Serviserja moras opozoriti na to. Po zakonodaji je tako in se tega morajo drzati. Podobno kot 2letna garancija v italiji...
| Obarvan indikator stika z vodo (vlago) | |||||||||
Serviserja moras opozoriti na to. Po zakonodaji je tako in se tega morajo drzati. Podobno kot 2letna garancija v italiji...
|
|||||||||
Jaz sem Simobilovega iPhona 4S nesel tole sredo na Pro Servis in ga dobil v četrtek že nazaj, obnovljenega Skratka z moje strani velik + za Pro Servis. |
|||||||||
Kako to, da to nobeden ni vprašal za papirje? Kaj nič te niso vprašali kje kdaj si ga kupil oziroma ali je še v garanciji??? |
|||||||||
Ne, prijazna gospodična je samo vprašala v čem je problem, vzela ven sim tray, prepisala imei ali serijsko številko (nekaj od tega, mogoče celo oboje), dala papir v podpis za prevzem in rekla nasvidenje. Naslednji dan sem že takoj zjutraj dobil obvestilo, da lahko pridem telefon iskat in tam ugotovil, da so iPhone zamenjali za refurbished. Noben ni vprašal ne po računu, ne po garancijskem listu.
|
|||||||||
Ja res kaj naj rečem sreča ali pa so res tok uredu na tem servisu.
|
|||||||||
@alenbec Zanimivo... kaj je bilo narobe s starim, če smem vprašat?
|
|||||||||
Si se mogoče kdaj vprašal, če je s tabo ali tvojim odnosom kaj narobe... |
|||||||||
potem pa je to po novem...ali pa si imel srečo da ti je uspelo priti skozi. samo da si uspel in da si zadovoljen to je bistvo _________________ |
|||||||||
Tak postopek je bil identicen pri meni na epl.... Samo da je moj iz UK.
|
|||||||||
saj za tiste iz tujine je to normalno. Ni pa normalno za simobilove, saj naj bi bil edini in uradni servis za simobilove iPhone Emonogram, če se ne motim.
|
|||||||||
Kje imaš ti težavo? Jaz nisem Pravi naslov za tvoje težave obstajajo ustanove! Za to prosimi ignor če ti kaj ne paše. ![]() |
|||||||||
Kako mi je to uspelo? Tako, kot sem rekel. Prišel sem tja, rekel, da imam težave s telefonom, vprašala me je za kaj se gre in sicer sem ji naštel:
no service call failed glasna vibra (kot, da se je nekaj zrahljalo) Na telefonu sem, preden sem ji ga dal v roke, naredil erase all content and settings, tako da se je vse izbrisalo. Vzela ga je, vrgla ven sim tray, prepisala neko številko z njega, dala papir za podpisat in rekla nasvidenje. To je bilo okoli 13:30. Naslednji dan sem dobil že okoli 9h sporočilo, da je telefon popravljen in ga lahko pridem iskat. Ko sem prišel tja, mi je dala refurbished (z drugimi besedami nov) telefon z novim IMEI in serijsko številko na njem. Podpisal papir za prevzem in čao. Nisem niti enega detajla spustil. |
|||||||||
Jaz mislim da bo sedaj polovica simobilovcev romalo na Pro-servis s svojimi iPhoni
_________________ |
|||||||||
Aha no vidiš, to sem pa pozabil povedat, da je pogledala konektor in vtič za slušalke - verjetno ravno zaradi tega, če je kaj obarvano v primeru, da je prišlo do stika z vodo.
|
|||||||||
na njihovo žalost ne bodo mogli...
|
|||||||||
Kakšna je politika Apple-a za telefon ki je v garanciji, padel v tekočino in crknil (baterija se izprazni v eni uri).
Telefon je iPhone 4S, ne zanikam da mi je padel v tekočino, pa me zanima kakšne so moje pravice? Telefon je v garanciji, ki je jasno ne priznajo. Vendar pa imam tudi neko pravico do popravila verjetno? Ali mi priprada tista refurbished varianta za ne vem točno cca. 200 EUR? |
|||||||||
Nimaš nobene pravice do brezplačnega popravila. Si mogoče dokupil kakšno dodatno garancijo? Le tam lahko zmanjšaš znesek popravila...
|
|||||||||
.. Ker gre za mehansko poškodbo, oz. poškodbo s strani uporabnika, nisi upravičen do ničesar, žal
_________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||||||
Kontaktiraj jutri EPL in vprasaj. Bodo ti dali najboljse podatke kako in kaj.
|
|||||||||
Edino kar je je refurbished aparat... Se mi zdi da te pride cca 300
|
|||||||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone težave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |