| rooxye je napisal/a: |
| nene, ta iPad bom cez ene 4 leta dal bratu(takrat bo star 9) in me zanima, če bo baterija takrat še OK? |
| Prvi iPad: začetniška vprašanja | |||||
_________________ |
|||||
@rooxye: a je pri vas že fajn vroče?
_________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
Hmmmmm... Ne razumeta.
Ok, še enkrat od začetka bolj podrobno. Sem bolj paničen tip in me skrbijo stvari v več let naprej. Situacija pa je taka, da če je baterija po več letih OK, bo iPad ostal doma v nasprotnem primeru pa bo na bolhi. Torej je bila poanta vprašanja, če bo baterija čez nekaj let še kul? -V nasprotnem primeru ga prodam. |
|||||
Jaooo, kako si otežuješ življenje. "go with a flow", fant.
Kar bo, pač bo. Do takrat pa uživaj (tako v svoji iNapravi, ki ti dobro služi, kot tudi v življenju, ki ti - upam - dobro služi) _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
In sem se spet zakvačkal in izpadel nolifer......nima veze...
|
|||||
Sej je prou, da uprašaš ..
.. ampak roko na srce, kaj pa vemo, kaj bo čez 4 leta? ![]() _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
čez 4 leta:
Dobre vile bodo brez službe Zlate ribice bodo brez moči Panični bodo rezerviral žlice v Ljudski kuhinji LF _________________ Gotterdammerung |
|||||
Živjo!
Na mailu mi nekatere priponke (doc file), če pritisnem nanje, ne odpre... Začne kao prenos, pa se potem ne zgodi nič ... Imate kakšno idejo? Resetiral sem ga že, pa ne odpre ... Mi pa recimo eno drugo priponko, ki je bila poslana pred dnevi, in je isto doc, odpre. Ampak notri je samo razpredelnica ... |
|||||
Naloži si kakšen 3rd party program in ga odpri z njem,...
|
|||||
naloži pages, pa bo vse odprlo
|
|||||
Al pa kaj cenejšega, recimo Readdledocs (tega uporabljam tudi sam) ter Goodreader. Takole izgleda Readdledocs. |
|||||
Čisto sem se že izgubil in spomešal... Torej, rad bi ipad priključil na tv, da si ogledam kakšen film. Kaj točno rabim da bo izvedljivo?
_________________ iPad Air 16gb wifi iPhone 5s 16gb |
|||||
Odvisno, kakšne priključke imaš na TV.
|
|||||
Najbolše bi bli seveda hdmi...
_________________ iPad Air 16gb wifi iPhone 5s 16gb |
|||||
Potem pa potrebuješ tole: http://www.istyle.eu/si/ipad-dodatki/kabli-polnilci-pretvorniki/apple-digital-av-adapter.html in pa seveda HDMI to HDMI kabel
|
|||||
To sem iskal! Kabel pa seveda
Hvala! _________________ iPad Air 16gb wifi iPhone 5s 16gb |
|||||
Zdravo, kako bi lahko skype uporbljal na ipad 3? Moram dokupit kaj? Uporabit kake slušalke,mikrofon? Kar tako sem ugotovil,da ne gre.
Lp |
|||||
Preneseš APPlikacijo Skype, se vpišeš in uporabljaš. No treba dokupiti 0.
|
|||||
lol....sej sem...ampak pokličem ženo na telefon in mi takoj napiše call ended....pa ne me vprašat če sem na wi fi....da sem na wi fi |
|||||
sej vem da ste vsi na predstavitvi novega iphona, sam men bi pa tut lahko kdo svetoval |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPad, Watch, ... - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 27, 28, 29 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |