.Mac oziroma MobileMe vprašanje | |||||
zanima me kako hitra je povezava z .Mac računom. Ste zadovoljni? Drugo vprašanje: Pri push tehnologiji oziroma sinhronizaciji me zanima, če lahko ta sihronizacija deluje tudi z drugim e-mailom in ne samo z @mac.com oz. @me.com? |
|||||
![]() |
|||||
Za push še ne vem ker bo to steklo s startom mobileme... .Mac pa ni ravno nekaj najhitrejšega. Dostop do idiska je v finderju počasen ampak če uporabljaš z idiskom ftp program kot je transmit pa deluje hitreje. |
|||||
![]() |
|||||
je že kdo začel uporabljati Mobile me? Ali je še vedno out of service? Zanimajo me prve izkušnje? |
|||||
![]() |
|||||
MobileMe? Americani so ze vsi meli ta update via Software Update, tukaj pa se nic...
ZAnima me ce je kdo ze imel navoljo SW update za |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
Zanima me še sledeče: 1. Bomo vsi z .Mac računi dobili nov mail? ( xxx@mac.com --> xxx@me.com) ? 2. Bomo lahko uporabniki naredili nov e-naslov na domeni "me.com" ... čeprav se bo ime razlikovalo od našega sedanjega .Mac username-a ? citiram z njihovga pejđa: "With MobileMe Mail, you can create an email address that’s personal and easy to remember. Maybe it’s yourname@me.com or maybe it’s something clever. Whatever you think up, it will be your best email address yet." p.s: Meni tudi MobileMe deluje ... pipco za hitrost lahko še malenkost odprejo, ampak super kaže! Nazadnje urejal/a frik Pet 11. Jul 2008 13:24; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||
![]() |
|||||
Drugače pa sem za bivšim .mac sedaj pa Mobile me zelo zadovoljen - in septembra, ko mi poteče enoletna naročnina bom podaljšal - oz razširil na Family varianto |
|||||
![]() |
|||||
MobileMe ze deluje ampak sync z Macom ne deluje ker se nismo dobil SW updejta. V system peferencis je tud nov menu MobileMe namesto starega .Mac-a a le ta pride z SW updejtom.
lp |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
MobileMe trial account mogoce. Sam sem to storil in danes opazil
Je kdo ustvaril APPLE COMPUTER 121,00 autorizacijo na kreditni kartici. 121 EUR halo?? Stric google pravi da nisem edini http://www.tomshardware.co.uk/MobileMe-Apple,news-28712.html. Je se kdo drug to opazil? Kdo ve zakaj 121 EUR? |
|||||
![]() |
|||||
Si narocil Family Pack mogoce? Tam pomoje ni trial verzije... Nj bi pa zaracunali po preteku "trial" obdobja, ki naj bi bil 60 dni... ce ga prej ne ukines... ![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() Sem nasel se vec ljudi s podobnimi problemi http://discussions.apple.com/thread.jspa?threadID=1593095&tstart=0 Poslal mail na apple support upam da bodo resili preden mi dejansko zaracunajo. |
|||||
![]() |
|||||
letecko javi kakšen bo odgovor supporta. hvala |
|||||
![]() |
|||||
Nič kaj obetaven zapis: It's unclear at the moment what is happening, because Apple chooses to remain silent and its support department is not replying to user emails. It will be interesting to see if Apple will acknowledge the issue and offer an apology to the affected users – and refund any overcharges. VIR |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
Jest tudi meni kaže da imam trail account in naj bi bil free do septembra, ko pa sem pogledal kartico pa sem videl da so mi trgali 121,00€. |
|||||
![]() |
|||||
http://www.tgdaily.com/content/view/38388/140/
Očitno je to problem pri večih. Da pri Free Trail zaračuna Family pack. |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
Na novo. |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
« Poglej prejšnjo temo - Programska oprema - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2, 3 Naslednja |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |