| mikrohard je napisal/a: |
| WiFi/GPS/BT antena ni občutljiva na to. Kvečjem nasprotno.... vse to dela občutno bolje kot pa na 3Gsu. |
Zanimivo.
Kaj je apple reko nazadnje, da bomo dobli free bumberje/case in, da bojo dali kaki premaz prek anten ali ne?
| iPhone 4 | |||||
Zanimivo. Kaj je apple reko nazadnje, da bomo dobli free bumberje/case in, da bojo dali kaki premaz prek anten ali ne? |
|||||
Do 20. septembra bodo delili free bumperje/ohišja. Takrat bo pa mogoče že kaka boljša rešitev.
|
|||||
vau v kanadi je 16GB 490e
659 Canadian dollars = 490.741513 Euros a ve kdo kolko je poštnina iz kanade? |
|||||
Vsaj 25 eur, pol pa še prištej 33% od cene 500 eur za carino, pa si nekje na 700+ eur
|
|||||
Že 3 ure srečen lastnik novega iPhona, kaj nar rečem super je
|
|||||
Iz kje si ga dobil? |
|||||
Ebay:)
|
|||||
Kok si se pa skesiru ce ni skrivnost ? |
|||||
Ni ni:) Emm 800€. (Ubistvu 300, ker sem za iPhona 3gs dobil 500:) )
|
|||||
sej pol niti nis tok preplačal ....cca 150 napram uk+borderlinx
|
|||||
Pozdravljeni.
Sem pred nakupom iPhona 4 in me zanima naslednje: Ker naj bi bili iPhone 4 odklenjeni potem vstavim samo trenutno SIM od Mobitela notri in zadeva deluje ali se je potrebno kaj ukvarjat z tistimi jailbreak-i ali kaj podobnega? |
|||||
Če nimaš micro sim kartice si jo nabavi pri operaterju, če jih ponuja. Drugače pa lahko zdajšnjo sim tudi obrežeš tako, da paše v micro sim slot.
In sicer po tem postopku: http://www.ihackintosh.com/2010/04/convert-mini-sim-in-to-micro-sim-for-ipad-3g-yourself/ Z jailbreaki se ti ni potrebno ukvarjati, če je telefon tovarniško odklenjen. |
|||||
Hvala za odgovor.
|
|||||
Jaz sem jo vceri porihtal...naredis si sablono na kako nalepko 12*15mm potem pa nalepis na SIM in obrezes. Kar je odvec si potem z pilo za nohte pomagas ali olfa nozem. Gre brez problema...
Lp |
|||||
Jup... to je najboljša metoda. Najprej neko šablonco (s kakšno staro sim kartico, če jo imate). Potem pa novo lepo obrežete (bolje, če premalo kot pa preveč). Potem pa počasi s pilo odstraniti odvečni material, dokler ne sede natančno v sim tray.
|
|||||
|
|||||
thetappker: hud komp, vsaka cast tistemu ki je vse to ti zrihtal in ti sploh dal takšno idejo
back on topic: naročil adapterje, sem pa videl da imaš tam tudi šablonce pa bom samo tisto pripopal, da mi ne bo treba nove delat |
|||||
Hvala, tudi sam drugace cakam na adapterje in iPhone 4, ki sem ga narocil pri Roku..
Lp |
|||||
da se kdo caka na majo..jaoo
|
|||||
Pocakajmo se cetrti rok, bomo potem govorili |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone od vsepovsod - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... 41, 42, 43 ... 73, 74, 75 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |