ok al ne dela ok.
jaz bi reku da če nebi delu ok da nebi blo updejta, ne morš pa vse sklepat po betah, tko da boš mogu počakat do uradnega izida, oz. sprobej sam. enostavno lah downgredaš na 5.1.1 brez shsh oz predvidevam da tud na prejšne verzije če maš shsh. na ios6 brez registreranga udid pa prideš tko da enostavno klikneš option+update v itunsih in izbereš ios6 beta 3, ker ostali so pretekli. čeprov neka tema je že tekla kjer so rekl ios6 3gs-nop |
||||
Hvala obema
saj bom počakal:) Čist preprosto me zanima kaj pravijo nasploh se splača naložit ios6 na 3gs, če dela vredu itd... al je bolš ostat na 5.1 lp _________________ When you make peace with yourself, you make peace with the world. iPhone 4 16GB iPod touch 4 16GB iPod shuffle 8GB |
|||||
![]() |
verjetno se malo pozna razlika,itak pa je iOS 6 dosti omejen na 3GS …. ( maps…)
_________________ Lp DaviD |
||||
|
|||||
|
|
Pocakaj na naslednjo beto. Enostavno kot pasulj.
|
||||
![]() |
tudi sam imam enako,recept kot je napisal @haroker…kdaj pomaga hard reset! _________________ Lp DaviD |
||||
![]() |
Meni se v beta3 sploh noče povezat v app store - no big deal
|
Mislite, da bo nova beta že naslednji teden ali komaj po naslednjem ?
_________________ MacBook Pro 15' (early 2011) 120GB SSD 320GB HDD Magic Mouse Apple wireless keyboard iPhone 4 16GB |
||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone posodobitve in jailbreaki - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... 44, 45, 46 ... 88, 89, 90 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2013 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |