| rooxye je napisal/a: |
| Mislite, da bo po 14 dneh od začetka prodaje iPada v Avstriji ta na zalogi? (SATURN) |
sam bog ve....
| iPad 3 (kmalu) | |||||
sam bog ve.... _________________ |
|||||
ponavadi ga je prvi mesec ali dva skoraj nemogoče dobiti in dvomim da bo na zalogi, ga bo treba vsaj rezervirat kakšen teden ali dva prej... |
|||||
Upam, da bo letos tudi v Sloveniji hitro
|
|||||
nebi rekel
|
|||||
"According to the Amazon France listing at the time, iPad 3 for Dummies is scheduled for publication on March 29, 2012..."
http://www.gamezone.com/news/amazon-possibly-leaks-ipad-3-march-29th-release-date http://www.savydons.com/2012/02/amazon-will-have-ipad-3-for-dummies.html#more |
|||||
Ce bo tako kot lani bo iPad v UK, Italiji in Avstriji izsel na isti dan. Lani je bil to petek ob 17 uri. Zna biti da bo letos isto.
Treba ga je pa definitivno rezervirat prej. V nekaterih primerih je treba prinesti tudi nekaj cekinov stacuni vnaprej.. Se pa recimo ni splacalo narociti iz UK, ker so prisli na isti dan pa cakalna doba je takoj en teden+... Pa se UK polnilec dobis.... |
|||||
Se mogoče ve kakšna naj bi bila cena za osnovni model ? (okvirno) ... Da ne bodo kakšnih 600eur butnal
|
|||||
Baje 730€ (840 panamskih funtov).
|
|||||
Nisem prepričan da bo tako drago, jaz mislim, da bo osnovna cena ostala ista.
|
|||||
Cene bodo ohranili enake ko so sedaj za ipad 2...
|
|||||
verjetno res, mogoče +/- 20€
|
|||||
Ko smo že pri brezpredmetnih domnevah; slišal sem da bodo naredili še dve cenejši variatni s penitium 233DX56 procesorjem in android "single cheese sandwitch sistemom", da bo cenejši za okrog 4 zrele bananovce...
Ljubi ludeki, počakajte pa bomo skupaj videli, tako ali tako je vse prazno mlatenje... ampak če piše na jabuku je pa dobra verjetnost da je res |
|||||
Ma zanimalo me je če se mi splača počakat na 3-ko ali raje nabavim 2-ko. Sam bom verjetno kar 2ko pobral, ker bo tak trajal še 3 mesce da bom 3-ko imel sploh možnost v roke prjet
|
|||||
To niso brez predmetne domneve... ampak sklepam to glede na dosedajšno tradicijo. Se je slučajno do sedaj podražila cena katerege novejše generacije iphona ali ipada glede na starejšo generacijo - NE. Razno nasprotno... npr. cena novih modelov ipod-ov se se malo pocenile. Tako sklepam, da bodo cene ostale enake kot do sedaj!
|
|||||
odvnisno kako gledaš, v Italiji recimo, se je iPhone podražil.
|
|||||
Samo ne se zaletet! ![]() _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
Ce hoces dvojko, se ti splaca sedaj v akciji v bigbangu vzet.
|
|||||
Kakšna akcija pa je ?
Z nakupom 2kice pa ne bom hitel in poskusil poiskati najboljšo ponudbo |
|||||
spominjaš me na urbana1998
|
|||||
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPad, Watch, ... - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 13, 14, 15 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |