Pozdravljeni ... A za to aplikacijo obstaj kaka slovebska knjiga oziroma da je v slo jeziku?
| Ibooks | |||||
Pozdravljeni ... A za to aplikacijo obstaj kaka slovebska knjiga oziroma da je v slo jeziku?
|
|||||
|
|||||
Sem na iphonu in ko kliknem na povezavo me vrze v ibooks pol pa mi tam napise da ni zadetkov ?
|
|||||
Ni na prodaj v vseh državah.
|
|||||
Mene tudi malo moti, ker ni sortiranja po jeziku. Ima morda kdo kakšno rešitev? Kakšen app, ki to rešuje?
Drugače pa knjig v slo jeziku še ni, ker ibookstore še ni podprt za Slovenijo (je pa res, da je lahko kdo pretihotapil kakšno na tuj trg - iTunes Shop pač ni baš eksaktna zadeva). Imam pa informacije, da bo slo ibookstore kmalu zaživel, skoraj zagotovo še letos. |
|||||
Pa saj si lahko sam ustvariš svoje "Collections" in narediš recimo Slovenske knjige, Angleške knjige...
|
|||||
Mislil sem na ibookstoru (isto na apps storu), ne na ibooks
|
|||||
Zakaj nimam opcije da bi kakšen word ali pdf dokument odprl v iboksu?
|
|||||
Pdf lahko odpreš v ibooks. Drugače pa če si nekje nabaviš PDF ali kateri drugi format slovenske knjige, ga lahko pretvoriš v epub format(freeware program Calibre), in maš pol isto kot da bo iz iBook stora potegno dol z animacijami and shit. _________________ Sent from my iPod shuffle |
|||||
Še vedno imam problem, kajti npr hočem kakšen dokument prenesti v iboks pa nimam možnosti, kajti piše mi samo quick lock. Imam pa aplikacijo iboks. prosim za rešitev
|
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |