| iphone 3gs baterija neverjetno slaba | |||||||
@Jest hvala...imam 3.1.3
|
|||||||
sem v eni drugi temi videl, da ima 3.1.3 ker ima softversko odklenjem iPhone pa sem mu zato rekel |
|||||||
@sussi are you checking up on me??
...mal šale more bit |
|||||||
ne, samo sem prebiral temo in sem si zapomnil da nisi zadovoljen z baterijo
|
|||||||
Hm, tudi meni baterija drži od enega do treh dni. Čisto odvisno od uporabe neta, youtube in pusha. Meni je važno, da mi zdrži do večera, ko pridem do polnilca. Da pa bi mi držal 5 dni pa mi nikakor ne uspe, ker tak aparat je za rabit ne pa za šparat.
|
|||||||
No, tole se mi pa ne zdi več normalno...včeraj sem šel v Gardaland, tako da sem raje vzel s seboj mojo staro Nokio, 3Gs-a pa sem napolnil do konca in ga pustil v standbayu dokler nisem prišel domov. No, po 22 urah pridem domov in vidm da je baterija na 50%!??? Izklopil sem vse razen EDGE in pa svetlost sem imel na 3/4 vendar to nebi smelo vplivat ko pa je bil telefon ves čas v standbayu...usage 3 minute in to je bilo vse.
Kakšna rešitev? |
|||||||
je telefon jailbreakan? no v vsakem primeru priporočam da narediš clean restore in boš videl. |
|||||||
Ja vidiš, to sem pozabil povedat...telefon je Jaillbreakan pa še hrvaški je, tak da me je strah če bi se mi zaklenil, po restoru?
software mam 3.1.3 A je kakšna možnost za to? Kak vodič tukaj? |
|||||||
.. da nadaljujemo tukaj, o slabi bateriji ..
Torej: notifications za FB - ON Prav vse drugo pa na OFF, z izjemo 3G omrežja, ki je vedno ON .. To sem pravzaprav opazil šele zdaj, da mi gre neverjetno hitro baterija .. Za Godfinger sem se ipak odločil da jo butnem dol, ker mi baterija tut en dan ni zdržala .. |
|||||||
ockey guyz, I think I have a serious problem here:
Že dobrih pet dni se baterija obnaša totalno čudno: zvečer polnim zadevo (štrom), zjutraj odklopim in pazi to: tisti procenti gor kažejo SAMO 97%, v najbolšem primeru 98% ?! Da ne govorim, kako hitro mi gre čez dan baterija, ob neki povprečni uporabi. Naj še dodam, da je moj 3GS star dobre 4 mesece .. EPL servis EDIT: tudi 2 clean restora nista pomagala .. |
|||||||
Godfinger tudi če nisi v igri ti zre baterijo ali? =D
|
|||||||
Lahko probaš kalibrirati baterijo:
|
|||||||
To ne drži. Preko računalnika (USB) polni dlje časa kot preko omrežnega polnilca. Napetost je sicer enaka, ampak je (lahko) na računalniku nižji tok. http://notebooks.com/2010/07/12/iphone-4-charging-which-is-faster-ac-or-pc/ |
|||||||
no malo nevmestna ampak kako v iTunes nastaviš kot nov telefon?
hvala |
|||||||
Kliknes restore. Po restoru pa set up as new phone
|
|||||||
pa nebo kaj narobe ker mam odkjenjenega pa injailanega? |
|||||||
To ti govorim za 2G. 3gs rajš pust na mir.
|
|||||||
aha ok kaj mogoče veš kej bi se dalo dobit SBSettings ker pri meni doma je full slab signal zato si iz cydie ne morem potegnit |
|||||||
Wifi?
|
|||||||
Router si kup
|
|||||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone težave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |