Ne morem se povezati preko tega programa na iPhone. Imam nameščen OpenSSH, in vse podatke pravilno vnešene. Kar naprej mi zavrne zahtevo z odgovorom "Connection timed out". Lahko sem pa dostopal, ko sem še imel 1.1.3 firmware gor.
LP
| WinSCP se ne poveže | |||||
Ne morem se povezati preko tega programa na iPhone. Imam nameščen OpenSSH, in vse podatke pravilno vnešene. Kar naprej mi zavrne zahtevo z odgovorom "Connection timed out". Lahko sem pa dostopal, ko sem še imel 1.1.3 firmware gor.
LP |
|||||
Naredil si Update. To je napaka. Moral bi narediti Restore, potem odkleniti telefon in na novo namestiti BSD in OpenSSH. |
|||||
Restore sem naredil nazadnje, na 1.1.4. in vse nastavitve na čisto, se pravi clean install.
LP, hvala |
|||||
Še vedno ne deluje, ne glede na to kakšne nastavitve uporabim v WinSCP.
|
|||||
Nameščen moraš imeti OpenSSH in iPhone priključen na wi-fi. Pogruntati moraš tudi iPhone IP.
|
|||||
Imam. Računalnik, preko katerega dostopam do iPhonea, je žično priključen na omrežje, v katerega je tudi iPhone brezžično povezan. Vse stvari imam inštalirane (BSD Subsystem in OpenSSH, WinSCP; poskusil sem tudi s CoreFTP). Username imam root, password imam alpine. Port je 22.
Ne vem...Včeraj sem probal downgradeat na 1.1.3, pa mi iTunes javi napako, da ne gre... LP |
|||||
Nesi zadevo uporabniku Jest pa ti bo on zrihtal, če bo imel čas.
|
|||||
Iščem po vsem internetu, pa nikjer ne zasledim nobene pametne rešitve, mogoče je težava v omrežju, težko je diagnosticirat, če gre za tak primer...
|
|||||
Če nimaš Tiger 10.5.2, potem ti na tak način ne bo delalo, ker je napaka v internet sharingu. |
|||||
Aaaa. Torej moram kak, preko laptopa, ki ima wireless dostop do taistega omrežja, v katerega je povezan iPhone? Ne vem, ker na 1.1.3 pa mi je delalo.
LP |
|||||
Huh? Sej govoriva isti jezik, al se motim? Nadgradit moraš OS X! |
|||||
OSX na iPhoneu al na računalniku? Ker namreč nimam Maca, ampak Windows mašino
|
|||||
V WinSCP si vpisal pravi IP?...
Poskusi se prej povezat se s pomovjo programa Putty ... prvic traja malo dlje casa... kar ti tudi napise, ko namestis OpenSSH ... |
|||||
Vem da prvič traja dlje ja...Zaenkrat sem probal samo z WinSCP in CoreFTP Lite. Bom probal še s PuTTYem, ko pridem domov...Hvala, da mi pomagata, jabuk.si je res super skupnost
|
|||||
WinSCP deluje brezproblema. Ne vem pa, če ti bo z puttyjem uspelo.
|
|||||
Sem ze imel veckrat ta problem, da je WinSCP javljal timeout pri prvi povezavi... Potem sem se enkrat povezal s Puttyjem, toliko da si izmenja tiste certifikate ali nekaj podobnega... potem pa gre tudi z WinSCPjem... Naslednje povezave potem delujej BP tudi z WinSCPjem ... |
|||||
OK, bom sprobal, ko pridem domov.
Hvala! |
|||||
Dela! Hvalabogu...Preko Puttya sem parkrat moral, zdaj pa gre tudi preko WinSCP! Hvala ti, super si.
LP in hvala še enkrat... -J |
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |