Audiko je fajn, ker imaš že narejene, lahko si pa sam narediš.
| iTunes težave - take in drugačne | |||||
Audiko je fajn, ker imaš že narejene, lahko si pa sam narediš.
_________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
Zdravo, zakaj mi v itunesu ne dovoli syncat applikacij, uglavnem celotnen zavihek apps mi je posivel, tako da ne morem sploh obkljukat ali odkljukat novih appov.
Drugace pa je ipod jb, ampak zgolj zato da mi deluje v xcodu. Se slika
Evo je bil problem v nastavitvah za restrictions. Nazadnje urejal/a noCord4me Sre 08. Feb 2012 11:27; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||
mogoče rabiš appsync???
_________________ |
|||||
Ne sej ni bil nic problem v jb. Samo na ipodu sem imel v restrictions onemogoceno syncanje appsov.
|
|||||
Meni se pa itunesi obesijo med Accessing ITunes store pomaga samo ctrl+alt.del da zaprem in to kljub nekajkratni namestitvi itunsov.
prosim kak nasvet. hvala milans |
|||||
zivjo
Ali je možno izključiti opcijo, da ti ne posodablja aplikacij saj imam na ipadu druge aplikacije kot na iphonu, in potem mi aplikacije iz iphona prenese na ipad iz ipada pa na iphon. Tega pa nočem. In da bi ostalo lahko delal normalno naprej kot nalaganje muzik filmov...update. lp |
|||||
Za vsako napravo lahko izključiš "automatically sync new application".
|
|||||
Kako v iTunes spremeniš naslov glasbe?
|
|||||
dvakrat, z manjšim razmakom vmes, klikneš na ime?
|
|||||
Si lahko npr. v music odstraniš črke da ne bi bile pesmi po abecedi?
|
|||||
ooo urban in njegove "modrosti"
Kakšne črke imaš v mislih? Misliš abecedno kazalo ob strani v iPod applikaciji? Ne, v vsakem primeru se ti alfabetično razvrstijo .. _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
Glih kar na Iphone in ipad Apple Id cannot be found... in ne nisem napisal napačnega gesla...
Kaj je to? Zelo mi najeda, ker nujno rabim app downloadat... Isto na macu... Mam edini ta problem? |
|||||
Nihce drug nima tega problema?
|
|||||
|
|||||
https://discussions.apple.com/thread/1131609?start=0&tstart=0 _________________ |
|||||
Na računalniku mi je šlo na živce ker mi je vso glasbo ki sem jo importal v itunes metalo na disk C in potem sem izbrisal itunes datoteke na disku C in jih prestavil na disk D in glasbo dal na D.
Nato priklopim iphona da bi si naložil glasbo in ne morem nič klikniti. Ok..kliknem snyc, music apps.... in mi jih zbriše vse komplet iz telefona. Na itunsu jih pa itak ni bilo več. Zdej me pa zanima ali se to da obnovit da mi ni treba vsake aplikacije nalagat nazaj? |
|||||
A to misliš povrnitev applikacij na iphone-u? Potem restore from backup, da ti povrne v stanje, kot je bil pred tem kiksom..
Al bi rad applikacije iz iphone-a dal v itunes? ker potem imaš tole opcijo --->
merge in ti dejansko vse zadeve iz iphone prekopira tut v itunes-e _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
Ja povrnitev aplikacij in ostale glasbe nazaj v iphone.
Sem naredil resetore in izgleda da sem naredu že backup, ko sem izbrisal vse |
|||||
Uuuu, sam te backupe (stare) lahko dobiš, fant! Svoje stare backupe najdeš tukaj:
MAC: /Library/Application Support/MobileSync/Backup WINDOWS: C:\Documents and Settings\YOUR_USER_NAME\Application Data\Apple Computer\SyncServices\Local _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
@Pucko to za winse mene zanima meni ne uspe najti te backupe ....po tem zaporedju kot si napisal _________________ |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPod in iTunes - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 42, 43, 44 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |