winterboard. Telefon je bil jailbreakan preko jailbreakme.com ravnokar pa mi najde theme in widgete vendar povsod napiše da potrebuje winterboard...
prosim za pomoč!
Kako si naložim Cydia in Winterboard | |||
winterboard. Telefon je bil jailbreakan preko jailbreakme.com ravnokar pa mi najde theme in widgete vendar povsod napiše da potrebuje winterboard...
Kako si naložim prosim za pomoč! |
|||
![]() |
|||
winterboard. in to je to.
Ko ga jailbreijkas, instaliras oz. pridobis cydio, gres v cydio in das isci |
|||
![]() |
|||
lp |
|||
![]() |
|||
Winterboard z veliko W! ali pa pri sourses klikni big boss in mislim da je pri njemu, sam ne me drzati za besedo.
pa napisi ![]() |
|||
![]() |
|||
Winterboard bo med "Free Extensions".
Ko odpreš Cydio, pritisni na Featured in poscrollaj dol. |
|||
![]() |
|||
sam ko napišem winterboard mi vrže ven kao predloge za 4 theme....potem pa dam search in evo, 2000 rezultatov... pomoč prosim,... |
|||
![]() |
|||
Našel ![]() |
|||
![]() |
|||
kaj pa je sedaj problem...oz. kaj moram sedaj narediti... ll |
|||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
Changes -> Refresh (zgoraj levo) in počakaj, da ti osveži vse. Potem probaj ponovno. Če še vedno ne gre, nimam pojma ![]() |
|||
![]() |
|||
sem dal reload....ne pomaga... še vedno isto piše...kaj imam samo jaz ta problem al kaj....? |
|||
![]() |
|||
failed to fetch http://apt.thebigboss.org/repofiles/cydia/dists/stable/main/binary-iphoneos-arm/Packages. gz Cached Failure Some index files failed to download, they have been ignored, or old ones used instead KAJ PA TO? DA ŠE DODAM: sedaj je kao prišel celo do info o winterboardu in sedaj to: NOTE: the requested modifications cannot be applied due to required dependencies or conflicts that cannot be automaticaly found or fixed... Potem pa: INSTALL: - Mobile Substrate - pincrush -WinterBoard WINTERBOARD: depends: - preferenceloader - libhide >=2.0.4. |
|||
![]() |
|||
Meni na jailbreakanem iphonu 4, sploh ne deluje witerboard. Sploh mi ne zažene nove teme. Je imel že kdo podoben problem? Kakšna je rešitev za to? Hvala za odgovore... _________________ iPhone 5S 32GB iPad air 2 64 GB Mac mini |
|||
![]() |
|||
Če je še vedno "po starem", moraš temo izbrati v Winterboard aplikaciji. Po respringu bi morala biti tema uveljavljena. Moraš pa gledati, da je tema, dovolj visoko prioriteto, če imaš omogočeno še kako drugo t.j., da je na vrhu seznama. |
|||
![]() |
|||
lp _________________ iPhone 5S 32GB iPad air 2 64 GB Mac mini |
|||
![]() |
|||
Winterboard se ti namesti tudi, če tapneš na install posamezne teme...
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |